malesefki yok biraz ondan biraz ondan derken kendi kafamıza göre bişey yapıyoruz bakalım nası bişey çıkıcak ben de mrkla bekliyorumcanım gelinlik modelin varmı hiç,internette
geçen hafta gittim üst prova yaptı iğneledi falan bişeyler yaptı
sonra nişanlıma kızdı zayıflatmışsın die kaydirigubbakcemile3
şimdi bugün içinde tarlatan provası dedi anlamadım ama gidince görürüm artık neymiş bakalım
ben geldim kızlar başım agrımaya başladı uyuyamadım bari pc nin başına geceyim dedim neler yazmışsınız bir okuyayım önce
tşk ederimm a.s.
ben zaten aşırı kabarık istemiyorum ne çok kabarık ne az yani bi ortasını buluruz heralde :CüvCüv:etek boyunu ve kabarıklıgını belırlıcek sanırım bu tarlatanların 2lisi 3lüsü falan var 7 ye kadar çıkıyomus sanırım
kabarıklıgına karar verceksınız heralde
ayy hadi hayırlısı bak sormak ıstedıgın seyler varsa bı kagıda yaz orda unutuyosun çünkü aklında bişey kalmasın gelınlııgnle ılgılı
rica ederim canım,
YASMİNK
canım benim bi kocam gelsin ondan 6 ay 1 sene sonra falan düşünecem, benim kocamda en erken seneye haziranda gelceine göre bebek inş en erken hayırlısıyla 2011 in sonlarına bebek gelir kucağımıza :Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaslar merhaba
topigmizi, sizleri çok ozledim
bi yaziyim dedim.
Bugunlerde pek iyi degilim sagligim da pek iyi degil ama tekrar eski halime donup gelicem insallah araniza
bu arada biraz geçmisi okudum, evlilik hazirligi yapan tatli kizlarimiza kolayliklar diliyorum
merak etmeyin hersey guzel olacaktir eminim
Yine gelicem
çok çok operim sizi canlarim
gorusmek uzere
güle güle pınarcığım
kızlar sitelerde hançerlioğulları diye biryer varmış bilen varmı?
masa sandalye alacağız
Arkadaslar merhaba
topigmizi, sizleri çok ozledim
bi yaziyim dedim.
Bugunlerde pek iyi degilim sagligim da pek iyi degil ama tekrar eski halime donup gelicem insallah araniza
bu arada biraz geçmisi okudum, evlilik hazirligi yapan tatli kizlarimiza kolayliklar diliyorum
merak etmeyin hersey guzel olacaktir eminim
Yine gelicem
çok çok operim sizi canlarim
gorusmek uzere
inş. cnm Allah sağlıklı bebişler versin yeterki...
teolog
yeni okudum soru sormuşsun, kas gevşeticiyi ilk birlikte olurken kullandıık.bizde 4 gün bişey yapamadık ben korktuğum ve kasıldığım için, kas gevşetici içince rahat oldu.bende kk dan okumuştum.benim aldığım ilacı pazartesi yazarım size.ama korkulcak bişey yok aslında da ananelerden ötürü kıramıyoruz o korkuyu.kas gevşetici yardımcı olur size kaydirigubbakcemile5
canım mutfak masası ve sandalyesi alıcam,hançerlioğulları diye bir yer varmış sitelerde,google'dan bulamıyorum ne yazıkki :çok üzgünüm:ne masa sandalyesi cnm
ben zaten aşırı kabarık istemiyorum ne çok kabarık ne az yani bi ortasını buluruz heralde :CüvCüv:
bende bu ilacı sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile2tamam cnm aldığın ilacı bizimle paylaşırsan sevindirik olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?