Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evet canım ahşap benim 4 sandalye bir masa 199 hatta gecen gittiğimde baktım KDV indirimine girmişti.

yaa İKEA bu konuda süper ama burda İKEA yok
bzide nişanlımla onu konusuyoduk neden yok ankarada dıye
bizde mutfak masası alıcaz daha heryerde var ama bız bı tarafında böyle sedir gibi bişey olsun ıstıyoruzz
sevgili nişanlım ayaklarını uzatmak ıstıyomustakaydirigubbakcemile3

e nişanlın haklı cnm yazık işten gelecek yorgun argın değil mi

kaydirigubbakcemile3 Ay bilmiyorumda IKEA olmasaydı yeni evliler napardı bilemiyorum kaydirigubbakcemile3 Herkeste var walla. Ama ben inanılmaz derecede memnunum. Acaba internetten sipariş veremiyor musunuz ki...

evet canım aslında sitelere yaptırabilirsin

sitelerde uçmuş yaaa fiyat olarak heryerden pahalı artık,ama bişekilde yaptırcaz bıyere
yasmıncım İKEA olsa süper olurdu bız hersene izmire gelıyoruz nişanlımla orayı gezıyoruz bayılıyorum oraya
sanırım sıparıs versek yol parası farkı alırlar
aynı masrafa gelır

ark larım bana önce derdi ki serpil sitelere yaptır fiyatlar yarıyarıya piyasaya göre ama sonra yaptırma demeye başladılar kimi memnun değil kalitesinden kimi fiyatından dolayı hatta markalı mobilyalarla yarışmaya başlamışlar arz talep meselesi galiba yoğun ilgi olunca fiyatları yükselttiler sen heryeri dolaş olmadı yaptırırsın artık

Aslında burdan ufak tefek şeyler alabilirsiniz. Hoş şeyler var. Benim gözüm dönüyo valla. Her gidişimizde eşimle birbirimize bişey almıcaımız konusunda emirler yağdırıoruz ama o benden önce davranıp alıokaydirigubbakcemile3

Bnce pahalı birşey almaya gerek yok. O kadar uçmuşki fiyatlar 1milyar falandı baktıımızda. Doğru düzgün oturup yediğimi hayırlamıorum valla mutfak masasında. Alıoruz önümüze ikea sehpamızı oturma odasında yiyoruz valla tv izlerken.

evet hayatım artık sıteler heryerden pahalı
şimdi koçtaş praktıker falan daha uygun sitelere göre
canım bız nısanlımla en ufak bişeyı bıle alırken butun ankarayı dolaşıyoruz
zaten benzın parasıyla heralde o uyguna aldıgımız herşey aynı fıyat olmuşturkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım dolaşın ya sonuçta herşey bir kere olacak iyice içine sinsin her şey ben bazı ark larımı görüyorm eşyaları içlerine sinmemiş evlerini pek sevemiyorlar o yüzden özellikle bir ark ın durumuna cok üzüzldüm ark ım nişanlısıyla nikah işlemleri için ugrasırken kayınpederi onlardan habersiz tüm beyaz eşyaları almış ark ım sorun cıkmasın diye seslenmemiş mecbur kullanıyor

canım çok şükürki biz hep içimize sineni aldık çok gezdık çok yorulduk ama hem ıstedıgımız model hemde uygun fıyatta eşyalar aldık
bizim karışanımız olmadı hiç
her alışverişi evimize ait herşeyı nişanlım ve ben yaptım
kimse bende geleyım demedi
saolsunlar biz çok rahat bı evlılık oncesı donem geçiriyoruz
arkadasına gelınce bazen buyukler iyilik ettıgını düşünüp iyi niyetlede olsa düşüncesizlik ediyolar işte
neyse oda artık bunu bulamayanda var dıye düşünsün
zaman geçtikçe kendı ıstedıği gibi eşya alması nasıp olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…