Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

oohh ne güzel gözün aydın inş çok güzel vakit geçirisin nişanlınla
iim çakırcım erken hamilelik belirtilerini okuyorum :)yine sarma yapmışsın eline sağlık canım
mrb birsam

gözün aydın teoloğcum
inş. güzel geçer
ayy neheyecanlısındır sen şimdi.

csaa ben yazın bebek istiyordum zaten
bakalım hayırlısı artıkk.

bende sarmaya hayatta kıyma koymam.yiyemem yemedimde hiç kıymalı sarma.bu arada bende bu yaz inşallah bebek düşünüyorum.kilo veriyim azcık dedim baktım veremiyorum.ama antidepresan alıyorum onu bırakmadan kalamam.dr bu yaza bırakırsın demişti bakalım nolcak

çakırcım biliosun ben olsun istiorum bebiş diğer pazar regl günüm inş olmam erken hamilelik belirtilerine bakıodum bende varmı die evde bi tane test var koçiş yap yap dio ama ben bekleyelim biraz daha diorum bakalım hayırlısı

evlenmeden yaklaşık 3 sene önce felan başlamıştım kullanmaya.annemi kaybettim.ardından yakın bir ark.ım babası öldü.ardından ben böle oldum.ve bu ilaçları öle hemen bırakamıyosun.aslında evlenip istanbula gelene kadar iyiydim.yani tek ilaç alıyodum bırakma aşamasındaydı.ama buraya gelince tandığım kimse yok onca yıldır yaşadığım yeri bırakıp gelmişim anlıycağınız tek ilaç geri 2 ye çıktı.çok zorlandım ilk geldiğimde.hatta bazen halen zorluk çekerim.ama alışmaya çalışıyorum

canım Allah yardımcın olsun cennette kavuşursunuz inşallah bak artı biz varız yalnız değilsin

cssa canım sana bişi diycem tabi bnmle yazışan diger ark lara da fikir tanışacam bizim okulda bir fen bilgisi öğretmeni vardı birinci dönem benle cok ugrasırdı kavga cıkarmaya calışırdı ben a dersem o b derdi derken aramız sonra düzeldi cuma günü geldi yanaklarımı sıktı bana dediki artık ben seni seviyorum önceden sevmiyordum cok saf geliyordun herkes kandırır kolayca herkesin sırrını herkese satar sanki birilerini yönlendirmesiyle hareket ediyormuşsun gibi gelmişti ama sonradan öle olmadığını aksine içinden geldiğin gibi davrandığını fak ettim dedi. şimdi sorum şu sizce sevinmelimiyim ben sevinemiyorum cünkü o kadar saf ve başkalrından etkileniyor olarak düşünmüş ve bu duruma canım sıkıldı

başın saolsun birsamcım bende kullanmıştım o ilaçlardan malesef biliorum hemen bırakılmadığını Allah yardımcın olsun canım

hadi bakalım canım inş.
kalırsın bu ay
negüzel olur ya.

geçmiş olsun canım.
inş. eski saglığına kavuşursun.

teo bence hiiçç sevinme ve o kadınlada arana mesafe koy samimi olma bencee
bilmiyorum cnm ama canım cok sıkıldı ben mi abartıyorm diye düşündüm beni çok karaktersiz algılamış ama öle olmadığımı fark etmiş hanfendi sonradan acıkcası kendi ii bişey dediğini sanıyor ama ben üzüldüm

insanlara biraz samimi sıcak davran
adın safa çıkar zaten.

bence gene mesafeli ol derim.

tamam kızlar saolun ama gercekten cnm çok sıkıldı ve bana da ii bir ders oldu gidceğim yerde ona göre düzenleyeceğim hareketlerimi Allah ın izniyle evlenmiş de olrum okuldan eve evden okula kimseyle muhatap da olmayı düşünüyorum cuma gününden beri acayip taktım

üzme kendi teo boşver ya
saol çakırcım inş olur :Saruboceq:
kızlar sizin bildiğiniz duyduğunuz erken hamilelik belirtileri varmııı

bencede fazla samimi olmamalısın gibi geliyo.olması gerektiği kadar muhattap ol yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…