Kızlar Ya Evli olup ta çalışan ya da evlenince çalışmayı düşünenler var mı? Ben evliyim ve çalışıyorum ama çok ta zorlanıyorum İnşallah borcumuz bitince çocugum olunca biraz evde oturayım diyorum. çünkü 16 yaşımdan beri hep staj vs hep çalıştım yaşıtlarım tatil yaparken çok bunaldım. Sizler nasıl idare ediyorsunuz ? ne düşünüyorsunuz
Kızlar Ya Evli olup ta çalışan ya da evlenince çalışmayı düşünenler var mı? Ben evliyim ve çalışıyorum ama çok ta zorlanıyorum İnşallah borcumuz bitince çocugum olunca biraz evde oturayım diyorum. çünkü 16 yaşımdan beri hep staj vs hep çalıştım yaşıtlarım tatil yaparken çok bunaldım. Sizler nasıl idare ediyorsunuz ? ne düşünüyorsunuz
merhaba arkadaşlar bende temmuzda evleniyorum adet geciktiriciler ile ilgili bilgisi olan varmı tecrübelerinize sığınıyorum
arkadaşlar mesajlarlarım geliyor mu yenı uye oldum takıp edemıyorum.
hadi bakalım, hayırlarla olsun. ben sana bişey diyimmi sakın telaşlanma işlerimi yetiştiremem diye.bizim düğün o kadar hızlı olduki nasıl oldu anlayamadık. düğüne 34 gün kala düğüne karar verdik. 32 gün kala salon tuttuk.ev baştan aşağı tadilata girdi, duvarlar kırılıd, fayanslar söküldü, mutfak dolabı, pencere, kapı herşey....
düğünden 5 gün önce mobilyalar geldi, 3 gün kala beyaz eşya. eşim bile 5 gün kala gelebildi,senağlama herşeyi ben özellikle ailem birazda eşimin ailesi yaptı.gecler,i 2de eve geldik, temizlikle uğraşmaktan, üstelik gelinlik provamda içindeydi ve aynı hafta kuzenimin düğünde vardı.nası geçti anlayamadım.ama geçti bi şekilde.yani korkmayın herşey yetişiyo.
olurda strese girersen benim gibileri düşün demek istedm fisfisfis
merhaba arkadaşlar bende temmuzda evleniyorum adet geciktiriciler ile ilgili bilgisi olan varmı tecrübelerinize sığınıyorum
[merhaba arkadaşlar bende temmuzda evleniyorum adet geciktiriciler ile ilgili bilgisi olan varmı tecrübelerinize sığınıyorum
/QUOTE]
canım ben 10 aydır evliyim ve işimi hiç bırakmadım sadece iş değiştirdim. Özel şirketten çıkıp,kendi işimize geçtim. Sadece işe biraz daha geç gelip,erken çıkma imkanım oluyor;ama kesinlikle evde annelerimiz gibi olmuyor. Yemeğimi 1 gün önceden yapmaya çalışıyorum.Sağolsun eşim de yardımcı oluyor. Çamaşırlarımı da gece yıkayıp hemen ya kurutmaya atıyorum yada asıyorum(Havaya göre). Temizliği de hafta sonu yapıyorum.ütüleride ütücüye. Böyle bir sistem kurdum valla. Yoksa herşeyi aynı gün yapabilmemizin imkanı yok...
ütücü ha? süper ya! ben bunu hiç düşünmemiştimmm :teytey: hay akıl akıldan üstündür yahu sağolasın ben de öyle yaparım evlenince, ohh bee
canım öyle güzel moral verdin ki evlenmesine az kalanlara. özellikle de her şeyi son ana bırakan benim gibi son dakika insanlarına
teşekkürler. benim de evliliğe 2 aydan az var; ne gelinlik belli ne duvak ne ayakkabı ne saç :1no2:
olur ama di mi ya? :Saruboceq:
kesinlikle herşeyi halledersin canım sakın ümitsizliğe kapılma, ben bide çok hızlı biri değilimdir ama yardımlarla yada o anın heyyecanıyla herşey oluyo.ben gelinlik siparişi verdiğimde de 28 gün vardı düğüne, ama hiç bi aksaklık olmdı şükür, sadece çok sıkı tembihleyin alışveriş mağazalarınıza, pürüzsüz olsun diye.herşey giriyo yoluna.diyorum ya kocam bile düğüne 5 gün kala gelebildiği iş seyahatinden.sıkma canını hiç sen.soruların olursa seve seve cevaplarım hihoyyyt
yasmin süpersin canım ütü konusunda, bende nefret ederim ütüden zati, kocam gelsin bende arada öle yaparım artık :))
tamam canım,ama bu tanışma yıldönümümüz,evlilik yıldönümünde eşim askersenağlamaerkek milleti valla adamı sinr ediyo cidden, am şimdi ben kocacımın hakkını yemiyim o benden daha dikkat eder bu konulara, pazartesi bekliyoruz nasıl bi yıldönüm geçirdiniz die, ok hihoyyyt
hım ilk defa duydum,aman canım korkma bende korkmaya başladım sayende:1shok:Canım belden uyuşturuyorlar ya o:CüvCüv:
canım bende çalışıyorum,geçinmek için mecburuz napalım :çok üzgünüm:Kızlar Ya Evli olup ta çalışan ya da evlenince çalışmayı düşünenler var mı? Ben evliyim ve çalışıyorum ama çok ta zorlanıyorum İnşallah borcumuz bitince çocugum olunca biraz evde oturayım diyorum. çünkü 16 yaşımdan beri hep staj vs hep çalıştım yaşıtlarım tatil yaparken çok bunaldım. Sizler nasıl idare ediyorsunuz ? ne düşünüyorsunuz
canım geciktiriciyi,adet olacağın tarihten 2-3 gün öncesi alıyorsan,yoksa geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar bende temmuzda evleniyorum adet geciktiriciler ile ilgili bilgisi olan varmı tecrübelerinize sığınıyorum
tamam canım,ama bu tanışma yıldönümümüz,evlilik yıldönümünde eşim askersenağlama
hım ilk defa duydum,aman canım korkma bende korkmaya başladım sayende:1shok:
canım bende çalışıyorum,geçinmek için mecburuz napalım :çok üzgünüm:
canım geciktiriciyi,adet olacağın tarihten 2-3 gün öncesi alıyorsan,yoksa geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?