Kayınvaliden baya becerikli galiba angelcım.
İlginç tarifler varsa alayım lütfen
Birsamcım biraz kendini tanıtır mısın?Biraz kafamı kurcaladım ismin haricinde bir bilgi bulamadım :)
rica ederim sizin gibi bir yemek ikonuna tarif evrmek ne haddimize-tatlicadiarzu-delikafadulden
tanıatyım tabi cnm.8 aylık evli.hatta 8. ayı dün biten:)yeni taze evli bi kadınımdelikafaduldenankaradan gelin geldim.burda eşim ve ailesi dışında tanıdğım bir ALLAH'ın kulu yok.kurstaki bir kaç ark dışında.çalışmıyorum.hafta içi kuran kursuna gidiyorum.29 yaşındayım.aklıma bunlar geldi şimdilik mısracım.varsa başka öğrenmek istediğin sorabilirsin.zevkle cvplarım
Estağfurullah cnm,araştıra araştıra öğreniyorum birşeyler.
Sabahtan bu yana yine yemek sitelerindeyim:roflol:
tanıatyım tabi cnm.8 aylık evli.hatta 8. ayı dün biten:)yeni taze evli bi kadınımdelikafaduldenankaradan gelin geldim.burda eşim ve ailesi dışında tanıdğım bir ALLAH'ın kulu yok.kurstaki bir kaç ark dışında.çalışmıyorum.hafta içi kuran kursuna gidiyorum.29 yaşındayım.aklıma bunlar geldi şimdilik mısracım.varsa başka öğrenmek istediğin sorabilirsin.zevkle cvplarım
Teşekkür ederim cnm
rica ederim cnm ne demek.aklıma gelmişken soruyum.nette olduğunuz zaman k.k dışında hangi siteler girip ne yaparsınız.merak ettim birdenfisfisfis
BEN BİR MUTFAKKOLİK OLARAK ÇOĞUNLUKLA PASTA BÖREK SİTELERİNDEYİMdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?