bacım artık nadasa çekiyom hepimizi:)fırfıraklı donlar dolaba kalkıyo kısa bi süre:):1ninca:
evet tatlımm bugün ilk günüm hergün tartılırım artık :)Jnazcım karbonhidrat rejimine başlamışsın.Sonuçtan haberdar edersen bizleri sevinirim.:)
aynen canımcımmya birden bi mucize olup uçup gitmez zaten zamanla, ekmeğide yavaş yavaş çıkar hayatından
malesef midem pek sağlam değil şekercimolsun canım ya verirsin, eer midede bi rahatsızlığın yoksa tuzlu limon (özelliklede yağlı gelen yemeklerin ardından) yemeni tavsiye ederim acayip kilo verdiriyo,
Herkese merhaba kızlar......Cssa cım çok sevindim cnm hamiş olmana....Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....
şşş kızlar don mon ne oluo yaa bebek var ayıp oluo:):):)
devrem ele avuca geliyoz adam sarıldımı hökümet gibi hatun diyo sıska değilik çok şükür:)
bu arad madem sen hamile değilsin çalışmalara ara verebiliriz listeyi sonra yeniden düzenlerim ben sexü donları rafa kaldırabilirsiniz:))
evet tatlımm bugün ilk günüm hergün tartılırım artık :)
aynen canımcımm
zaten ekmekle aram yokki ama hamurişleri ve tatlılar tamamen çıkmak zorunda
malesef midem pek sağlam değil şekercim
merhaba yasmincimm
Iyiyim Angelim sen nasilsin bitanem ?
Bu arada daha oncede yazmistim ama yine yaziyim, Cssa'cim, bitanem, hayirli ugurlu olsun, çok çok çok sevindim senin adina inan ki...içimize dogmustu zaten, ne guzel sende hamissin.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
kızlaryaa benim çizelgeyi gördünüz dimi
sabah tartıldım şok oldum ilk defa bu rakamlara çıkıyorum
aaa oku oku bitiremedim canlar yaaa
biz iiz Allaha çok şükür bi rahatsızlığımız yok şimdiilik:)
bugün eski çalıştığım yere gitcem butün kan tahlillerimi yaptırcaz doktordan randevu alıp yarında doktora gitmeyi düşünüoruz
mısram senin adına sevindim inş istediğin zaman gelir bebişin
yaralımmm çok üzüldüm ya inş düzeir biran önce inş
jnazcım amma gezmişsin haa ii yapmışsın canım
madeee kız bildin tam tahmin ettiğin gibi olduğun hamişim yani bu ay sen demiştin ya bu ay gelcek bebiş die:)bu arada tayin işinize çookk sevindim Rabbim ayırmasın bi daha eşinle seni
dirimm sen nerelrdesin
pınarcım teşekkür ederim canımmm
angeliimm canım nasılsın biz iiz evet çok farklı duygular içerisindeyizz eşimde bende çok farklı
Herkese merhaba kızlar......Cssa cım çok sevindim cnm hamiş olmana....Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....
devrem ele avuca geliyoz adam sarıldımı hökümet gibi hatun diyo sıska değilik çok şükür:)
bu arad madem sen hamile değilsin çalışmalara ara verebiliriz listeyi sonra yeniden düzenlerim ben sexü donları rafa kaldırabilirsiniz:))
amaaaaan boşver yasmink sal gitsin şişkoyum mutluyum dersin sende bizim gibi:)
bende iyiyim cnm yoğun birazcık işler
havada soğuk ankarada hala kazaklarla dolaşıyoruz sıkıldık artık yaaa
ay jnazcım bende aynı dertteyim ya
bide böyle 60 üstüyle hamile kalırsam vay halimeee:1no2:
evt cnm anlıyorum seni çok güzel duygulardır eminim
darısı hayırlısıyla başımıza:ecrin_bebek:
slm yasmin nbr
hehehehhh evet hükümet gibi kadınız vesselamalkisalkisalkis
dada da ben geldim hihoyyyt
jnaz ozaman yeme sağlığından önemli değil ama verirsin canım bboşver daha genciz biz, 2 yürüdükmü tama erir bütün yağlar
dirim nerelerdesin seni arar gözlerimiz
angel ya mera ettim sende test yapmayacakmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?