Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kayınvaliden baya becerikli galiba angelcım.
İlginç tarifler varsa alayım lütfen

canım çok ilginç tarifler yok ama eli çok çabuk
yani mantarı ve karidesi güveçe koyup
domatele falan sosladı işte çıkışa yakında kaşar ama lezzetli oluyorda
bi salata yapıyor sende sebze seviyor olaraktan beğenebilirsin

önce ayseberg doğruyosun büyük büyük
sonra kanıbahar ve brokoli ama çiğden yani güzelce yıkayıp koyuyorsun
sonra mantarları beyazlasın diye limonda bekletiyorsun bi 5 dk oda çiğden koyuluyor
mısır koyuyorsun (isteğe göre turşu falanda olabilir)
sos içinde
mayonez
hardal
kimyon
limon
tuz
karştırıyosun bolca döküyosun
ama o kadar güzel oluyor ki anlatamamcokacimcoook

rica ederim sizin gibi bir yemek ikonuna tarif evrmek ne haddimize-tatlicadiarzu-delikafadulden

Birsamcım biraz kendini tanıtır mısın?Biraz kafamı kurcaladım ismin haricinde bir bilgi bulamadım :)

tanıatyım tabi cnm.8 aylık evli.hatta 8. ayı dün biten:)yeni taze evli bi kadınımdelikafaduldenankaradan gelin geldim.burda eşim ve ailesi dışında tanıdğım bir ALLAH'ın kulu yok.kurstaki bir kaç ark dışında.çalışmıyorum.hafta içi kuran kursuna gidiyorum.29 yaşındayım.aklıma bunlar geldi şimdilik mısracım.varsa başka öğrenmek istediğin sorabilirsin.zevkle cvplarım

Teşekkür ederim cnm

ayy bende ankaralıyım burdan istanbula gitmek te zor olmuştu senin için
ama napıcan insan nelere alışıyor
Allah tan eşinin ailesi ordaymış tamamen yalnız kalmamışsın
eee çocuk düünüyormusunuz bakalım

BEN BİR MUTFAKKOLİK OLARAK ÇOĞUNLUKLA PASTA BÖREK SİTELERİNDEYİMdelikafadulden

ahh ahh ben de meraklıyım ama kilo sorunu olunca mümkün olduu kadar o sitelere girmemeye çalışıyorum.şimdi bi tarif görcen beğenecen yapmak istiycen yapıca da yemek lazımdelikafaduldenolmuyo yani.

ahhhh ahhhh ne sen sor ne ben sölyim:)nese söleyim 75 kg yum.evlendikten sonra aldım nerdeyse 8 kg sunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…