Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

off ben ne alsam ki acaba, mayıs 20 de eşimin doğumgünü

eger hala mevcut degılse sende playsatatıon alkaydirigubbakcemile3
ama varsa belkı telefonunu yenilersin
yada 20 mayısa kadar acaba ne istiyo çaktırmadan ağzından laf alırsın
sonuçta onemlı olan hedıyenın onu mutlu etmesı büyüklüğü yada küçüklüğü değilyerimseniben

Eşimin de 16 Mayıs...Ben süpriz bir parti yapacaktım.Bir yer ayarlayıp arkadaşlarını çağıracaktım.Ağzını aradım istemedi.Ben de Murat Dalkılıç'a götürcem Hem seviyo,hemde daha önce gitmiştik... Bir de mısraanın yaptığı çiçekli kurabiyeler var sopalıkaydirigubbakcemile3 Onları Kalp şeklinde yapcam

Yasmincim o zaman kırmızı gıda boyası al çok hoş olur.
Üstünede çikolatayla mesela başharflerinizi yaz.Yada LOVE yaz

Güzel bir fikir.Aslında bak şöylede yapabilirsin.Her bir kurabiyeyi çubuklu yada çubuksuz kırmızı tüle sar,kurdeleyle bağla,her birine bir not iliştir.Bunu bir kutuya yada sepete koy.ışyerine gönder :))))
Yada en üsttekilerinden birine not yaz diğerlerine yazma.ışyerindekilere ikram eder belki :)

playstation alırsam beni unutur, beni unutursa uyuz olurum.telefonu geçen yıl aldım,traş makinesi olabilir, dediğin gibi bi ağzını arayım bakıyım yerimseniben

AAAAAA benim eşiminde 20 Mayıs doğumgünü.Demek bir inatçı keçide senin evindeymişdelikafadulden

evet mısraya keçi ki ne keçi, başedemiyorum inadıyla senin kide öyle galiba dimi senağlama

Cnm bende işyerine göndereyim dedim ama cmt. çalışmıyor.Bende bunları cumadan yapayım diyorum zaten.Cmt. evde olduğu için çakmasın:) Tül fikride güzelmiş aslında..:uhm: Ben Cuma gününden yaparım kimi tüllü kimi tülsüz,gece 00.00 da da veririm,müzik eşliğinde

Evet canım ömrümde gördüğüm en inatçı kişi,Allah tan sabırlıyım birşeyi gerekirse 10 kez anlatıyorum :)

Boğa burcu demi

Çok güzel olur cnm.
Ben ne yapayım onu düşünüyorum şimdi?????????
Şimdi adamcağız bunlara şaşırmazki

ay çok romantiksiniz yav,kendimden utandım valla,eşimden habersiz hiç bir süpriz yapamam,sanırım.30 kere mutfağa gelir,naptın,napıyosun :bbo:

Evet canım ömrümde gördüğüm en inatçı kişi,Allah tan sabırlıyım birşeyi gerekirse 10 kez anlatıyorum :)

ne mutlu sana ama ben çıldırıyorumda artık biraz daha alıştım sakin ol diyorum kendi kendime, bende de karadeniz inadı var.o benle ben onla inatlaşıyoruz ya hadi bakalım sonumuz hayrollsun

Boğa burcu demi

maalesef mi desem ne mutlu desem, evet boğa. ama olsun inadı dışında herşey iyi, senin eşin nasıl inatçıdır heralde

ay çok romantiksiniz yav,kendimden utandım valla,eşimden habersiz hiç bir süpriz yapamam,sanırım.30 kere mutfağa gelir,naptın,napıyosun :bbo:

:) Aynı benimki de öyle yapar.Ondan 1 gün önceden başlıcam hazırlıklarasüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…