canım neye pufffff, canınmı sıkılıyor
31 Mayıs'ta 1 sene olacak inş. cnm. İzmir'de oturuyorum. Sen?
ya genel olarak rahat tabi o aksam nasıl olur bilemiyorum ama
gelinliğe uyarmı nedersin
cnm 20 martta nikahım kıyıldı şimdi ank dayım ama ist da yaşamayı planlıyoruz düğünümde inşallah temmuzda olacak
ya genel olarak rahat tabi o aksam nasıl olur bilemiyorum ama
gelinliğe uyarmı nedersin
h.g canım, ya burdada biz güzel hava varki sorma insanın ofiste durası gelmiyor ya
kızlar bişey diycem bu gelinlikler nişanlıklar kınalıklar ne olacak bunların ömrü baza altında mı sürünmek olacak
oooooo kimler gelmiş çakır gözlüm hoşgeldin burada hava süper gel buraya seni gezdireyim bugün okul yok evdede cnm sıkılıyor
Benim nişanlık ve kına gecesinde giydiğim kıyafetler abiye olduğundan şansım var başka zmn giyebilirim. Ama gelinlik bavulun içinde sürünüyor kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum kızlar amma yazmışsınız haa oku oku bitiremedim yaa 40 dakikada okudum aaa
bende iim kızlar ne olsun aynı burada hava kapalı tam uyku havası var ya..
hoşbuldum kızlar amma yazmışsınız haa oku oku bitiremedim yaa 40 dakikada okudum aaa
bende iim kızlar ne olsun aynı burada hava kapalı tam uyku havası var ya..
canım yasaklı sanırım açılmadığına göre,kızlar fikir verir artık topuğunu felan göremiyorum.ama arkadaşlar rahat edermisin deyince sanırım topuğu var biraz :uhm:dirimcim neden göremiyosun bu sitede yasakmı size CADIARZU
canım gelinliğim bazanın içinde hala kuru temizlemeye vereceğim yanikızlar bişey diycem bu gelinlikler nişanlıklar kınalıklar ne olacak bunların ömrü baza altında mı sürünmek olacak
pınarcım ben sana arkadaşlık teklif ettim kabul edersen bende bakım resimlere yasmin sana edemiorum olmuo sen bana teklif edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?