spor ayakkabı olmaz nişanlımdan kısayım kaydirigubbakcemile3Walla spor ayakkabı giysen bile olur :) Şıklığa değil bence o gün rahatına bak cnm ayakkabının.
canım çok güzel olmuş,maşallah a.sKızlar ben yeni resimler ekledim. Gelin saçımı:) Evlenecek olanlara belki bir fikir olur.......
kızlar bende bişey sorucam size benim gelinliğim kırık beyaz olucak
bu aksam provaya gidicem,dün ayakkabı beğendim bi tane çok hoşuma gitti hatta bayıldım
ama rengi sedef değilde yani kırık beyaz gibi değilde grimsi ve ışıltılı bi ayakkabı
uyar mı uymazmı karar veremedim bi türlü ya ama çok beğendim
kızlar bende bişey sorucam size benim gelinliğim kırık beyaz olucak
bu aksam provaya gidicem,dün ayakkabı beğendim bi tane çok hoşuma gitti hatta bayıldım
ama rengi sedef değilde yani kırık beyaz gibi değilde grimsi ve ışıltılı bi ayakkabı
uyar mı uymazmı karar veremedim bi türlü ya ama çok beğendim
dzcel inşallah evlendikten sonra sorunsuz çalışır,gerçekten daha kullanmadan çok çekmişsin yani a.sevet servis bakıcak ama hiç kullanılmamış makinem çalışmayınca üzüldüm biraz
beyaz eşyada çok problem yaşadık ya neyse yinede halledilemeyecek şeyler değil çok şükür
Bende akşam annemlere gidicem.... Akşam dizi de var... Yarın da cuma coşma zamanı kaydirigubbakcemile3hihoyyytkaydirigubbakcemile2
canım çok güzel olmuş,maşallah a.sa.s.
kızlarr mrblar ben geldim bi geçmişi okuyayım nasılsınız inş herkes iidir
kızlarr mrblar ben geldim bi geçmişi okuyayım nasılsınız inş herkes iidir
hoşgeldin canım,bi geçmişi oku bakalım neler yazmışız hihoyyytkızlarr mrblar ben geldim bi geçmişi okuyayım nasılsınız inş herkes iidir
spor ayakkabı olmaz nişanlımdan kısayım kaydirigubbakcemile3
saçla ayakkabıyla işi kurtarmaya bakcaz artık, ekeleyebilseydim gösterirdim size ayakkabıları ya
topuklu ama gayet rahattı biraz giydimde orada ayağımdan çıkarasım gelmedi
Dirimcim dün pide söylememek için yok olmadım ya ofisten apar topar çıktım kk yı bile kapatmamışım. :1no2:
aradılar beyaz eşyacı eve gidicek dediler koşa koşa gittim anahtar bendeydi
nihayet buzdolabım ve çamaşır makinem geldi fırınımda h.sonu gelicekmiş.
çabalarım sonuç verdi hemen getirdiler eşyayı hihoyyyt
kızlar nişan resimlerimi de eklememi istermisinizzzz
hoşgeldin cnm sen nasılsın ben pazartesi cilt analizine gittim sivilce ve sivilce izleri için vichy nin ve noviderm in testerini verdi dermatolog cildim için de cok hassas günlük temizliğine dikkat et dedi öle korktugum gibi çııkmadı çok şükür sivilcelerimden muzdariptim ya hemen sizlerle paylaşayım dedim
tşk ederim mısracım ufak tefek problemleri de halledersek tamamdır yerimsenibenCanım çok sevindim eşyalarının gelmesine ,büyük bir sıkıntıdan kurtulmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?