Evet oziyi okumustum canim,
Angel'e de Allahim gonlune gore versin.
Misracim sende mi hamilesin canim?
Yaralim biz en sona mi kalacagiz ne bu gidisle. a.s
Canım ben istemiyorummmmmmmmm((((
Ama korkuyorum garip sancılarım var ve iştahım çok açık
Normal bir çamaşır giydim bir kış gelini olarak.
Misraam uzulme be kuzum sadece hamile olmayasin diye sormustum...olur ya...sancilarin bi garip de o yuzden...
Sensim...ben sirami verdim guzel arkadasim, çocuk istemiyorum....
svda'cim, hosgeldin gulum aramiza, ben gelinligin içine jartiyer giymistim...hiç bir sorun yasamadim, vucuduma guzel oturmustu, sadece ilk saat g-string yuzunden dertli oldum cunku hiç sevmiyorum ama heyecan, uzuntu, mutluluk, stres araya girince herseyi unutuyorsun.
Ayyy öldüm gülmekten eşim arayıp duruyor :)))
İlk arayışı rutin rapor verme işi çayımı koydum ,kahvaltımı yapıyorum vs şeklindede diğerleri sevindirip gülümsetti.
Sabahtan beri kapı zili çalıyormuş.
Üst komşu gelmiş önce beni sormuş.
Oturmaya gelmek istediklerini söylemiş ama asıl geliş sebebi benim balkondaki süsler.Karşı apartmanlar çok merak etmiş beni tanımadıkları içinde soramamışlar.
Bir kadının çocuğu tutturmuş,balkonda kocaman uğur böceği şeklinde rüzgar gülü var günlerdir ağlıyormuş ondan istiyorum diye.
Başka bir komşu şöminenin içindeki çiçeği sormuş,bir başkasıda saksıları sormuş.
Eşim imdattttttttt şu balkonu süsleyip durma dedi delikafadulden
hoşbuldukk canımm, pztesi gelinlik provam var, bugün yrn almam lazım ama bi türlü karar veremedim yaa( jartiyerli takımlarda çok hoş duruyo ama o kadar eksiğim var ki ona da o kadar para vermeye kıyamıyorum açıkçası (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?