pınarcım ben ekleyemiyorum seni ya neden acaba, sen denermisin bi de arkadaş listene beni eklemeyi rica etsem hata veriyo benimkindeburdaki herkese onay veriyorum kızlar gönderin gönderinn
bende buralardayım ama yeni konu nasıl açılır ben de bilmiyorum canım ya :uhm:bana yardım edeeck yok musenağlama
kızlar ben ne zamandır kk ya üyeyim yeni konu nasıl açılır bilmiyorum bana yardım edebilirmisiniz
Cnm konuyu nerde açacaksan oraya geliyorsun.Mesela sohbet bölümü. Üst sağ tarafta seçenkeler yazısı var oraya tıklıyosun.Yeni konu aç diye bi buton var ordan açabilirsin.
tşk ederim pınarcım kaydirigubbakcemile2dzcel ekledim canım seniiii
Aynı ya bende öyleyim,akşam operaya gitcez,akşam olsa keşke ama yarında okul,akşam çalışmam gerekiyor,ama operadan sonra zor birazCanım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHavada çok güzel Gel de çalış
sağol canım evet rahatladım ama bulaşık makinemi önceden teslim almıştım
evde koyacak yer var diye annemlerde yani, dün çalıştıramadı servis paketinden yeni çıktı daha ve çalışmadı kötükedihüso
bu arada afiyet bal şeker olsun cokacimcoook
evet servis bakıcak ama hiç kullanılmamış makinem çalışmayınca üzüldüm birazAynı ya bende öyleyim,akşam operaya gitcez,akşam olsa keşke ama yarında okul,akşam çalışmam gerekiyor,ama operadan sonra zor biraz
sağol canım,canım garanti kapsamında nasıl olsa,çalıştırırlara.s
Aynı ya bende öyleyim,akşam operaya gitcez,akşam olsa keşke ama yarında okul,akşam çalışmam gerekiyor,ama operadan sonra zor biraz
sağol canım,canım garanti kapsamında nasıl olsa,çalıştırırlara.s
kızlar bende bişey sorucam size benim gelinliğim kırık beyaz olucak
bu aksam provaya gidicem,dün ayakkabı beğendim bi tane çok hoşuma gitti hatta bayıldım
ama rengi sedef değilde yani kırık beyaz gibi değilde grimsi ve ışıltılı bi ayakkabı
uyar mı uymazmı karar veremedim bi türlü ya ama çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?