ya yarın tatil ama çok yoğunum,tatil moduna girmek istiyorum yaNasılsınız???Walla ben haftasonu moduna girdim çoktan
ay ben daha giremedim o moda ya çünkü yarın çalışıcam :çok üzgünüm:
hazırlıklar bitmek üzere sadece ufak tefek bir kaç işimiz kaldı canımhoşbulduk canım..inşallah anlamam nasıl geçtiğini..ben düğünüme 29 gün kala nasıl olurum tahmin bile edemiyorum valla :) inşallah canım düğününde herşey istediğin gibi olur, hiç bi aksilik çıkmaz..hazırlıkların çoğunu bitirmişsindir herhalde
merhaba h.g Allah mutluluğunu daim etsin inşallahÖncelikle herkese merhabalar bende sizinle 2008 de evlilik hazırlıgı yapıyordum tabi işlerimin yogunlugundan daha çok okuyucuydum. şimdi 9 ay gecti bile... Sözlüm askerden yeni geldiğinde Nasıl evleneceğiz derken şimdi evimizi aldık borcunu oduyoruz. daha yeni umreden geldik kımetse artıkın bebek te düşünmeye başladıkDemişler ya Allah evlenene yardım edermiş gerçekten oyle oldugunu gordum şimdi evleneceklere hiç umitsiz olmayın herşey yoluna girer diyorum. Allahıma şükürler olsun herşey yolunda gidiyor. Allah hepinizi mesud etsin inşallah.
teşekkür ederim canım,ah bu erkekler kaç gün önceden hatırlatıyorum günü önlem ve anlamınıDİRİM
yıldönümüz kutlu olsun canım, nice senelere beraberce a.s.
sağol canım,darısı hepinizin başına kaydirigubbakcemile5en kötü anda evden gelinlikle çıkarken ki an sanırımmaşallah Allah mutlu mesut etsinn
hoşgeldin canım,amin cümlemizi :Saruboceq:Öncelikle herkese merhabalar bende sizinle 2008 de evlilik hazırlıgı yapıyordum tabi işlerimin yogunlugundan daha çok okuyucuydum. şimdi 9 ay gecti bile... Sözlüm askerden yeni geldiğinde Nasıl evleneceğiz derken şimdi evimizi aldık borcunu oduyoruz. daha yeni umreden geldik kımetse artıkın bebek te düşünmeye başladıkDemişler ya Allah evlenene yardım edermiş gerçekten oyle oldugunu gordum şimdi evleneceklere hiç umitsiz olmayın herşey yoluna girer diyorum. Allahıma şükürler olsun herşey yolunda gidiyor. Allah hepinizi mesud etsin inşallah.
dirimcimdüğünden sonra bir miktar borcumuz kalacak sanıyorum ki kendi üç beş altınım haricinde zaten diğerlerini bozdrup borç kapatırız, hırsızlar avuçlarını yalarlar kaydirigubbakcemile3
ama eğer kalırsada birşeyler bende hemen bankaya yatırmayı planlıyorum kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım,bizde bugün annemlere gidiyoruz inşallah hihoyyytgünaydın kızlar nasılsınız
evde biraz temzilik yaptım
akşamda annemlere gidecegiz
eşim işe gittikten sonra uyuyamadım.
baktım zaman geçmiyor
temizliğe verdim kendimi
iyiisniz inş.
teşekkür ederim canım yerimsenibenDİRİM tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım..
canım epidural nedir bilemiyorum :sm_confused:Bnde doğum topiclerini dolaşıyorum. Bi fikir edineyim dedim. Normal ama epidural istiyorum. Fikriniz var mı bununla ilgili??
merhaba arkadaşlar.bende ewleneli 1 ay oluyor.tamamen stresti duğun ve hazırlık sureci.ve hala tam herşey yerlı yerne oturmadı..gerçekten zor..
teşekkür ederim canım,ah bu erkekler kaç gün önceden hatırlatıyorum günü önlem ve anlamını,bizimkisi hiç hatırlamaz özel günleri doğum günüymüş vs.genelde telefonun alarmını kurar
sağol canım,darısı hepinizin başına kaydirigubbakcemile5
en kötüsü o zaten gelinliğimi giydirdiler,salona geçtim,babam öyle görünce beni çok ağladı,o ağlayınca bende ağlamaya başladınm,annem salona bile giremedi,öyle işte,komşular yatıştırdı bizimkileri,kızın uzağa gitmeyecek diye,:çok üzgünüm:
ben o yüzden evden gelinlikle çıktım,kuaföre gittim,saçım makyajım yapıldı öylece resim çektirmeye oradanda salona gittik.eve geri dönmedim,makyaj felan kalmazdı yani,aman neyse boşver,güzel şeylelrden bahsedelim,hihoyyyt
hoşgeldin canım,amin cümlemizi :Saruboceq:
iyi bari kaydirigubbakcemile3,ben altınları direk bankaya yatırdım,bir tane bile kalmadı koluma,bizim düğün olduktan sonra eşimin akrabasının nişanı vardı,nişanı olacak oğlanın annesi,bana darısı senin başına dedi hayret bişeyklava:
hoşgeldin canım,bizde bugün annemlere gidiyoruz inşallah hihoyyyt
teşekkür ederim canım yerimseniben
canım epidural nedir bilemiyorum :sm_confused:
hoşgeldin canım aramıza,kendini tanıtırmısın :1hug:
Kızlar Ya Evli olup ta çalışan ya da evlenince çalışmayı düşünenler var mı? Ben evliyim ve çalışıyorum ama çok ta zorlanıyorum İnşallah borcumuz bitince çocugum olunca biraz evde oturayım diyorum. çünkü 16 yaşımdan beri hep staj vs hep çalıştım yaşıtlarım tatil yaparken çok bunaldım. Sizler nasıl idare ediyorsunuz ? ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?