Kızlar ne zmn bebiş düşünüosunuzzzzzzzzzz
Canım ben hap almadım,ama merhemi sürdüğünde hafif yanma oluyor sanırım malum yeri uyuşturuyor,bide kayganlaştırıyor.ama hapı bilmiyorumcanım rahatlatmak için sakinleştirici filan da veriyorlar sanırım kas gevşetici işe yaıyormu
bende bitane beğendim aynen benimkide topuklu ve bilekten bağlamalı rahat o yüzden
ama renginde tereddütüm var biraz gelinlikçi gayet şık olur dedi ama
buradan bakabilirsin http://img22.imageshack.us/img22/458/sdc10626e.jpg
Ya ben düşünüyorum aslında. Ama bir yandan da çocuğu olan arkadaşlara bakıyorum hiçbir sosyal yaşantıları kalmıyor. Bir de acaip derecede doğum anından korkuyorum...
Ya ben düşünüyorum aslında. Ama bir yandan da çocuğu olan arkadaşlara bakıyorum hiçbir sosyal yaşantıları kalmıyor. Bir de acaip derecede doğum anından korkuyorum...
canım çocuk doğduktan sonra zor tabi,ama herşeyin bir güzelliği var,bende biraz eşimle tadını çıkartıp ayrıca evliliğimide oturttuktan sonra düşünüyorum,biraz gezelim,borcumuz bitsin vs.ama olursa da iyi olur,canım tek değilsin bende korkuyorum,ama doğumda alacağım kilo korkusu şuan doğum korkumu geçti yani -tatlicadiarzu-
evet canım çocuk olunca kımsenın sosyal yaşantısı kalmıyo malesef
ben ablamdan ve kzuenımden gordugum kadarıyla eşler arasındakı tek konu çocuk oluyo ve bırbırlerıne yalvarıyolar bu sabah sen kalk kahvaltısını yaptır
ya da hadi sen uyut bu sefer falan diye herkeste bı yorgunluk hali
tabı onun tadı bambaşkadır ama ben once eşlerin bırbırıyle iyi vakıt gecırmesınden yanayım
içimizde bişey kalmadıktan gezıp tozduktan sonra tabiki çocuk tadına doyulmıcak bişey
ama herkes bu kadar yorulmasına ragmen keşke daha once yapsaydım dıyo o başka mesele:1rolleyes:
canım hamiş olan bir arkadaşım doktora aman doktor bey beni kurtarın vazgeçtim ben demiş,yani çok mu zor anlamadım:1shok:kaydirigubbakcemile3 Ay yok bende bir fobi oluştu ya ölürsem acıya dayanamazsam diyesenağlama
kızlar ben biraz uzanmak istiyrom akşam görüşmek üzere hepinizi öpüyorum size ii muhabbetler
Evet orası öyle herkes aynı şeyi diyor keşke daha önce yapsaydım diye. Birde ben özel sigortamı bekliyorum. 1 sene dolması gerekiyor. Ama bazende dayanamıcam gibi geliyor
gülü güle bizim için de uzan dinlen senağlamakızlar ben biraz uzanmak istiyrom akşam görüşmek üzere hepinizi öpüyorum size ii muhabbetler
canım hamiş olan bir arkadaşım doktora aman doktor bey beni kurtarın vazgeçtim ben demiş,yani çok mu zor anlamadım:1shok:
görüşürüz canımkızlar ben biraz uzanmak istiyrom akşam görüşmek üzere hepinizi öpüyorum size ii muhabbetler
kızlar ben biraz uzanmak istiyrom akşam görüşmek üzere hepinizi öpüyorum size ii muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?