canım çok şaşırdım ya,ya bu erkekler neden eşlerini aldatır anlamıyorumBir kaç zamandan beri sefimden supheleniyordum dostu var diye, ki uzuluyordum cunku sefim gerçekten karisina, çocuklarina çok duskundu ve neden boyle yaptigini anlamiyordum. ozel hayati diyerek karismadim, sormadim hiç.
fakat dun kendisi geldi bana kahve getirdi oturdu konusmaya basladi...ve bana herseyi anlatti...
bi kaç zamandir karisiyla artik olmuyormus, onu sevmiyormus ama çocuklari için bu gerçekle yuzyuze gelmek istememis ve kendisine hep yalan soylemis. ve susmus...ta ki bir iki aya kadar artik dayanamis ve karisina ayrilmak istedigini soylemis. tabii karisi sinir krizi geçirmis
bu arada taniyorum ben sefimin ailesini...ne çok yakisiyorlardi yaa birde iki melek gibi evlatlari var...
neysem...
zaten kafasi karisik idi ki geçen ay buraya çalismaya gelen bir kadinla iliskisi oldugunda suphelenmistim ve suphelerim dogru çikti...belki bi daha yuzyuze gorusmediler ama telefonla flort...benim için aldatmaktir.
çok uzuldum. çok kizdim. fikrimi sordu, yanlis yoldasin çok pisman olursun dedim ama...yapamiyorum artik o evde diyor...iste konu buydu dun
bu da var ki adam hungur hungur agladi
çocuklarima kiyamiyorum ama o ev beni boguyor napicam ben deyip agladi.
Allahim dusurme Yarabbim
tek dedigim, kararin ne olursa olsun, çabuk toparlan, cunku herkesin gozune batmaya basladin, isleri biraktin ve millet suphe içinde.
iste boyle canlarim...o yuzden giremedim kk ya, angelim kusura bakma ne olur
canım hoşgeldin,evet böyle haberler insanı kötü etkiliyor,Allah herkese iyi geçimler versin canım :Saruboceq:slm arkadaşlar
nasılsınız bakalım
ben de pek iyi sayılmam çok yakın arkadaşım boşanmak üzere 2 çocuk var ortada
eşi çalışmıyor anca evde yatıyor ve sürekli kavga ediyorlar çok üzüldüm
allah herkese iyi geçimler versin yakımında böle bişey olması beni çok tedirgin etti
yaralım şefindenin yaptıgına kızdım yani
bir erkek nasıl olurda kendi evine yuvasına 'o eve dönemem' der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?