Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

benim eşim kk yı biliyor ama
bir arkadaşla bulaşagım desem benimkid etepki verirdi galiba

benim eşim burayı bilmiyor,yazıştığımı hele hiç bilmiyor,pınar okuldan arkadaş desem,bana hiç pınardan bahsetmemiştin der :1rolleyes::sm_confused:

benim eşim burayı bilmiyor,yazıştığımı hele hiç bilmiyor,pınar okuldan arkadaş desem,bana hiç pınardan bahsetmemiştin der :1rolleyes::sm_confused:

keşke buluşabilseniz tanışabilseniz.
ama seni anlıyorum dirim
bende böyle bir durumd eşime anlatmakta biraz sorun yaşardım.

Çok haklısın dırımcımm ne dıyım kı benım kı de kk yı bılıyor ama buluŞtum desem hoŞ karŞılamaz

yağmurluydu tatlım yaa ben evimdeydim bi arkadaşa gittim sonra babamlara gittim akşam oldu eve geldik yağmurlu olduğundan bişey yapılmıyo

dün neler yaptınız kızlar
ankarada hava nasıldı.
canım sabah eşimden önce davranıp çocuk bayramını kutladım kaydirigubbakcemile2
sonrada yeğenimin 23 nisan gösterisine gittik,ordan annemlere kahvaltı yapmaya gittik,gözlememizi yedikten sonra eve geçtik,temizlik yaptık,2 tane film seyrettik,biri Wanted,diğerinin ismini hatırlamıyorum.amerika ile hizbullah arasındaki savaşı anlatıyor.leonardo di caprio oynuyor,sonrada yemek yaptık,fırında tavuk,eşim kısır yaptı,vs...
canım sen naptın,dün öğleden sonra ankarada yağmur vardı,çok güzeldi :1rolleyes:

Dirimcim balkondaki rüzgar gülüm uğur böceği şeklindeydi.

Ankara yı özellikle merkezdeki semtleri iyi bilirim.Tüm akrabalarım orada,çocukluğumun yaz tatilleride hep orada geçerdi.:)

Buluşmama sebepleriniz bahane hemde koskocamanından :)hadeeeeeeeee hadeeeeeeeeeeee

bende evdeydim kahvaltı yaptık eşimle
deniz kenarına gittik
orda oturduk biraz
bizde dün 2 filim izledik.
bende birinin ismini hatırlıyorum
dünyanun durduğu an diyemacera flmiydi.

akşamada burda birden fırtına koptu
yağmur yağmaya başladı.
elektirikler kesildi
buğünde biraz kötü biraz iyi sanki hava.

hayır pınarcığım,dikmende bir ilköğretim,adını hatırlamıyorum tam,değişti ismi sonradan,ne o kız,sende dün izzet latif arasa mı gittin :jeyyar:
mısracığım araba almışsınız,sabah geçmişi okumuştum,ordan gördüm güle güle kullanın canım,çok sevindim.ya Allahtan eşimde motosiklet sevdası yok,ya nasıl biniyosunuz anlamıyorm,çok heycanlı :sm_confused:
çakır canım burası da böyle bulutlu sanırım yağmur yağacak

yok canım ben gitmedim okula falan yattım uyudum vallahi evlendim evleneli ilk defa kendi evimde 9 a kadar uyudum dün

Gunaydin arkadaslar
Ya kusura bakma Angelim bitanem benim, dun bi turlu yazamadim bi bilseniz basima gelenleri
hay allah stres, uzuntu, ve soku bi arada yasadim
Soruna gelince guzelim...Hapi biraktin, ve kutunu bitirmedin degilmi ? Bu hiç birsey degistirmez, adetini normal kutuyu birakmis gibi gorursun tabii hersey normal giderse.
Ve kutuyu bitirmemis olsan bile hala almis oldugun haplardan dolayi korunmus gibisin ta ki haplarin etkisi geçene kadar yani bu ay normal bir ay olarak geçecek.
Umarim bu 6 ay içinde hamile kalirsin be guzelim...arkadasim da senin gibi dertliydi ve 3 ay sonra hamile kaldi
Kismet Allah'tan bitanecim

yaralım hayırdır canım noldu ki,:sm_confused:
angel bende yarım bırakmıştım birkere,hemen hasta oldum.

Misraam, uzuldum ya...nazarmi degdiler ne ?
E tabi herkesin gozu o ugur bocegindeydi...ah bitanem benim keske elimden gelsede kendi ellerimle yapip sana gondersem...
Bu arada tatilin için çok sevindim.
Kizlar aksama kinaya gidiyorum annemle yarinda dugun var...azicik gobecikler atiyim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…