Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

çakırr sen nasılsın canmm ne var ne yok
ne olsun canım aynıyım
akşam eşimin bir arkadaşına yemege davetliyiz
yani buğün yemek yapmıyacagım:)
hava biraz biraz açılıyor sanki
birde benim ev birinci kat havada kapalı olunca kapkaranlık oluyor evin içi.
sende nevar neyok.

çakır gözlüm burada da hava bozdu ve serinledi cnm
gözüm değdi galiba
canım senin boyun nasıl
uzunmu.

angel hastaneden daha gelmedi mi kızlar ya merak ettim

evet o daha bitiremedi galiba işlerini.

Kizlar hepinize tskler, ben iyim sizleri sormali sizler ne yapiyorsunuz vallaha bu son zamanlarda yetisemiyorum hiziniza. Kimin resimlerine bakiyorsunuz bende gormek istiyorrr. :dance:

Kizlar hepinize tskler, ben iyim sizleri sormali sizler ne yapiyorsunuz vallaha bu son zamanlarda yetisemiyorum hiziniza. Kimin resimlerine bakiyorsunuz bende gormek istiyorrr. :dance:

Benim ve Pınar'ın resimlerine canım. Ama görmen için arkadş olmamız gerekiyor..:1rolleyes:

bende aynıyım canım
gelinliği tek parça düşün derim
daha güzel oluyor bence tabi.

cnm bnm gelinliğim türbanlı olacak ama piayasadki türbanlı gelinlikler özellklede tek parca olanlar hoş değil ondan dolayı acık bir gelinlik alarak cepken yaptırmayı düşünüyorum dolayısıyla iki parca olacak ama begendiğim olursa tek parca gelinliğin üzerinde de cepken olabilir bakalım gezmek lazım henüz gelinlik bakmadım

gördüm canım
resimleri
çok hoşmuş gelinliğin
sen zayıf ve uzun boylusun
kilon şimdi nasıl canım.
aldınmı kilo canım.

Teşekkür ederim cnm. Çok uzun değilim ben aslında. Boyum 1.67 kilom evlenirken 48-49du. Şimdi 55 :) ama herkes şimdiki halimi beğeniyor. Çünkü kilo aldığım fazla belli olmuyor.

Slm balim... Walla koyduk resimleri belki evlenecek arkadaşlara bir fikir olur diye..

Aslında İzmir'de olma şansın olsaydı. Buarada Madam Burcu diye biryer var oraya bakabilirsin. 1000lerce çeşit var. Web adreside var. Bir arat istersen hem fikir edinmiş olursun. Ben gelinliğimi orada yaptırtmıştım.

saol yasmincim bir netten madam burcu ya bakayım nişanlım istanbuldan bakalım diyor olmazsa beğendiğim bir modeli diktireceğiz

Teşekkür ederim cnm. Çok uzun değilim ben aslında. Boyum 1.67 kilom evlenirken 48-49du. Şimdi 55 :) ama herkes şimdiki halimi beğeniyor. Çünkü kilo aldığım fazla belli olmuyor.

bencede iyi olmuştur
bende 1.60 şım
55 kilo olunca iyi oluyorum
şimdi biraz zayıfladım 53 falan
herkes kötü olmuşun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…