Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bencede fazla samimi olmamalısın gibi geliyo.olması gerektiği kadar muhattap ol yeter.

tamam cnm zaten fazla muhatap değilim olmam da söylediği şeyler canımı sıktı bir de iyi bişi yapıyormuş gibi öğretmnler odasında herkesin içinde demesi de hoş değildi

kızlar eşlerimize nişanlılarımıza gönderebilecegimiz
sevgimizi anlatan msjlar varmı sizde
yazarmısınız.
:1rolleyes:

nişanlıyken çıkarken yapmştım.şimdibi düşündümde evlendikten sonra hiç yapmamışım.alla allla nası oldu da yapmadım.hadi ben yapmadım kocişte yapmamış.dur ben onla bi kavga ediyim:)

merhaba kızlarr
malesef uğrayamadım kaç gündür cuma günü görümcemlerdeydik arkadaşlar geldiler akşamda kınaya gittik
cumartesi hava çok güzeldi yine görümcemlerle hasta ziyaretleri yaptık akşamda düğündeydik:)
bugünde keyif yapalım uyuyalım dedik kocişle ama 9 da ayaktaydık 12 gibi ben bi çarşıya çıkıp geleyim dedi bu saat oldu hala gelmedi akşam üzeride çaya gidecektik arkadaşlara aradım nerdesin diye dayısı balığa gidelim demiş onunla birlikteymiş bana sen geç ben gelirim diyo öyle sinirlendimki kızlaryaa bi pazarımız var onuda ziyan etti böyle havada harika
neysee sizinde içinizi karartmayayım ben şimdi
sizler nasılsınız?

keşke sana da söyleseymiş gitmeden önce dayım balığa çağırıyo die.nese olmuş olan artık.

birsamcım dışardayken aramış dayısı ve ben aramasam haberim olmayacak o yüzden çok sinirlendim bende ve hala atabilmiş değilim hırsımı
dediğin gibi olan olmuş artık ...

onu diyorum zaten.hani dayısı aradıktan sonra sana da deseydi keşke.gelince tatlı bi dille sölersin artık bana da haber verseydin die.yapmaz bi daha sıkma canını

ben geldim kızllar jnaz cım sinirlenme cnm ya bazen hepimiz öle şeyler yapıyorz haber vermemiz gerekiyor ama pek önemsemeyebiliyoruz malesef sen yine eşine kırıldığını söyle tavrını koy ama kendini de fazla üzme gercekten insanoğlu bazen ince düşünemiyoruz

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz.mutfağı temizlemeye başlayım.geç bile kaldım...

onu diyorum zaten.hani dayısı aradıktan sonra sana da deseydi keşke.gelince tatlı bi dille sölersin artık bana da haber verseydin die.yapmaz bi daha sıkma canını
haklısın canım inşallah bidaha yapmaz ama bugün iş işten geçti artık...

hoşgeldin teologcum nasılsın?
dediğin gibi bende konuşmayı düşünüyorum ama elimde değil aklıma geldikçe sinirlenirim zıplıyo .
bide birazdan hazırlanıp çıkacağım ve eminim geç kalacak ben daha da çok kızacağım
neysee artık bu akşam bütün nazımı çekecek :)

a.s ama biraz da eşin hak etmiş yani ben iyiyim cnm seni sorayım diycem ama sormayayım en iyisiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…