al benden de okadar,yasminciğim yine sen izmirdesin,yakın tatil yerlerine,benim kociş askere gidecek,biraz para atmamız gerekiyor o yüzden,daha kredi kartı borçları var,yazın düğünler var,hemde ankara dışında, vs..eşimin adağıda var,kurbanı köyde kesecekmiş,bakalım ya,askerden önce kessin istiyorum ama bakalım.bu ne ya daha neler neler bizimkide çok rahat,boluya felan gezmeye gidecekmişiz,nasıl olsa deniz kenarına gidemiyormuşuz,bol bol harcıyor maşallahklava:
görüşürüz canımCanlarım ben artık çıkıyorum.Hepinizi öperim size bol aşklı ii bir tatil günü dilerim :asigim:
görüşürüz canım,evet yokuz yerimsenibenhoşçakalın kızlar
yarın yokuz çoğumuz galiba.öptüm hepinizi
Misraam, hamilemisin ??
Dirimim, muhattap olma be gulum ya bosver
Aciktimmmmmmmmmm
Eve gitmek istiyorum
Banane istiyorum
canım izmir çok güzel ama ya,haftasonları şöyle bir sahilde yürümek,çay içmek insanı nasıl dinlendirir.burda hiç birşey yok,araba gürültüleri vs.kafa şişiriyor ancaWalla cnm Allah'tan yakın h.sonları kaçabiliriz...Bizimde araba borcumuz,kredi kartı borcumuz var.Bu yüzden çocuğu bile erteliyoruz...senağlama
canım izmir çok güzel ama ya,haftasonları şöyle bir sahilde yürümek,çay içmek insanı nasıl dinlendirir.burda hiç birşey yok,araba gürültüleri vs.kafa şişiriyor anca
ya sorma birde ev için kredi çektik,kocişte gidiyor öde babam öde valla kafamçokkarıştı
canım hayatımda ilk defa geçen sene gittim izmire,kordonu gezdik,çok etkilendim gerçekten,deniz insanı dinlendiriyor,ankarada deniz olsa iyi olacaktı ama seviyorum ben ankarayı ya :asigim:Orası öyle canım.Haftasonu gezebileceğimiz çok yer var.En azından Kordon ya da Karşıyaka sahile git bir yürü kendine geliyorsun.Ben Ankara'ya geldiğimde çok sıkılmıştım ya:1closedeyes:
canım hayatımda ilk defa geçen sene gittim izmire,kordonu gezdik,çok etkilendim gerçekten,deniz insanı dinlendiriyor,ankarada deniz olsa iyi olacaktı ama seviyorum ben ankarayı ya :asigim:
canım orası bize çok yakın sayılır,ama ben orayı sevmiyorum,iyice bakımsızlaştı,havuzları pislik içinde,bizde değişiklik olsun diye mogan,eymir vs.e gidiyoruzBen Dikmen Vadisi'ni çok beğenmiştim...Deniz olmasa da su var yinekaydirigubbakcemile3
canım orası bize çok yakın sayılır,ama ben orayı sevmiyorum,iyice bakımsızlaştı,havuzları pislik içinde,bizde değişiklik olsun diye mogan,eymir vs.e gidiyoruz
Dövcemmmmmmmm seni kaççççççççççklava:
Zaten garip sancılar var regl sancısı gibi,göbeğimde şişmiş sankim senağlama
Dirimim kuzum sen niye hastasin yine ?? of ama yaa
Angelim hosgeldin bebem, esinin iyilesmesine sevindim daha da iyi olacak insallah
Demek iyi geçmedi...uzuldum be kuzum...peki ne zaman yapilacak tekrar ??
Aksam ne yesek acep...Mercimek yemegi yapmistim dun aksam bitti...
Bir Derdim Var bolumunu okudum az once, ne konular var ya Allahim...Bende açicam : Esim bebek istiyor yine, nasil vazgeçtirebilirim...
Adam tutturdu, Misirda iken olsun...oldu Allah Allah ya istemiyorum ya...
canım nasıl bir anormallik,söylemediler mi,canım sık dişini azcık,herşey bebiş için a.s
burda birileri sinirimi çok bozuyor,katil olabilirim kötükedihüso
Angelcım hoşgeldin geçmiş olsun.Sorun neymiş tüplerde mi tıkanıklık varmış?
Dirimcim ben hergün senin gibiyim,yapacak birşey yok görmemezlikten ve duymamazlıktan gelmeyi başarıyorum çoğunlukla.
Yaralım ben yoğurt çorbası yapacağım cnm,kociş kıymayı yetiştirirse birde köfte canım çekiyor kaç gündür.Ama köfte muhtemelen yarına kalacak
hoşbulduk kızlar iim ben sizlerde ii olun yaa
mısraa hayırdır canın köfte çekiomuş dünde yanlışlıkla smiley gönderdinn:)
bende koçişle uğraşıorum test yapalım dio habire olmaz diorum anlamıo yapalım yapalım dio ikide bi bakalım napcaz
Güzel bir şiir çakırım.3-4 yıl önce bu albümü çok sık dinlerdim.
Ençok sevdiğim de albümden 'Zor Günler'dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?