:)yok canım ne sıpalığı:)
çakırım yemekleri yaptım hemde kkdayım işte bildiğin gibi canım sen ne yapcan akşama yemek biz hergün yürüyoruz canım hemde en az 1 saat o yüzden ben alışığım canım devam edersen sende alışırsın cnmm
ŞenizŞenizŞeniz
evet canum eşimle yürürüz..kilom ii canım fazlam yok ama birascık göbeğim çıktı bu ara ya :)
hmm aynı kaderi paylaşıoz demekki canım seninle (göbek)
canım ya dün test yaptım biraz bekledim baktım silik çizgi var kafam karıık bilmiorum ki canım yarın sabah yapcam inş pozitif çıkar inş:Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım inş hayırlısı dioruz bizde sende bikaç ay sonra inş başlıcaksın bu tür düşüncelere folik asit içmeye kontrollere falan :)
canım benimyaa inşallah rabbim gönlüne göre verirhmm aynı kaderi paylaşıoz demekki canım seninle (göbek)
canım ya dün test yaptım biraz bekledim baktım silik çizgi var kafam karıık bilmiorum ki canım yarın sabah yapcam inş pozitif çıkar inş:Saruboceq: :Saruboceq:
bende seni öptümmm
sen neler yapıyorsun canım çalışıyormusun
nekadarlık evlisin bebek varmı.
çok sordum galiba
iyi akşamlar kızlarrr
ben geldimm ama gidicem malesef
kurstan çıktıktan sonra 1 saat yürüdüm eve geldim temizlik yaptım eşimin kuzeni gelmiş görümcemlerdeymiş akşama çaya çağırdım . gül böreği ve kek yaptım pişiyolar şimdi
sizler neler yaptınız bugün?
bide kızlaryaa kadayıflı pudingte yapsammı? gözüme az göründü nedense
canım hoşgeldin sen hergün temizlikmi yapıosun yaa:)
eğer yorgunsan yapma yeter yok yorgun değilsen yap canım
evet canım baktır kan değerlerine ben sık sık kontrol ettiriorum değerlerimi en iisi bu bence ben çok seviorum mutfağı sadece bi çeşit yapmak istemiorum bir kaç çeşit birden yapınca çok mutlu oluorum canım
bende seni öptümmm
sen neler yapıyorsun canım çalışıyormusun
nekadarlık evlisin bebek varmı.
çok sordum galiba
cok sormak olur mu canım..
9 aylık evlıyım henüz...
bebişim daha yok,birascık gezelım tozalım önümüzü görelim diyoruz bakalımm...
iş arıyorummm ama olmuyor... malum kriz...
hepınızı opuyorum sanırım kımsecıkler yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?