angelim yaa çok merak ettik senii ii olmana sevindim eşinde daha iidir inş geçmiş olsun canım gelirsin inş bugün
neyapayım eşimi bekliyorum
yeşil çayda içiyorum.
tv de açık ama izleyecek birşey bulamadım ya.
Kız içe içe bir deri bir kemik kaldın fazla içme lütfen
anca gelebildim ben valla:)senin işin de zormuş mısra okudumda az önce.ALLAH kolaylık versin
anca gelebildim ben valla:)senin işin de zormuş mısra okudumda az önce.ALLAH kolaylık versin
ben de az önce geldim eve eşimle.çok yorucu bi gündü.sabah yani öğlene doğru kalktım.10:30 da kalkmam gerekirken ben kardeşimin msj ı ile 11:30 da kalktım.kurstan arkadaşlarla buluşu cemal reşit rey de bi kutlu doğum programına katılacaktık.ben koştur koştur hazırlandımtabi.hava çok sıcaktı ve gideceğmiz yere otobüsten indikten sonra baya bi yürüdük.programdan sonra eşimin iş yeri oraya yakın olduğu için onun yanına da yürüyerek gittim.eşimlede azcık dolaştık yemek felan yiyelim derken ben baya bi yorulmuşum.oturunca anladım:)yorgun ama güzel geçen bir gündü...
Hoşgeldiniz şekerler.
Angelcım biraz yorgunum biliyorsun.
Bu yüzden tam çıkıyordum netten sizi gördüm.
Geç geldiniz yavs
hoşgeldin canım
temzilikmi yapıyordun canım.
Ben çıkıyorum size iii sohbetler,sabah görüşürüz
anladım canım güzel geçmesine sevindimcnm temizlik dün bitti sayılır.bugün kuran kursundan arkadaşlarla cemal reşit rey de bir kutlu doğum programı vardı ona katıldık.çıkışta eşimin iş yerine uğradım onla dolaştık yemek felan yedik derken anca geldim.
eşin nasıl oldu angelcimgörüşürüz cnm öpüyorum senii:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?