Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Jnazcım karbonhidrat rejimine başlamışsın.Sonuçtan haberdar edersen bizleri sevinirim.:)
evet tatlımm bugün ilk günüm hergün tartılırım artık :)
ya birden bi mucize olup uçup gitmez zaten zamanla, ekmeğide yavaş yavaş çıkar hayatından
aynen canımcımm
zaten ekmekle aram yokki ama hamurişleri ve tatlılar tamamen çıkmak zorunda
olsun canım ya verirsin, eer midede bi rahatsızlığın yoksa tuzlu limon (özelliklede yağlı gelen yemeklerin ardından) yemeni tavsiye ederim acayip kilo verdiriyo,
malesef midem pek sağlam değil şekercim
Herkese merhaba kızlar......Cssa cım çok sevindim cnm hamiş olmana....Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....

merhaba yasmincimm

ee tabi sende haklısın her dakika da olmaz ama benimki tayin alsın biiii göstercem ben onaaa

Bizim çalışmalar normalde zaten uzun aralıklarla oluyor :roflol:

Merhaba cnm nasılsın??

jnaz ozaman yeme sağlığından önemli değil ama verirsin canım bboşver daha genciz biz, 2 yürüdükmü tama erir bütün yağlar

dirim nerelerdesin seni arar gözlerimiz

angel ya mera ettim sende test yapmayacakmıydın

ccsa canım unutmuşuz yaa bebeği, sapıklaştırmayalım çocuğuda dimi :))) bu arada bişeyi sizle paylaşmak isterim biliyosunuzdur belki ama.doğum vakti eğer uzarsa gecikirse falan aklınızda olsun, ilişki doğumu hızladırımış, bide mısır patlağı ...

bende iyiyim cnm yoğun birazcık işler
havada soğuk ankarada hala kazaklarla dolaşıyoruz sıkıldık artık yaaa

kızlaryaa benim çizelgeyi gördünüz dimi
sabah tartıldım şok oldum ilk defa bu rakamlara çıkıyorum

ay jnazcım bende aynı dertteyim ya
bide böyle 60 üstüyle hamile kalırsam vay halimeee:1no2:

evt cnm anlıyorum seni çok güzel duygulardır eminim
darısı hayırlısıyla başımıza:ecrin_bebek:

Herkese merhaba kızlar......Cssa cım çok sevindim cnm hamiş olmana....Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....

slm yasmin nbr

hehehehhh evet hükümet gibi kadınız vesselamalkisalkisalkis

iyiyim canım sen nasılsın?

yok bitanme ben yeni başlayacağım çalışmalara
bir ben iyileşeyim birde eşim
şimdilik beklemedeyiz-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…