Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar,bugün nedense içim daraldı,canım birşey yapmak istemiyor :çok üzgünüm:

Dün çalıştığım için bugün işte olmam birşey farkettirmedi :) Bu pazar da çalışıyorum.Sonraaaaaaaa önümüzdeki hafta Perşembe-cuma-cumartesi-pazar-p.tesi izin kullanıyorum hihoyyyt

mısracığım aslında pınarla yakın bile oturuyoruz a.s
bak nasıl naz yapıyor :sm_confused:

Akşam eve gittik geç saatte eşimle ağladım.Bilin bakalım niye ?
Dün komşuların sorup durduğu uğur böceği rüzgar gülüm uçmuş.Acaip üzüldüm(((
Eşimde şok oldu böyle birşeye ağlamama:)

günaydın kızlar
nasılsınız.

mısracım ne güzel 4 gün tatil.
inş. güzel geçer.

evet ankara kızları tanışın bencede.

hehh mısra sarhoş olup ankarayı birbirinekafamçokkarıştı katalım kocalarımızda eve gidince bizi merdaneyle beklesin demiiiii

canım bildiğimiz uğur böceği mi?nasıl yani anlamadım
aaa aşk olsun dirimcimm nedemek olabilir benim için
canım benim içinde olabilir,ama eşime KK'da tanıştığım bi arkadaşla görüşeceğim desem,ne der bilemiyorum,KK'yı bilmiyor benim kociş,yoksa kızar,msn,facebook hepsi yasak,yaralım bilir,aynı kaderi paylaşıyoruz :çok üzgünüm:

günaydın kızlar
nasılsınız.

mısracım ne güzel 4 gün tatil.
inş. güzel geçer.

evet ankara kızları tanışın bencede.
günaydın canım naber

,
Şimdiiiiiiiii sizin evler ne tarafta?
Ankaraya gelirsem yapışırım size.Şöleeee Melboda kahvelerimizi yada biralarımızı içeriz :)
kız melboyu da mı biliyon,maşallah a.s,bilmediğin şey yok hihoyyyt
hehh mısra sarhoş olup ankarayı birbirinekafamçokkarıştı katalım kocalarımızda eve gidince bizi merdaneyle beklesin demiiiii
haha süper,:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

dirimcim aynı dert bende de var seni çok iyi anlıyorum eşme ne diycem kk dan tanıştığım bi arkadaş desem ne yani internetten biriyle mi tanışıyosun hadi netten yazışıyosun bide buluşucan öyle mi der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…