Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

olurmuu bizimki kayın doyurmak için biiler yapmaya çalışıorum ama sennn senin yerin apayrı canımm sen ustasın
aybikee hoşgeldin canım bişi sorcam sana ben gebelik testi yaptım silik çıktı ikincisi bi bilgin var mı bu konuda regl pazar günü

Canım benim süpürgem taaaaaaa üniversiteden beri kullandığım.Ondan önceside var bir 10 yıllık toplam 20 yıllık ,Rowentanın ilk çıkan süpürgeleri var ya hani altı yeşil üstü bordo ondandelikafadulden
Niye bunu kullanıyorsun dersiniz,söyleyeyim hemen.Annem ve babam nehir i büyütüyorllar hani o resimdeki şirin ablamın kızını.Normalde burada yaşamıyorlar anlayacağınız.Düğünden önce memlekette yaşayan kardeşime dediler ablanın elektrik süpürgesini getir sonuç:çalınmış ((((((((

Şimdi eşim tutturdu allım diye,bende biraz daha durumumuz düzelsin şöyle ayrıntılı birşey alırız diye engelliyorum

Ayakkabı konusuna gelincede bir yere gitmeyeceğim cnm,öyle gece ayakkabısı falan değil,günlük işe giyeceğim bir ayakkabı alacağım

AYBıKECıM SANA HOŞGELDıN BANA GÜLE GÜLE.

Eşim yoldaymış dostlar kib,hafta sonunda çalışmayanlar içinde iyi tatiller.Pazar gün nöbetciyim,sohbete bekliyorum

mrb kızlar

buğün kendim için birşey yaptım
45 dk yürüyüş yaptım.

ve çok eski bir arkadaşla sohbet ettim.
çok iyi geldi bana.

Ozebus'cum darilma be cicim bende yeni girdim de vallaha kizlar yine dokturmusler, patlican salatasi, kofte, bilmem ne derken agzimin suyu akti surda onlari okumakla mesguldum
Hosgeldin tatlim nasilsin ?

Ya arkadaslar aciktim sayenizde haaaaaaa
Bende bayilirim patlican salatasina...Allah'tan ki esim herseyi yiyor herseyi
Dun aksam evde, tavuk gogusu ve patates puresi vardi miammmmmmmmm
Ama ben bu aksam kinaya gidiyorum orda yerim artik
Yarin da dugun var
Ohhhh ne cucel yawwww

Gidinlere gule gule
Haftasonu yokum bol bol yemek sohbeti edebilirsiniz
Pazartesi gorusmek dilegiyle
Sevgiyle kalin cicilerim
Hosçakalinnnnnnnn

Ozebus'cum darilma be cicim bende yeni girdim de vallaha kizlar yine dokturmusler, patlican salatasi, kofte, bilmem ne derken agzimin suyu akti surda onlari okumakla mesguldum
Hosgeldin tatlim nasilsin

köfteyı görünce benımde akmıstı vallahi...cokacimcoook
tesekkur ederımm ıyıyımmm... cıkıcam zaten bende eşim gelıyor yolda...

:)yok canım ne sıpalığı:)
çakırım yemekleri yaptım hemde kkdayım işte bildiğin gibi canım sen ne yapcan akşama yemek biz hergün yürüyoruz canım hemde en az 1 saat o yüzden ben alışığım canım devam edersen sende alışırsın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…