dirimcim aynı dert bende de var seni çok iyi anlıyorum eşme ne diycem kk dan tanıştığım bi arkadaş desem ne yani internetten biriyle mi tanışıyosun hadi netten yazışıyosun bide buluşucan öyle mi der
benim eşim burayı bilmiyor,yazıştığımı hele hiç bilmiyor,pınar okuldan arkadaş desem,bana hiç pınardan bahsetmemiştin der :1rolleyes::sm_confused:dirimcim aynı dert bende de var seni çok iyi anlıyorum eşme ne diycem kk dan tanıştığım bi arkadaş desem ne yani internetten biriyle mi tanışıyosun hadi netten yazışıyosun bide buluşucan öyle mi der
benim eşim burayı bilmiyor,yazıştığımı hele hiç bilmiyor,pınar okuldan arkadaş desem,bana hiç pınardan bahsetmemiştin der :1rolleyes::sm_confused:
canım sabah eşimden önce davranıp çocuk bayramını kutladım kaydirigubbakcemile2dün neler yaptınız kızlar
ankarada hava nasıldı.
canım sabah eşimden önce davranıp çocuk bayramını kutladım kaydirigubbakcemile2
sonrada yeğenimin 23 nisan gösterisine gittik,ordan annemlere kahvaltı yapmaya gittik,gözlememizi yedikten sonra eve geçtik,temizlik yaptık,2 tane film seyrettik,biri Wanted,diğerinin ismini hatırlamıyorum.amerika ile hizbullah arasındaki savaşı anlatıyor.leonardo di caprio oynuyor,sonrada yemek yaptık,fırında tavuk,eşim kısır yaptı,vs...
canım sen naptın,dün öğleden sonra ankarada yağmur vardı,çok güzeldi :1rolleyes:
ya bende hem işte hemde evde çok yoruluyorum nolacak halimiz yayok canım ben gitmedim okula falan yattım uyudum vallahi evlendim evleneli ilk defa kendi evimde 9 a kadar uyudum dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?