:1shok: burdayım bak yerimseniben
made iyi duruşmalar sana canım,
pınar bende merak ettim ya lii yi hmen okuycam
bence de şini birileri doldurmuş olabilir fotograflara saldırdığına göre Allah yardımcısı olur inşallah düzelir ben evli insanların başına böyle şeylerin veyahut aralarının bozuk olduğu haberleri duyunca cok üzülüyorum hele birde yeni evliyse,sen yeni bir hayata büyük ümitlerle başlıyorsun ummadığın şeylerle karşılaşıyorsun
slm canımHerkese slm kızlar....Buarada Lii'ye çok üzüldümYazık ya 5 aylık evliymiş birde...
slm canım
kızlar ben geldim ama hemen cıkıcam...lii nin yazdıklarınada şöyle bi göz attım valla elim ayagım titredi,inanırmısınız...allah böyle insanlardan herkesi korusun....sinirim bozuldu ya.....hepinizi kocaman öptüm kaçıyorruz çilekle..
İyiyim canım işlerden kafamı kaşıyamıyorum:çok üzgünüm:Nasılsın cnm
o hadi hayırlı olsun canım,bayağı rahatlamışsındır artık,demekki güven olmuyormuş,bizde erken alıp kayınvalidemgilin bir odasına koymuştukDirimcim dün pide söylememek için yok olmadım ya ofisten apar topar çıktım kk yı bile kapatmamışım. :1no2:
aradılar beyaz eşyacı eve gidicek dediler koşa koşa gittim anahtar bendeydi
nihayet buzdolabım ve çamaşır makinem geldi fırınımda h.sonu gelicekmiş.
çabalarım sonuç verdi hemen getirdiler eşyayı hihoyyyt
sağol canım evet rahatladım ama bulaşık makinemi önceden teslim almıştımİyiyim canım işlerden kafamı kaşıyamıyorum:çok üzgünüm:
o hadi hayırlı olsun canım,bayağı rahatlamışsındır artık,demekki güven olmuyormuş,bizde erken alıp kayınvalidemgilin bir odasına koymuştuk
canım dün kıskandım bende akşam etli pide söyledim,afiyetle yedim,şimdide tost yiyorum hihoyyyt:jeyyar:
günaydın h.g, bende şimdi talep göndermeye çalışıyodum resimlerini görmek içinkızlar günaydınnn mısracım resimlerimi görmedin galiba sennn
burdaki herkese onay veriyorum kızlar gönderin gönderinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?