valla yandı, benim eimde der allahtan bide karadenizden kaynaklı imadım yok diye, kendisi ankaralı olurda kaydirigubbakcemile3hem boğayım hem karadenizliyim
eşimin vay haline vaykaydirigubbakcemile3
yok yok bende çok uysalımdır
a.s
niye yaw aslanlar kötümü bende aslanım((((((
ee doğru olanı diyoruz haktancım inadınız çok öyle deilmiyerimseniben
yani boğa sonuçta, aslanla dah bi zor anlaşabilri sanırım
ayy mısra aynı kaderden takılıyoruz delikafadulden en iyi anlaşan çiftlermiş hatta ama asıl sebep başaktan kaynaklanıyo, sabırlıyız ya (ben pek sayılmasamda) :1hug:
Canım valla bu zamana kadar herhangi bir sorunumuz olmadı.benim yükselenim balık zaten. Aslan boğayla anlaşamaz gözüküyor;ama hem eşim hem kardeşim hemde birçok arkadaşım boğa burcundan.Hiç de sorunum olmadı yani...
valla yandı, benim eimde der allahtan bide karadenizden kaynaklı imadım yok diye, kendisi ankaralı olurda kaydirigubbakcemile3
canım yaa doğru inatlık var ama nişanlıma karşı hiç inatçılığım yok böle süt dökmüş kedi gibiyim valla:lepi:
benim inadım sadece güncel hayatta tutuyo bişeye taktımı takıyorum o kadar yoksa huysuzluğum yok yani
neyse tamam kabul edeyım hem karadenizliyim hem boğayım
inadım ben inadım ben inadım inadımkötükedihüso
tabiki canım, ,nş hiçte olmasın.tamam burçlar etkiler muhakkata bi yere kadar, herkes içinde aynı şeyler geçerli olmuyoki.burçlar bahane, evlilik şahane diyelim bari ne dersin yerimseniben
5 hızlı yiyeceğe dikkat!!Lezzetli ama kanser yapıyorlar!
Amerikan halkının hızlı yaşam felsefesi içinde tükettiği hızlı yemekler kansere yol açan hazır yiyecekler listesinde ilk 5 sırada yer aldı.
İşte liste:
1-Cips, kraker ve kurabiyeler: Bu yiyeceklerin hazır satılanlarında trans yağların kullanımının çok fazla olduğu bildirildi.
2-Patates kızartması: Yağ içinde yüksek derecede kızartıldığı için kansere neden olabilecek kimyasal değişimlere uğruyor.
3-Donut:: Un, yağ ve hidrojen içeren yağlarla yapılmasının yanı sıra yüksek ısıda pişirilmesi nedeniyle kansere davetiye çıkarıyor
4-Hamburger: Dana kıyması ya da domuz pirzolası kullanılarak yapılan köfte içerdiğinde et ürünlerini korumak için kullanılan ancak fazla tüketildiğinde kansere yol açan sodyum nitratı da içeriyor demektir. Bu da kalp krizi riskini yükseltir.
5-Sosisli Sandviç: Hamburger gibi yüksek sodyum nitrat içeriyor. Bir çocuğun yılda 12'den fazla sosis tüketmemesi öneriliyor.
Ben çıkıyorum şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr,iyi sohbetler sizlereyerimseniben
Patates kızartması ve hamburger ben çok severim senağlama
kaydirigubbakcemile5 olsun be alan alıyo senii müstakbel kocacın düşünsün inadı sonra çıkarmu diye kaydirigubbakcemile3yerimsenibenvalla yandı, benim eimde der allahtan bide karadenizden kaynaklı imadım yok diye, kendisi ankaralı olurda kaydirigubbakcemile3
canım yaa doğru inatlık var ama nişanlıma karşı hiç inatçılığım yok böle süt dökmüş kedi gibiyim valla:lepi:
benim inadım sadece güncel hayatta tutuyo bişeye taktımı takıyorum o kadar yoksa huysuzluğum yok yani
neyse tamam kabul edeyım hem karadenizliyim hem boğayım
inadım ben inadım ben inadım inadımkötükedihüso
Bencede şekerim...önemli olan insanlık....Burçlar sadece bir araç...İnsanın kişiliğni kendisi belirler değil mi?a.s.
aynen canım, katılıorum sana.sadece araç, öncelikli olan kişilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?