Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

olsun canım ya verirsin, eer midede bi rahatsızlığın yoksa tuzlu limon (özelliklede yağlı gelen yemeklerin ardından) yemeni tavsiye ederim acayip kilo verdiriyo,

canımm seni görmedim en ne çok oldukonuşmayalı nasılsın Şeniz

aaa oku oku bitiremedim canlar yaaa
biz iiz Allaha çok şükür bi rahatsızlığımız yok şimdiilik:)
bugün eski çalıştığım yere gitcem butün kan tahlillerimi yaptırcaz doktordan randevu alıp yarında doktora gitmeyi düşünüoruz
mısram senin adına sevindim inş istediğin zaman gelir bebişin
yaralımmm çok üzüldüm ya inş düzeir biran önce inş
jnazcım amma gezmişsin haa ii yapmışsın canım
madeee kız bildin tam tahmin ettiğin gibi olduğun hamişim yani bu ay sen demiştin ya bu ay gelcek bebiş die:)bu arada tayin işinize çookk sevindim Rabbim ayırmasın bi daha eşinle seni
dirimm sen nerelrdesin
pınarcım teşekkür ederim canımmm
angeliimm canım nasılsın biz iiz evet çok farklı duygular içerisindeyizz eşimde bende çok farklı

cssa kıçını kaşı nazar değdircen:)tü tü tü maşallah bana baka hareket etme sen ye iç yat bide arada işemeye gidebilirsin:)

Herkese merhaba kızlar......Cssa cım çok sevindim cnm hamiş olmana....Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....

devrem ele avuca geliyoz adam sarıldımı hökümet gibi hatun diyo sıska değilik çok şükür:)
bu arad madem sen hamile değilsin çalışmalara ara verebiliriz listeyi sonra yeniden düzenlerim ben sexü donları rafa kaldırabilirsiniz:))

made öle yapıorum zaten ilk aylar dikkat etmem gerkliymiş geçen gün bi ön görüşme yapmıştım da doktorla öle söledii canım dikkat edioruz Rabbime emanet bebişim..
mısraa ee anlat baklaım hiç yemek bahsetmiosun bu ara ya

made cim kızları hesaba çekdin mi dünkü taktikler uygulnamışmı şu fırıldaklı donlar falan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…