kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende öyle düşünüyordum;ama eşimden daha fazla oynadığım kesinkaydirigubbakcemile3
yok canım o işin latifesi:)
ben zevk alıyorum onla oyun oynamaktan oda zevk alıyo bende sevıyorum playstatıon oynamayı
bağımlılık yapıyo kaydirigubbakcemile3
off ben ne alsam ki acaba, mayıs 20 de eşimin doğumgünü
off ben ne alsam ki acaba, mayıs 20 de eşimin doğumgünü
Yasmincim o zaman kırmızı gıda boyası al çok hoş olur.
Üstünede çikolatayla mesela başharflerinizi yaz.Yada LOVE yaz
eger hala mevcut degılse sende playsatatıon alkaydirigubbakcemile3
ama varsa belkı telefonunu yenilersin
yada 20 mayısa kadar acaba ne istiyo çaktırmadan ağzından laf alırsın
sonuçta onemlı olan hedıyenın onu mutlu etmesı büyüklüğü yada küçüklüğü değilyerimseniben
AAAAAA benim eşiminde 20 Mayıs doğumgünü.Demek bir inatçı keçide senin evindeymişdelikafadulden
Güzel bir fikir.Aslında bak şöylede yapabilirsin.Her bir kurabiyeyi çubuklu yada çubuksuz kırmızı tüle sar,kurdeleyle bağla,her birine bir not iliştir.Bunu bir kutuya yada sepete koy.İşyerine gönder :))))
Yada en üsttekilerinden birine not yaz diğerlerine yazma.İşyerindekilere ikram eder belki :)
playstation alırsam beni unutur, beni unutursa uyuz olurum.telefonu geçen yıl aldım,traş makinesi olabilir, dediğin gibi bi ağzını arayım bakıyım yerimseniben
evet mısraya keçi ki ne keçi, başedemiyorum inadıyla senin kide öyle galiba dimi senağlama
Cnm bende işyerine göndereyim dedim ama cmt. çalışmıyor.Bende bunları cumadan yapayım diyorum zaten.Cmt. evde olduğu için çakmasın:) Tül fikride güzelmiş aslında..:uhm: Ben Cuma gününden yaparım kimi tüllü kimi tülsüz,gece 00.00 da da veririm,müzik eşliğinde
Boğa burcu demi
Çok güzel olur cnm.
Ben ne yapayım onu düşünüyorum şimdi?????????
Şimdi adamcağız bunlara şaşırmazki
Evet cnm Boğa ne yazık ki,ömrümü yiyen bir keçidir kendileri
Evet canım ömrümde gördüğüm en inatçı kişi,Allah tan sabırlıyım birşeyi gerekirse 10 kez anlatıyorum :)
Boğa burcu demi
ay çok romantiksiniz yav,kendimden utandım valla,eşimden habersiz hiç bir süpriz yapamam,sanırım.30 kere mutfağa gelir,naptın,napıyosun :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?