tabi cnm iki kişiye herşey yeter
eline sağlık şimdiden tatlım
bizde şehriye çorbası bamya var
birde mantar karşık oldu biraz dünden kalanlarla bugünküler karışıp yenecek işte)
oo hayırlısı olsun tatlım
çok sevindim yaaa
araba artık lüks değil ihtiyaç herkesten
Allah kaza bela vermesin cnm
ne aldınız hangi model
mısracımm hayırlı olsun tatlım arabanız güle güle kullanın inşallahh
yaralım çok haklısın bitanemm aynen katılıyorum sana
İyi dileklerin için teşekkürler cnm.
Şu anki şartlarda alabileceğimiz bir araba değil aslında,biraz şans oldu.Eşim işyerini devretti onun karşılığında aldık.MiniCooper cnmkaydirigubbakcemile2
malesef bizim yok tatlımSizin yoksa Allah hepinize nasip etsin inşallah
ayyy mısracım harika ya
hayallerimin düşlerimin arabası
çok istiyorum ya çok
bak şimdi iki kat sevindim sizin adınıza
tekrar hayırlı olsun canımcımhihoyyyt
eşin ne iş yapcak şimdi?
ayrıca mininiz ne renkgamyoncuiremsu
malesef bizim yok tatlım
daha doğrusu eşimin motor sevdasından dolayı bu gidişlede olamayacak
bi tane motoru vardı geçen cumartesi gidip ikinciyi aldı
canım arkadaşım inşallah sizinde olur
Ayyy canım aynı dert sizdede mi var?Benim eşimde motor sevdalısı :))))Arabayı sevmiyor,kolay kolayda kullanmıyor hep motorsikletee :))))))
Bakalım bu arabayı kullanacağım diyor hiç sanmıyorum bir süre hevesini alır bırakır :)
Sizin yoksa Allah hepinize nasip etsin inşallah
Aynı işine devam edecek tatlım,başka bir semtte açacağız.İçinin malzemeleride hazır fazla para harcamadan kuracağız inşallah.Muhtemelen 1 yıl içerisindede -eşime kalsa bu sonbahara-evi yeni işyerinin olduğu semte taşıyacağız.
malesef bizim yok tatlım
daha doğrusu eşimin motor sevdasından dolayı bu gidişlede olamayacak
bi tane motoru vardı geçen cumartesi gidip ikinciyi aldı
canım arkadaşım inşallah sizinde olur
Koyu kara kapkaraaaaaaaaaaaa :)Siyah yane :)
Arabaya ben el koyacağımkaydirigubbakcemile3
ayy motordan çok korkuyorum jnazcım ya
sende biniyomusun yoksam:-(
Valla Jnazcım benim eşimin motorsiklet sevdası hayatta bitmez.Almak istediği bir model var 15 bin tl((((
Borcumuz olmasa hemen gider alır
Şimdiden söylüyor zaten.Bu arabamızı şu anda isteyen bir arkadaşı var.Karşılığında arabasını,eşimin istediği motorsikleti verecekmiş.Eşim üstüne 5000 tl para istiyor.
Bu da olmazsa evimizi aldıktan sonra motorsikletini mutlaka alacakmış engel olmayacakmışım :)
İiii dedim
Valla Jnazcım benim eşimin motorsiklet sevdası hayatta bitmez.Almak istediği bir model var 15 bin tl((((
Borcumuz olmasa hemen gider alır
Şimdiden söylüyor zaten.Bu arabamızı şu anda isteyen bir arkadaşı var.Karşılığında arabasını,eşimin istediği motorsikleti verecekmiş.Eşim üstüne 5000 tl para istiyor.
Bu da olmazsa evimizi aldıktan sonra motorsikletini mutlaka alacakmış engel olmayacakmışım :)
İiii dedim
aynen bende çok korkuyorum tatlım ama Allahtan küçük bi yerde yaşıyoruz bide eşim sağolsun ben bindiğimde hız yapmıyor hatta geçenlerde aşkımm yavaş dedim e be hayatım 10 da gidiyorum zaten dedi ::roflol:
Bende yeni alıştım motorsiklete binmeye çokkk korkardım,ilk bindiğimde resmen bacaklarım titremişti.Eşim çok yavaş kullanıyor Allah tan hızı sevmiyor
aynen mısracım o kadar tedirgin oluyorumkii
neyse kızlarr hadi ben çıkayım artık daha alışveriş yapacağım
hepinizi öpüyorumm görüşürüz inşallah Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?