Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

uyku tutmadı eşimde
işe gitti bende geldim buraya
sarma saracagım buğün
mısra maşallah sana
senin için yorucu bir gün olacak inş. güzel geçer.
yiğenine iyiki doğdun.

kimsecikler yok buğün
evi temizledim.
sarmayı sardım çamaşırı astım.duş almaya erindim
eşim 5 gibi gelecek.
hadi gelinde sohbet edelim kızlar.

ben geldim ama kimse yok.buralardayım 1-2 saat.bahar temizliğine başlamıştım.camlar kapılar bitti.bugün kociş evde yapmasam mı dedim ama bugünde mutfağı yapayım diyoırum.bitmez yoksa bu temizlik.

ben geldim ama kimse yok.buralardayım 1-2 saat.bahar temizliğine başlamıştım.camlar kapılar bitti.bugün kociş evde yapmasam mı dedim ama bugünde mutfağı yapayım diyoırum.bitmez yoksa bu temizlik.

hoşgeldin canım.
nasılsın
kolay gelsin canım çok yorma kendini.

mrb kızlar bende geldim çakırcım nişanlım 23 nisan için yanıma gelecek ona sarma yapmayı düşünüyordum sarma içi nasıl yapılır bilmiyorum incecik güzel sararım ama iç yapmasını bilmem

hoşgeldin canım.
nasılsın
kolay gelsin canım çok yorma kendini.

saol cnm hoş bulduk.her ne kadar yormamaya da çalışsak sende biliyosun yorulmadan temizlenmiyo malesef.bak sarma içi sormuşlar cvp ver bakalım benle aynımı.ay bu arada ben 3 sırayı zor sarıyorum.zor be.sarması zor da ammma yemesi oooo:)

canım hemen geliyorum yardıma bekle

afyon istanbul arası kaç saatdelikafaduldensaol cnm sölemen bile yeterli.bugün en zor yeri yapıcam mutfağı yani.azcık daha oturuyum kalkacam inş:bbo:

:1hug: hadi bakalım yeni evliler bana sarma içi nasıl yapılır anlatın bakalım bana yemek yapmayı öğreteceksiniz inşallah

bi tencereye suvı yağı ekliyorum.1 büyük soğan rendeliyorum.arkasından azcık sulandırılmış salça ekliyorum.sonra baharatları ekliyorum.pul biber karabiber.ben 2-3 tanede tavuk bulyon ve azcık da sarımsak eklerim ben.daha sonra 2 kase yıkanmış ayıklanmış pirinç ekliyorum.az bişi kavuruyorum. indirmeye yakın maydonoz ekliyorum.öle benim sarma içim

rica ederim cnm.aslında uğruyorum sürekli bakıyorum sohbet koyu oluyo ben de okuyorum sadece bölmüyorum hiç

bende geldim işte
ben sarmanın içine soğan maydonoz sarımsak domates kıyma koyarım
tabi sıvı yag baharat falanda koyuyoruz
valla güzelde olmuş.
sarması biraz zor oluyor.
ben birde ince ince sararım özene özene
dahada uzuyor.

bende sarmanın içinde cok seviyorum kıymayı çogunlukla pek sarma da kıyma sevilmez ama ben severim yemeklerdede et ve kıymaya bayılırım ama nişanlıma agır geliyor malesef iç hazırlamaktan da nedense korkarım sanki sulu yapacakmışım pirinçler lapa olacakmış gibi gelir

cssa birilerini olması gercekten güzel oluyor bişeyler yazıyorsun iki saat cvp bekliyorsun cok kötü bişi ya neyse sen nasılsın bakalım

ben ii çok şükür canım hatta bomba gibiyim niye diyecek olursan söylim cnm hemen bu hafta nişanlım gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…