Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya genel olarak rahat tabi o aksam nasıl olur bilemiyorum ama
gelinliğe uyarmı nedersin

ayakkabı süper bence,rahatsa hiç düşünme valla.

ben rahat edemem diye nişan ayakkabımı giymiştim.çünkü nişanımda o kadar çok oynamama rağmen çok rahattım o gece dedimki düğünde ayakkabı aldırmam heveslenmeyin bunla çok rahat ettim.bide sizin ne güzel boy problemi yokmuş, biz eşimle neredeyse aynı sayılırız. 5 cm sonra uzun görünüyodum ondan, buda kısa topuk şık ve rahat olunca giydim valla.

rahatsa süper yani kesin al, her zaman giymiyoruz ya böyle ayakkabıları

kızlar bişey diycem bu gelinlikler nişanlıklar kınalıklar ne olacak bunların ömrü baza altında mı sürünmek olacak

kızlar bişey diycem bu gelinlikler nişanlıklar kınalıklar ne olacak bunların ömrü baza altında mı sürünmek olacak

Benim nişanlık ve kına gecesinde giydiğim kıyafetler abiye olduğundan şansım var başka zmn giyebilirim. Ama gelinlik bavulun içinde sürünüyor kaydirigubbakcemile3

oooooo kimler gelmiş çakır gözlüm hoşgeldin burada hava süper gel buraya seni gezdireyim bugün okul yok evdede cnm sıkılıyor

hemen çıkıp geliyorum canım
gezeriz negüzel.

pınar resimlerini göremedim ben ya nerde kızlar
adres verebilirmisiniz.

Benim nişanlık ve kına gecesinde giydiğim kıyafetler abiye olduğundan şansım var başka zmn giyebilirim. Ama gelinlik bavulun içinde sürünüyor kaydirigubbakcemile3

ben sadece nişanlılığımı almıştım
kınamı gelinliğimi kiralamıştım
bende değiller.

hoşbuldum kızlar amma yazmışsınız haa oku oku bitiremedim yaa 40 dakikada okudum aaa
bende iim kızlar ne olsun aynı burada hava kapalı tam uyku havası var ya..

pınarcım ben sana arkadaşlık teklif ettim kabul edersen bende bakım resimlere yasmin sana edemiorum olmuo sen bana teklif edermisin

ya benim kıyafetlerde kalıcak galiba baza altında
gelinlik desen öyle ancak bakar bakar anılarımızı tazeleriz herhalde

hoşbuldum kızlar amma yazmışsınız haa oku oku bitiremedim yaa 40 dakikada okudum aaa

Slm... Bizim burası da tam gezmelik. Günlük güneşlik... Gerçi İzmir güven olmuyo amakaydirigubbakcemile3

mrb canım
aynen bende öyle sabah uyanamdım
baktım elektiriklerde yok
yatagın içinden çıkmadım.

bende hepsini okuyamadım
maşallah bizim kızlara.

dirimcim neden göremiyosun bu sitede yasakmı size CADIARZU
canım yasaklı sanırım açılmadığına göre,kızlar fikir verir artık topuğunu felan göremiyorum.ama arkadaşlar rahat edermisin deyince sanırım topuğu var biraz :uhm:
canım benim gelinlik ayakkabım 11.5 ponttu boy problemimde yok,ama yinede giydim,düğünde rumba yaptık,halay çektik,oynadık ama ben alışkınım sanırım sıkıntı olmadı,gelinlik zaten hızlı hareket etmeni engelliyor,oyüzden seni yoracak kadar hızlı hareket edemiyorsun zaten kanımca yani,
canım gelinliğim bazanın içinde hala kuru temizlemeye vereceğim yani
kına elbisemi de giyemem artık,sonuçta herkes üzerimde gördü :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…