- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
sende katıl bana şekerim :)Benimde zayıflamam lazım
ayy sorma made cimyaa bi ara baya sıkıntı çekmiştim bendeya arkadaşlar o gebelik testide ne menem bişeydir öyle yaa
insan çiş yaparken böle rezillik çekemez bence:)
amaaaaan boşver yasmink sal gitsin şişkoyum mutluyum dersin sende bizim gibi:)
ccsa canım unutmuşuz yaa bebeği, sapıklaştırmayalım çocuğuda dimi :))) bu arada bişeyi sizle paylaşmak isterim biliyosunuzdur belki ama.doğum vakti eğer uzarsa gecikirse falan aklınızda olsun, ilişki doğumu hızladırımış, bide mısır patlağı ...
ay jnazcım bende aynı dertteyim ya
bide böyle 60 üstüyle hamile kalırsam vay halimeee:1no2:
sorma tatlımyaa benimde kabusumm
dada da ben geldim hihoyyyt
kız nasıl yapılıyor ki bende bilmiyorum,sende mi istiyon,duyduğum kadarıyla çalışmalar listesine benim adımı da yazmışsın :jeyyar:ya arkadaşlar o gebelik testide ne menem bişeydir öyle yaa
ana ilk defa duyuyorum,ben mısır patlağı alayım mümkünse yasakkelimeccsa canım unutmuşuz yaa bebeği, sapıklaştırmayalım çocuğuda dimi :))) bu arada bişeyi sizle paylaşmak isterim biliyosunuzdur belki ama.doğum vakti eğer uzarsa gecikirse falan aklınızda olsun, ilişki doğumu hızladırımış, bide mısır patlağı ...
ya arkadaşlar o gebelik testide ne menem bişeydir öyle yaa
dada da ben geldim hihoyyyt
iyiyim canım sen nasılsın?
sende katıl bana şekerim :)
ayy sorma made cimyaa bi ara baya sıkıntı çekmiştim bende
hayırrrrr bakma sen ona yasminkçim valla ben hiç mutlu değilimm
angel sizin bebekde yolda demedi deme:)
sor selcim burda ordunaryüs dolu:)
yok bitanme ben yeni başlayacağım çalışmalara
bir ben iyileşeyim birde eşim
şimdilik beklemedeyiz-tatlicadiarzu-
kız nasıl yapılıyor ki bende bilmiyorum,sende mi istiyon,duyduğum kadarıyla çalışmalar listesine benim adımı da yazmışsın :jeyyar:
ana ilk defa duyuyorum,ben mısır patlağı alayım mümkünse yasakkelime
hoşbulduk canım ya ,anlatırım birazdana.sayyy hoşgeldin tatlımya gözlerim yolda kaldı valla
ay ya bende şuan şiştim,ilaçlardan nefret ediyorum artıkitiraf ediyorum şişkoluğumla bende mutlu değilim aslında nerde o eski halim pöffffff
hehe evet geldimay ay kim gelmiş aşk ördeeeeem gelmiş,sevgi kelebeeeeeeem,krizantem çiçeeeeeeemŞeniz
canımcım karbonhidrat rejimine başladım bugün ilk günüm o yüzden tavsiyede bulunmak için erken bence bir hafta geçsin konuşalım:)jnazcım nası bi rejime başladın
varmı tavsiyelerin:1hug:
nasıl korunuyorsunuzbenim düğün ağustosda da :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?