Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tek parça tavsiye ederm bende kontrol etmek zorunda değilsin muhafazası kolay yani

ah çakırcığım şu bayanların ne çok derdi var dimi,kilo vs.erkekler ne rahat valla
azcık zayıflasan aman biraz kilo al bu ne,azcık kilo alsanda bu ne hal :sm_confused:

bencede iyi olmuştur
bende 1.60 şım
55 kilo olunca iyi oluyorum
şimdi biraz zayıfladım 53 falan
herkes kötü olmuşun diyor.

üç senelik öğretmenm boyum 161 kilom 49 fazla zayıf değilim ama gören beni 8. sınıf öğrencisi sanıyor lise bir dekiler bile bnm iki katım gercekten biraz dolgun olacaksın yemeğin salçalısı demişler...

dirim evet o yuzden hickimseyi takmicaksin sen kendinden nasil memnunsan o sekilde ol, yoksa herseye bir kulp takarlar bosver.

canım çok hoşsun ya,bence şöyle düşün genç göründüğün için geç yaşlanacaksın yerimseniben
dirim evet o yuzden hickimseyi takmicaksin sen kendinden nasil memnunsan o sekilde ol, yoksa herseye bir kulp takarlar bosver.
bence de insan mutlu olduğu kiloda olmalı bence :teselli:

dirim cnm orası öle ama ilk gördükleri zaman bu kim ya öğrenci mi öğretmen mi heleki öğrencilerin agzından duymak var ya özellkle lise 1 ler beni adam yerine bile koymuyor şöle olgun ve sert duruşlu olmak isterdim hareketlerim bile cocuk gibi

yasmink canim resimlerine baktim bende herkes gibi cok begendim.
Kina gece elbisen hele cok guzel yakimis canim.

kızlar ben biraz dışarı cıkıcam kirayı yatırmam gerekiyor off off gidecek paracıklar yine bana bişi kalmayacak

teo bizde vercez bugün kira malesefohh dirim kurtuldu o dertten Rabbim bizlerede nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…