Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Zozan canım f5 tuşuna basıyorum ben arada bir yenilemek için f5 e bas

Ben geldimmmmmmmmmmmm çok kısa süreliğine,bugün izinliyim evdeyim.Pazar gün misafirlerim gelecek biliyorsunuz,sabah 9 dan bu yana temizlik yapıyorum,kapı ve camları bitirdim.Birazdan salon koltuğunun lekeli olan yerlerini sileceğim.Yarın sabahtandapasta börek işlerine başlayacağım.
Eşim evde,yeni kahvaltı yaptık.Saat 3 ten sonra muhtemelen sizlerle olacağım.

Siz naptınız,herkes iyidir umarım.

Geçmişimi okuyamadım yeni gelen arkadaşlar varsanırım HOŞGELDıNıZZZZZZZZZZZ

Hoşgeldin Mısracım.... Ohhh...Kolaylamışsın işlerini kolay gelsin cnm sana... Walla herkes gitti bi ben kaldım buralardasenağlama

Hoşgeldiniz kızlar yaaa.... Valla millet gitti. Cuma ya haftasonu moduna girmiş herkeskaydirigubbakcemile3

Burada hava günlük güneşlik... Kısa kolluyum valla. Ama kış geri dönecek diye bir hbr vardı dün gazetede. Benimde temizlik yapmam lazım. Sabah oturma odasını şeklini değiştirdim.Değiştirirken de sildim süpürdüm. Orası bitti Allah'tan. Yarın da geri kalan yerleri yaparım. 2 kişiyiz ama ne kadar çabuk kirleniyor ya...

Maaleseff eskiden valla odamı bile annem temizlerdi. toparlamaktan acizdim. Annem evlenince napcan derdi hep :) ış başa düşünce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…