EE madecim kociş geç geliyor o gelmeden uyuyacaktım yorgunluktan ölüyordum güya.Eve gittim havuçlu kek ve baklava yaptım,bulaşıkları yıkadım,balkonda kuruyan çamaşıtları topladım,yerleştirdim,mutfağı sildim,gözleme yaptım vs.
Kociş geldi 12 de konuşmaya bir daldık adamında uykusunu kaçırdım çenem düştü.Oldu mu saat 3kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sıkıldım ben uyucam şimdi................ Bir de evimde bazı değişikliklere gitmek istiyorum... Ama napcam bilmiorum :roflol:
kızlar aLiNyAziMsIn, dirim, dzcel, mısraaa+, PINARTUNCAY, sgefox nerelerde?
arkadaşlar merhaba....kiminizi çeyiz topiğinden kiminizi diğer topiklerden göz aşınalığım var ama tanışmış değiliz...öncelikle hepinizin evleri huzurla dolsun evlenecek arkadaşlar içinde hayırlısını diliyorum...izmirde oturan arkadaşlar içinde buluşma topiğimiz var gelmek isterseniz memnun oluruz ve tanışmaktan da zevk duyarız...bende evleneli 2 seneyi geçti ama yeni evli sayılırım heralde :)))
Selam,hoşgeldin...
Eşyalarının yerini değiştir,farklı objeler al,şöle koltuk şalları al,mis kokulu oda parfümleri al ............Olar mı?
EE madecim kociş geç geliyor o gelmeden uyuyacaktım yorgunluktan ölüyordum güya.Eve gittim havuçlu kek ve baklava yaptım,bulaşıkları yıkadım,balkonda kuruyan çamaşıtları topladım,yerleştirdim,mutfağı sildim,gözleme yaptım vs.
Kociş geldi 12 de konuşmaya bir daldık adamında uykusunu kaçırdım çenem düştü.Oldu mu saat 3kaydirigubbakcemile3
ayy baklavamı ya zaten canım tatlı bişeyler isteyip duruyo
bi de baklava dediniz ya cokacimcoook :çok üzgünüm:
şekerim düştü galiba ya bu kadar canım istediğine göre hamişte olamammade benden sana hayli baklavalar, kadayırlar, fıstık dolusu çikolatalar, afiyetle emi kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?