Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Tmm şekerim yarın hmn sonuçları yazıcam...Tiramisu ve bunun tarifini de vericem... Neyse tatlım ben kaçtım. Geliyormuş.....Seni öptüm...yrn grşrz..

nasıl olsun cnm ya iyiyim ama yorgunum 23 nisan için hazırlık yapıyoruz flüt korosu calıştırıyorum ben 6 saatte dersim vardı sen nler yaptın mısraacım geçmişi okudum cok güzel yemek tarifleri filan paylaşmışsınız

Bende epeyce yorgunum cnm,dün yeğenimin doğumgünü için evimde parti yaptım.Cuma cam-kapı temizlik.Cumartesi pastalar,pazar sabahı salatalar vede temizlik.Neyse ki yorgunluğuma değdi,herkes çok memnun ayrıldı:)

hımmmmmm iyi bir vakit geçirmişsiniz ailece ne güzel mısraacım senin mesleğin memur yazıyor hangi kurumda calışıyorsun cnm

Tatlım sorunlu gruplara hizmet veren bir kurumun azcık gizli bölümündeyim.:)
Küçük yaştaki istismara uğramış kızlarla çalışıyorum.
Umarım anlamışsındır

anladım cnm ama işin zor ya cok dayanıklı bir yapıya sahip olman gerekiyor di mi ama yine de herşeye ragmen güzeldir zor durumdaki insanlara yardımcı olmak kadar güzel bişi yok

Aklınızın alamayacağı kadar zor cnm,gerçekten sağlam bir irade gerektiriyor yaptığım iş.Daha önce erkeklerle çalışıyordum vallahi daha iyiydi kızlar çok kaprisli,inatçı,kıskanç......vs

ayyyy kadın milleti gercekten kaprisli kompleksli kıskanç her ortamda var cnm (tabi biz kk kadınları hariç)

Gerçekciolmak lazım klüptede var ilginç tipler,olmaması anlamsız olur tabi.Herkes ayrı bir dünya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…