Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben ne zamandır kk ya üyeyim yeni konu nasıl açılır bilmiyorum bana yardım edebilirmisiniz

kızlar ben ne zamandır kk ya üyeyim yeni konu nasıl açılır bilmiyorum bana yardım edebilirmisiniz

Cnm konuyu nerde açacaksan oraya geliyorsun.Mesela sohbet bölümü. Üst sağ tarafta seçenkeler yazısı var oraya tıklıyosun.Yeni konu aç diye bi buton var ordan açabilirsin.

Kızlar ben yeni resimler ekledim. Gelin saçımı:) Evlenecek olanlara belki bir fikir olur.......

Canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Havada çok güzel Gel de çalış
Aynı ya bende öyleyim,akşam operaya gitcez,akşam olsa keşke ama yarında okul,akşam çalışmam gerekiyor,ama operadan sonra zor biraz

sağol canım,canım garanti kapsamında nasıl olsa,çalıştırırlara.s

kızlar bende bişey sorucam size benim gelinliğim kırık beyaz olucak
bu aksam provaya gidicem,dün ayakkabı beğendim bi tane çok hoşuma gitti hatta bayıldım
ama rengi sedef değilde yani kırık beyaz gibi değilde grimsi ve ışıltılı bi ayakkabı
uyar mı uymazmı karar veremedim bi türlü ya ama çok beğendim

evet servis bakıcak ama hiç kullanılmamış makinem çalışmayınca üzüldüm biraz
beyaz eşyada çok problem yaşadık ya neyse yinede halledilemeyecek şeyler değil çok şükür

Walla spor ayakkabı giysen bile olur :) Şıklığa değil bence o gün rahatına bak cnm ayakkabının.

Bende akşam annemlere gidicem.... Akşam dizi de var... Yarın da cuma coşma zamanı kaydirigubbakcemile3hihoyyytkaydirigubbakcemile2

cnm sen beğendinse sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…