ya benim eşim akşamları az yemeye çalışıyor,dün fırına tavuk,patates,biber,domates,soğan attım,yanına pilav yapacaktım,istemiyor,çorba yapayım diyorum onuda istemiyor,yanına salata yapıp yedikBende yoğurtlu pirinç çorbası var.Eşim bayılıyor yanına birşey yapma dedi.Ama ben köfte-pilav ,yade yeşil fasülye yapmayı düşünüyorum,bakalım.
Gerçi köfteyi (inegöl)bugünden yoğurup buzdolabına kaldırsam yarın için süper olur :))))
Bununda lezzeti iyi ama yeme aşaması 24 saat sürüyor
bende tava güveçte köfte üzerine patates püresi üzerine kaşar rendesi fırına vercem bide börek çekti canım onu yapcam tavada yapılıoya kolay börek bidee cips yapcam onuda canım aniden istedi:)
seninde işin zor dirimcim mısranınkide zor patlıcan sevilmezmi yaa bayılırım hele salatasına ohh mis gibi mısra ne iş köfte istio canın sürekli Allah Allah:)
canım ya bende köfteyi çok severim,eti çok aramam ama köfte ve özellikle tavuk,of ya acıktım:çok üzgünüm:Yedim dün hemde abartarak yine canım çekiyor .delikafadulden
Nerden çıktı bu köfte müdavimliğim anlamadım valla.
Halbuki etle aram hiç ama hiç iyi değildir.
bende tava güveçte köfte üzerine patates püresi üzerine kaşar rendesi fırına vercem bide börek çekti canım onu yapcam tavada yapılıoya kolay börek bidee cips yapcam onuda canım aniden istedi:)
görüşürüz canım,kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar diliyorumm
ay ya nasıl kırdın mısracığım süpersin,bende geçenlerde süpürgeden garip sesler çıkıyordu,motoru yandı sandım,meğerse boru tıkanmış,şişle temizledik -tatlicadiarzu-Bende acıktım nerden açıldı bu konu,cssa sen mi açmıştınklava:
Biz eşimle çarşıya gideceğiz.Uçan rüzgar gülümden alacağım,elektrik süpürgesinin borusunu kırdım onu bulmak lazım :))))))))
Birde siyah ayakkabı lazım acil :)
evet ben açmıştım hemen kapatıorum konuyu
mısra ağladın ağladın adamın başının etini yedin akşam yenisi alacaksınız :):)istediğin gibilerini inş bulursun canım
dirimim inş eve gidersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?