çakırcım biliosun ben olsun istiorum bebiş diğer pazar regl günüm inş olmam erken hamilelik belirtilerine bakıodum bende varmı die evde bi tane test var koçiş yap yap dio ama ben bekleyelim biraz daha diorum bakalım hayırlısı
evlenmeden yaklaşık 3 sene önce felan başlamıştım kullanmaya.annemi kaybettim.ardından yakın bir ark.ım babası öldü.ardından ben böle oldum.ve bu ilaçları öle hemen bırakamıyosun.aslında evlenip istanbula gelene kadar iyiydim.yani tek ilaç alıyodum bırakma aşamasındaydı.ama buraya gelince tandığım kimse yok onca yıldır yaşadığım yeri bırakıp gelmişim anlıycağınız tek ilaç geri 2 ye çıktı.çok zorlandım ilk geldiğimde.hatta bazen halen zorluk çekerim.ama alışmaya çalışıyorum
bilmiyorum cnm ama canım cok sıkıldı ben mi abartıyorm diye düşündüm beni çok karaktersiz algılamış ama öle olmadığımı fark etmiş hanfendi sonradan acıkcası kendi ii bişey dediğini sanıyor ama ben üzüldümteo bence hiiçç sevinme ve o kadınlada arana mesafe koy samimi olma bencee
cssa canım sana bişi diycem tabi bnmle yazışan diger ark lara da fikir tanışacam bizim okulda bir fen bilgisi öğretmeni vardı birinci dönem benle cok ugrasırdı kavga cıkarmaya calışırdı ben a dersem o b derdi derken aramız sonra düzeldi cuma günü geldi yanaklarımı sıktı bana dediki artık ben seni seviyorum önceden sevmiyordum cok saf geliyordun herkes kandırır kolayca herkesin sırrını herkese satar sanki birilerini yönlendirmesiyle hareket ediyormuşsun gibi gelmişti ama sonradan öle olmadığını aksine içinden geldiğin gibi davrandığını fak ettim dedi. şimdi sorum şu sizce sevinmelimiyim ben sevinemiyorum cünkü o kadar saf ve başkalrından etkileniyor olarak düşünmüş ve bu duruma canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?