ay bende yavaş yavaş hazırlansam iyi olcak sanırımevet yazık onlarada acıyorumkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar canım
canım daha hiç bakmadık,seninki ahşap mı
güle güle dirimcim iyi aksamlarkızlar ben çıktım
evet yazık onlarada acıyorumkaydirigubbakcemile3
Evet canım ahşap benim 4 sandalye bir masa 199 hatta gecen gittiğimde baktım KDV indirimine girmişti.
yaa İKEA bu konuda süper ama burda İKEA yok
bzide nişanlımla onu konusuyoduk neden yok ankarada dıye
bizde mutfak masası alıcaz daha heryerde var ama bız bı tarafında böyle sedir gibi bişey olsun ıstıyoruzz
sevgili nişanlım ayaklarını uzatmak ıstıyomustakaydirigubbakcemile3
e nişanlın haklı cnm yazık işten gelecek yorgun argın değil mi
yaa İKEA bu konuda süper ama burda İKEA yok
bzide nişanlımla onu konusuyoduk neden yok ankarada dıye
bizde mutfak masası alıcaz daha heryerde var ama bız bı tarafında böyle sedir gibi bişey olsun ıstıyoruzz
sevgili nişanlım ayaklarını uzatmak ıstıyomustakaydirigubbakcemile3
evet canım bende ıtıraz etmeıdm zaten ama nerden bulcaz öle bıse bılmıyorum sanırım yaptırcaz artıkCADIARZU
evet canım aslında sitelere yaptırabilirsin
sitelerde uçmuş yaaa fiyat olarak heryerden pahalı artık,ama bişekilde yaptırcaz bıyere
yasmıncım İKEA olsa süper olurdu bız hersene izmire gelıyoruz nişanlımla orayı gezıyoruz bayılıyorum oraya
sanırım sıparıs versek yol parası farkı alırlar
aynı masrafa gelır
ark larım bana önce derdi ki serpil sitelere yaptır fiyatlar yarıyarıya piyasaya göre ama sonra yaptırma demeye başladılar kimi memnun değil kalitesinden kimi fiyatından dolayı hatta markalı mobilyalarla yarışmaya başlamışlar arz talep meselesi galiba yoğun ilgi olunca fiyatları yükselttiler sen heryeri dolaş olmadı yaptırırsın artık
canım dolaşın ya sonuçta herşey bir kere olacak iyice içine sinsin her şey ben bazı ark larımı görüyorm eşyaları içlerine sinmemiş evlerini pek sevemiyorlar o yüzden özellikle bir ark ın durumuna cok üzüzldüm ark ım nişanlısıyla nikah işlemleri için ugrasırken kayınpederi onlardan habersiz tüm beyaz eşyaları almış ark ım sorun cıkmasın diye seslenmemiş mecbur kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?