Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Walla spor ayakkabı giysen bile olur :) Şıklığa değil bence o gün rahatına bak cnm ayakkabının.
spor ayakkabı olmaz nişanlımdan kısayım kaydirigubbakcemile3
saçla ayakkabıyla işi kurtarmaya bakcaz artık, ekeleyebilseydim gösterirdim size ayakkabıları ya
topuklu ama gayet rahattı biraz giydimde orada ayağımdan çıkarasım gelmedi

Kızlar ben yeni resimler ekledim. Gelin saçımı:) Evlenecek olanlara belki bir fikir olur.......
canım çok güzel olmuş,maşallah a.sa.s.

canım beğendiysen olur,ama ben önce krem aldım gelinliğin altına,içime sinmedi 2 ay sonra bir daha aldım,sedef rengi ,sedef rengi kırık beyaz gelinliğin altına daha güzel gidiyor canım.ana dediğin ayakkabıları biliyorum.onlarda güzel oluyor,ama görmek lazım,bişey diyemem,pınarın dediği gibi kimse görmüyor,ama benim gibi meraklılarda vardır tabi,ben gittiğim düğünlerde gelini çok incelerdim,kendi düğünüme fikir olsun diye,halay çekerken felan,ayakkabısı çok rahat gözüküyor kaydirigubbakcemile3
içine sindiyse problem yok,ama bak ben krem almıştım ya başta,çok sırıtmıştı,sedefle bütün oldu benimki,grimsi olan ayakkabılar da alınıyor yengeminki öyleydi mesela:1rolleyes:

kızlarr mrblar ben geldim bi geçmişi okuyayım nasılsınız inş herkes iidir

Cnm bak bnm ayakkabı seçimim biraz rahatlıktan yana olmuştu. Klasik bir gelin ayakkabısı almadım. Tahta topuklu beyaz rugan normaldede giyebileceğim hem spor hem de klasik tarzda bir ayakkabı seçtim. Rahat olmasına rağmen gecenin sonunda pistte çıplak ayak dans ettiğimi bilirim :) Hatta resimlerimin birinde çimlerin üstünde koymuşum ayakkabımı kaydirigubbakcemile3 Bence öyle bişi bile alabilirsin.Ama kesinlikle rahat kullanabileceğin bir ayakkabı tercih et...

evet servis bakıcak ama hiç kullanılmamış makinem çalışmayınca üzüldüm biraz
beyaz eşyada çok problem yaşadık ya neyse yinede halledilemeyecek şeyler değil çok şükür
dzcel inşallah evlendikten sonra sorunsuz çalışır,gerçekten daha kullanmadan çok çekmişsin yani a.s

Bende akşam annemlere gidicem.... Akşam dizi de var... Yarın da cuma coşma zamanı kaydirigubbakcemile3hihoyyytkaydirigubbakcemile2

ya bak cuma akşamlarını severim işte,işe daha 2 gün var,2 gün tatil
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin

kızlarr mrblar ben geldim bi geçmişi okuyayım nasılsınız inş herkes iidir

hoşgeldin cnm sen nasılsın ben pazartesi cilt analizine gittim sivilce ve sivilce izleri için vichy nin ve noviderm in testerini verdi dermatolog cildim için de cok hassas günlük temizliğine dikkat et dedi öle korktugum gibi çııkmadı çok şükür sivilcelerimden muzdariptim ya hemen sizlerle paylaşayım dedim

O zmn al cnm. Her zmn içine sineni bulamazsın

Canım çok sevindim eşyalarının gelmesine ,büyük bir sıkıntıdan kurtulmuşsunuz.

Bende kullanmıştım vichy bnm cildime hiç ii gelmedi. Ben bepanthen kullanıorum şimdi gayette ii gidio :) Bide bebek şampuanıyla yüzümü yıkıorumgamyoncuiremsu

yasmincim analiz yapan kadın testerini dene ii gelmezse baska bir ürün verelim dedi o ürünü izler için vermişti bepanteni herkes cok öneriyor düğüne kadar kaybolmasını istiyrm fazla beirgin değil ama nişandada kapatıcıyka izleri kapatmıltım nişanlım cok dalga gecmişti sinirlerimi bozmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…