Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben geldim kızlar başım agrımaya başladı uyuyamadım bari pc nin başına geceyim dedim neler yazmışsınız bir okuyayım önce

etek boyunu ve kabarıklıgını belırlıcek sanırım bu tarlatanların 2lisi 3lüsü falan var 7 ye kadar çıkıyomus sanırım
kabarıklıgına karar verceksınız heralde
ayy hadi hayırlısı bak sormak ıstedıgın seyler varsa bı kagıda yaz orda unutuyosun çünkü aklında bişey kalmasın gelınlııgnle ılgılı

tşk ederimm a.s.

rica ederim canım,

YASMİNK

canım benim bi kocam gelsin ondan 6 ay 1 sene sonra falan düşünecem, benim kocamda en erken seneye haziranda gelceine göre bebek inş en erken hayırlısıyla 2011 in sonlarına bebek gelir kucağımıza :Saruboceq::Saruboceq:

ben zaten aşırı kabarık istemiyorum ne çok kabarık ne az yani bi ortasını buluruz heralde :CüvCüv:

Arkadaslar merhaba
topigmizi, sizleri çok ozledim
bi yaziyim dedim.
Bugunlerde pek iyi degilim sagligim da pek iyi degil ama tekrar eski halime donup gelicem insallah araniza
bu arada biraz geçmisi okudum, evlilik hazirligi yapan tatli kizlarimiza kolayliklar diliyorum
merak etmeyin hersey guzel olacaktir eminim
Yine gelicem
çok çok operim sizi canlarim
gorusmek uzere

PINAR
,
liii kayınvalidesiyle konuşmuş, ağlıyomuş kadın adam çok pişmanmış oda biaraya bi daha gelmem falan yazmış

inş. cnm Allah sağlıklı bebişler versin yeterki...

yaralım çık ortaya ben çıkıcam birazdan kaydirigubbakcemile3:tomato:

yaralım neyin var canım güzel temenniler için tesekkür ederim

canım benim geçmiş olsunn
nolduki sana öyle yaaa
allah acil şifalar versin
güzel duaların ve dileklerin için çok saol
biranonce aramıza gel inşallaha.s.

teolog

yeni okudum soru sormuşsun, kas gevşeticiyi ilk birlikte olurken kullandıık.bizde 4 gün bişey yapamadık ben korktuğum ve kasıldığım için, kas gevşetici içince rahat oldu.bende kk dan okumuştum.benim aldığım ilacı pazartesi yazarım size.ama korkulcak bişey yok aslında da ananelerden ötürü kıramıyoruz o korkuyu.kas gevşetici yardımcı olur size kaydirigubbakcemile5

tamam cnm aldığın ilacı bizimle paylaşırsan sevindirik olurum

ne masa sandalyesi cnm
canım mutfak masası ve sandalyesi alıcam,hançerlioğulları diye bir yer varmış sitelerde,google'dan bulamıyorum ne yazıkki :çok üzgünüm:
peki yaralım görüşürüz,kendine iyi bak,üzülme artık:çok üzgünüm:

ben zaten aşırı kabarık istemiyorum ne çok kabarık ne az yani bi ortasını buluruz heralde :CüvCüv:

canım benımkıde kabarık degıl ama elbıse gıbıde degıl tam böyle etrafımda olacak kadar az kabarık ve 3lü tarlatan kullandılar sanırım sende öyle alcaksın ,
haberleri verirsin tamammı

teologcum gel canım bızımle sohbet et belkı basının agrısı gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…