Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kuaförün senin senelerdir gittiğin tanıdığın samimi biriyse inan ama diğerlerine inanma herşey olur diolar canım

yaaa o kötü oluo ben evlendikten sonra başka şehire gitmiştik orada mahvolmuştu kaşlarım saçlarım kuaför değiştire değiştire bi hal olmuştum ama neyseki memlekete döndükte kavuştum kuaförüme çok şükür

kafam karıştı yaa sacımı değiştirmwek istiyorum ama bir yandan kötü olur diye korkuyorum nişanlımda istiyor acıkcası değiştirmemi

sonunda geldimm
neyaptınız kızlar

ben hiç saçımı boyatmadım
beyazlar çıkınca boyatayım diyorum
evlendikten sonra beyazlar çıkmaya başladı.
yani ben bekarken hiç görmüyordum saçımda beyaz
kocam saçlarımı beyazlattııı yaaaaa.

ayy aynı annem gibi konuştun ya yüzünde kırışıklı olsa babanız yüzünden der hasta olsa babanız hasta etti der canım benzetmem doğru olmadı ama nedense annem aklıma geldi gariban babacığım hiç de sesini cıkarmaz asıl annem onu yaşlandırıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çakırr hoşgeldin tatlım nasılsın ben boyuyorum hiç beyazım yok ama yinede seviorum boyalı halini koçiş nerde

olsun canım önemli değil.
şaka yapıyorum canım
eşimde bana diyor saçlarımı senin için döktüm diyor

çakırr hoşgeldin tatlım nasılsın ben boyuyorum hiç beyazım yok ama yinede seviorum boyalı halini koçiş nerde

benim koçiş işte canım
değişiklik güzel olur aslında
ben biraz daha bekliyecegim boyama için.

aman bnmki de öle diyor saclarım seni düşünmekten döküldü diye ama bnm her zmana bakımlı olmamı bekler beyzademiz

Asıl benim saçlar nişanlandıktan sonra bembeyaz oldu,Sırf ne kadarbeyazladığını görmek için düğünden bu yana boyatmadım:CüvCüv:

Ayyyyyyyyyyy o nasıl smiley anne korktummmmmmmmmmmmmmm,bu bir mesajmıydı ((((((

Baktım size gidiyorum şekerler kociş evde

Yok cnm Allah isteyenlere versin.Necmaddi nede manevi olarak hazır değilim değiliz.Hayatımız altüst olur ((((2 yıl sonra düşünüyoruz tabi olursa yaşım epeyce ilerde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…