Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ben 10 aydır evliyim ve işimi hiç bırakmadım sadece iş değiştirdim. Özel şirketten çıkıp,kendi işimize geçtim. Sadece işe biraz daha geç gelip,erken çıkma imkanım oluyor;ama kesinlikle evde annelerimiz gibi olmuyor. Yemeğimi 1 gün önceden yapmaya çalışıyorum.Sağolsun eşim de yardımcı oluyor. Çamaşırlarımı da gece yıkayıp hemen ya kurutmaya atıyorum yada asıyorum(Havaya göre). Temizliği de hafta sonu yapıyorum.ütüleride ütücüye. Böyle bir sistem kurdum valla. Yoksa herşeyi aynı gün yapabilmemizin imkanı yok...

Merhaba, bende 21 yaşındayım 2 yıldan beri çalışıyorum, 3 ay sonra evlenicem ama evlenincede çalışıcam yaa malüm geçinmek zor hele ki kiradayken..inşallah durumum olursa bende çocuğum olduktan sonra bi süre ara veririm diye düşünüyorum.

ben birde bi süreliğine kayınvalidemle oturacağım, evde daha çok canım sıkılır herhalde :) ama iyi yanı eve gelince yemek yapma derdim olmayacak :))

merhaba arkadaşlar bende temmuzda evleniyorum adet geciktiriciler ile ilgili bilgisi olan varmı tecrübelerinize sığınıyorum

öncelikle hoşgeldin. mutluluklar cnm şimdiden. ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım oldu. Sanırım 10 gün önceden içmen gerekiyor. Yanlışda biliyor olabilirim.

canım öyle güzel moral verdin ki evlenmesine az kalanlara. özellikle de her şeyi son ana bırakan benim gibi son dakika insanlarına

teşekkürler. benim de evliliğe 2 aydan az var; ne gelinlik belli ne duvak ne ayakkabı ne saç :1no2:

olur ama di mi ya? :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende temmuzda evleniyorum adet geciktiriciler ile ilgili bilgisi olan varmı tecrübelerinize sığınıyorum

ben gecen umreye giderken kullandım sıkıntı verici birsey bıraktıktan 2 gun sonra adet oldum. Eger dogum kontrol hapı kullanrsan daha gununu de kesinlestirirsin.

Ben mesela ilk d. kont hapına 1 gun yerine 5. gun baslamıstım dolayısı ile ileri atmıştı. Ama şişkinlik vs. toplam 3 ay kullandım ama memnun kalmadım

doktor tavsıyesi ile adet geciktirici aldım.ilk kanını gorduğunde kullanmaya başla dedi. kullandım ama durmadı bende bıraktım.
[merhaba arkadaşlar bende temmuzda evleniyorum adet geciktiriciler ile ilgili bilgisi olan varmı tecrübelerinize sığınıyorum
/QUOTE]

arkadaşalar burdaki sohbetten bir şey anlamadım.ben yazmadan sizin yazdıklarınızı goremıyorum.neden ya

ütücü ha? süper ya! ben bunu hiç düşünmemiştimmm :teytey: hay akıl akıldan üstündür yahu sağolasın ben de öyle yaparım evlenince, ohh bee

kesinlikle herşeyi halledersin canım sakın ümitsizliğe kapılma, ben bide çok hızlı biri değilimdir ama yardımlarla yada o anın heyyecanıyla herşey oluyo.ben gelinlik siparişi verdiğimde de 28 gün vardı düğüne, ama hiç bi aksaklık olmdı şükür, sadece çok sıkı tembihleyin alışveriş mağazalarınıza, pürüzsüz olsun diye.herşey giriyo yoluna.diyorum ya kocam bile düğüne 5 gün kala gelebildiği iş seyahatinden.sıkma canını hiç sen.soruların olursa seve seve cevaplarım hihoyyyt

yasmin süpersin canım ütü konusunda, bende nefret ederim ütüden zati, kocam gelsin bende arada öle yaparım artık :))

minnettar olurum teşekkürler kaydirigubbakcemile5

yasmin süpersin canım ütü konusunda, bende nefret ederim ütüden zati, kocam gelsin bende arada öle yaparım artık :))

Napayım şekerim. Ütüden nefret ederim. Hele çarşafları ütülemek yok mu.... Lanet birşey:) Valla bu ütücüler biz çalışanlar için ii bişi vallakaydirigubbakcemile2

erkek milleti valla adamı sinr ediyo cidden, am şimdi ben kocacımın hakkını yemiyim o benden daha dikkat eder bu konulara, pazartesi bekliyoruz nasıl bi yıldönüm geçirdiniz die, ok hihoyyyt
tamam canım,ama bu tanışma yıldönümümüz,evlilik yıldönümünde eşim askersenağlama

Canım belden uyuşturuyorlar ya o:CüvCüv:
hım ilk defa duydum,aman canım korkma bende korkmaya başladım sayende:1shok:

canım bende çalışıyorum,geçinmek için mecburuz napalım :çok üzgünüm:

canım geciktiriciyi,adet olacağın tarihten 2-3 gün öncesi alıyorsan,yoksa geçmiş olsun

Ay ben okumucam artık doğum hakkında da bişi duymak istemiyorum walla iice tırstımsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…