Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

eşin nasıl oldu angelcim
sen nasılsın
yarın gideceksin dimi doktura
[/QUOTE]

eşim daha iyi cnm sabahları pansumandan sonra biraz kendine gelemiyor ama genel durumu iyi çok şükür
bende iyiyim aslında şaşkınım hayat bi maratn cnm ya ne zaman ne getirecek bilinmiyor hakkımızda hayırlısı
be yarın gidicem doktora saat 14 00 te randevum off ya korkuyorum fena:-((

eşin nasıl oldu angelcim
sen nasılsın
yarın gideceksin dimi doktura

eşim daha iyi cnm sabahları pansumandan sonra biraz kendine gelemiyor ama genel durumu iyi çok şükür
bende iyiyim aslında şaşkınım hayat bi maratn cnm ya ne zaman ne getirecek bilinmiyor hakkımızda hayırlısı
be yarın gidicem doktora saat 14 00 te randevum off ya korkuyorum fena:-(([/QUOTE]

korkma canım ya
inş. hayırlısıyla atlatırsın bu günleride.

buğün bir arkadaşımla konuştuk msn de
ben anlattım o anlattı
hiç aklımıza gelmeyen şeyleri yaşıyoruz diye onlada uzun uzun konuştuk
hayat işte.

korkma canım ya
inş. hayırlısıyla atlatırsın bu günleride.

buğün bir arkadaşımla konuştuk msn de
ben anlattım o anlattı
hiç aklımıza gelmeyen şeyleri yaşıyoruz diye onlada uzun uzun konuştuk
hayat işte.
[/QUOTE]

evet canım aynen iç ummadığımız şeyler oluyor Allah hayırlısını versin hakkımızda ve beterinden saklasın tabi şükür bugünümüze
eee sende ne var ne yok canım

angelcim

ben aynıyım canım ya
evde geçiyor günlerim
çok şükür büyük sorunlar yok
ufak sorunlarda olsun yanii dimi
haftaya eşim istanbula gidecek
iş için 2 günlüğüne,

bende annemlere gidecegim
inş.
evlendikten sonra eşim olmadan
ilk defa kalacagım ailemin yanında.

anladım cnm ufakk sorunlar olcak tabi napalım hyatn kuralı bu
eşinde inş tez zamanda gider gelri cnm
evlendikten sonra ailenin yanında kalmak hem güzel hemde değişik bi duygu
helede eşsiz kalacaksan.
oohhh artık annişle oturur konuşursunuz bol bol

aileminyanınd akalıcam deyince aklıma ailem geldibabam abim yengem ankaradalar.kardeşimde konya da üniversite okuyo.dün konuştuk vizeleri bitimiş benim yanıma gel demiştim.abla babam yalnız ayıp olur ona dedi ank.ya gitti.hep beraberler ne güzel bi tek ben burdayım

evet canım ya en çokda ona seviniyorum
eminim eşimede iyi gelecek banada
iyi gelecek
özlesin bakalım beni azıcık demi..

ayy canım benim
üzme kendini
böyle ben tekim falan diye düşündükce
insan daha çok üzülüyor.
inş. aileni en yakın zamanda
görürsün.

yaza gidicez bakalım.iple çekiyorum.ama bir yandan da en fazla 10 gün kalcaz hemen bitcek die düşünüyorum şimdiden

tabi özlesin iyidir arada böyle ufak ayrılıklarkaydirigubbakcemile

arkadaslar tesekkur ederım allah sızınde mutlulugunuzu evınızden eksık etmesın ınsallah:)) Ben daha ufagım ama aklımı çalıştırdım her sey böyle olu verdı ıste:)) Dunyaya bır defa gelıyoruz bulasık ütü vs yapacaksınız ama abartmadan ınsan kendınede zaman ayırmalı ben boyle dusunuyorum.Ellere de özen göstermelı ınsanlar.Ben sahıt oluyorum evlendıkten snr bayanlar kendılerıne hıc bakmıyorlar ben bunu yanlıs buluyorum esınıze her gun güzel gorunmelısınız o da sıze karsı oyle olsun kı romantızm evınızden hıc eksık olmasın :)

hoş geldin jnaz.naptın eşine sordun mu neden sana sormadan dayısıyla gitmiş balığa.ay çok meraklı gördüm kendimi:)

bende iyiyim canım
bizler hep kk dayız
neler yaşıyoruz yazıyoruz paylaşıyoruz
ama sen hiç girmiyorsun
yoğunsun galiba
neler yapıyorsun.
inan hiç vaktim olmuyor tatlım havalarda güzelleştiya sürekli ya bi yerlere gidiyoruz yada birileri geliyor bi yandan da kurs devam ediyor biliyorsun malesef giremiyorum bende
şimdide eşim tv izlerken hazır oturuyorum gireyim dedim
düzenli giremeyince geçmişi okuyup yorumda yapamıyorum canım

hoş geldin jnaz.naptın eşine sordun mu neden sana sormadan dayısıyla gitmiş balığa.ay çok meraklı gördüm kendimi:)

hoşbuldum birsamcım . sormaz olur muyum dün akşamım zehir oldu resmen ve işin kötü tarafıda hafta içinden plan yapmışlar pazar gününe dair ve eşimin aklına bana haber vermek gelmemiş ve ben bunları eşimin ortağının eşinden öğrendim geldiğinde de hiçbirşey olmamış gibi davranması daha da sinirlerimi bozdu
ama affettirdi kendini inşallah bi daha böyle bir şey yaşamayız :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…