Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

amin canım,bence birileri eşini doldurmuş,çok üzücü bir durum yada eşinin birileriyle problemi olmuş,eşinden çıkarıyor acısını,ne acı ya :1no2:

kızlar günaydın..
bişeyler oldğunu geçmişten öğrenir öğrenmez okudum hemen lii nin başına
gelenleri çok üzüldüm ya, Allah kimseye yaşatmasın çok zordur
okuduğumda içim cız etti :çok üzgünüm:

bence de şini birileri doldurmuş olabilir fotograflara saldırdığına göre Allah yardımcısı olur inşallah düzelir ben evli insanların başına böyle şeylerin veyahut aralarının bozuk olduğu haberleri duyunca cok üzülüyorum hele birde yeni evliyse,sen yeni bir hayata büyük ümitlerle başlıyorsun ummadığın şeylerle karşılaşıyorsun

zaten bunu normal bi insan beyni yapamaz heralde yapmamalıda, ama bazen insanlar zayıf anlarına yenik düşüyolar, umarımki eşi içinde böyle olsun. yollarını ayırsalarda o kişinin başkalarına zarar vermemsi adına.

Herkese slm kızlar....Buarada Lii'ye çok üzüldüm Yazık ya 5 aylık evliymiş birde...

maalesef yeni başlayan ümitler, çaresizliğe gidiyo böyle psikopatlar sayesinde

Allah kimseyi böyle iki yüzlü insanlarla karşılaştırmasın :Saruboceq:
evlenmeden önce canım cicim evlendikten sonrada böyle yazık vallahi

Dirimcim dün pide söylememek için yok olmadım ya ofisten apar topar çıktım kk yı bile kapatmamışım. :1no2:
aradılar beyaz eşyacı eve gidicek dediler koşa koşa gittim anahtar bendeydi
nihayet buzdolabım ve çamaşır makinem geldi fırınımda h.sonu gelicekmiş.
çabalarım sonuç verdi hemen getirdiler eşyayı hihoyyyt

kızlar ben geldim ama hemen cıkıcam...lii nin yazdıklarınada şöyle bi göz attım valla elim ayagım titredi,inanırmısınız...allah böyle insanlardan herkesi korusun....sinirim bozuldu ya.....hepinizi kocaman öptüm kaçıyorruz çilekle..

güle güle canım, çileğe sevgiler ...

İyiyim canım işlerden kafamı kaşıyamıyorum:çok üzgünüm:

o hadi hayırlı olsun canım,bayağı rahatlamışsındır artık,demekki güven olmuyormuş,bizde erken alıp kayınvalidemgilin bir odasına koymuştuk
canım dün kıskandım bende akşam etli pide söyledim,afiyetle yedim,şimdide tost yiyorum hihoyyyt:jeyyar:

sağol canım evet rahatladım ama bulaşık makinemi önceden teslim almıştım
evde koyacak yer var diye annemlerde yani, dün çalıştıramadı servis paketinden yeni çıktı daha ve çalışmadı kötükedihüso
bu arada afiyet bal şeker olsun cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…