Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Sohbet yine pasta borekten baslamis...off offffff
canim nasil çekiyor bir bilseniz
oglen abim geldi bizi yemege davet etti, esimle de benimle de konustu...guzeldi bakalim...sonuça bakmak lazim iste...
umarim iyi olur bu sefer
inşallah canım

inşallah ya bakalım,biraz para biriktirmeyi düşünüyoruz,hı buarada salona katlamalı perde beğendik kızlar,kırmızı siyah çizgili,inşallah güzel olur
Allah var eşim hiç problem etmez,26 yaşında ama büyük adam gibi,karakteri herşeyi oturmuş,arada bir kıskançlığı dışında idare ediyoruz
canım ikiz biraz zor olur ama kucağına aldığında rahatlarsın,inşallah düzelirsin,insanın kendi memleketi gibisi varmı ya :Saruboceq:

dirimcim anlayışlıymış karakterıde oturmus işte maşallah
allah nazarlardan saklasın
kıskançlık olur ufak tefek şeyler bunlar maşallah diim tekrar

inş dirim cim gidersiniz.perden gelince fotosunu koyda bi bakalım.bayılırım kırmızıya da benim salonum krem.hiç istemiyodum kremi ama onu beğenince onu aldık.ama bigün kırmızı yapcam

Ay Pamugum benim..Allah yardimcin olsun bitanem ya...
Geçecek elbette zor bi sureç senin içinde esin içinde...
Gerçekten gidiyormusun Konyaya..Canim memleketim benim, ne olur gittiginde benim içinde doya doya gez, havasini al..Ozledim senağlama

Alinyazimsin, bende gitmek isterim Haktan'cimin dugunune yaa...
Hep beraber halay çekicez burda emi alkisalkisalkis
Az kaldi...Allah yardimciniz olsun guzelim...

Arkadasimin biri aradi simdi, moreli çok bozuktu yazik agliyordu sinirden..Konu ise pazar gunu kuzeninin kinasi var..Ve bu kizin hiç birseyden haberi yok, herseyi arkadasim yapti, salonu o buldu, dj yi o buldu, kuaforu o ayarladi falan filan derken. Az once aramis kiz, kuaforun adresini ver demis, arkadasimda sasirmis, kiz da sormus, 3 kisi ayarldin degilmi ? ben, ve iki kardesim
Arkadasim da evet demis kapatmis...sok olmus yazik...
Dedim uzulme, o utansin, sen kendi kinanda dugunde herkesi topladin, çagirdin odedin, yaptirdin ama o dusunmedi. Gerçi arkadasim kendi oderdi ama gel bile demedi.
Iste boyle

pamukşeker allah kolaylık versin canım ya, benim kardeşlerimde ikizde annem der hep ikiz gebelik zordur diye.allah yardımcın olsunn inş.cinsiyetler belli mi merak ettim

amin Allah razı olsun canım. henüz belli değil canım cinsiyetlerimiz bu ay belli olur inşallah hayırlısıyla..

ayy pamukum Allah yardımcın olsun canım benim
zor tabi işin hemde ikiz annelik merak etme annen seni iyileştirir kendine getirir canım
dua ederiz tabi etmezmiyiz cnm

angelim saol bitanem sanada tekrar geçmiş olsun eşin inşallah bu sefer patlatmaz dikişlerini yasakkelime
canım ikiz biraz zor olur ama kucağına aldığında rahatlarsın,inşallah düzelirsin,insanın kendi memleketi gibisi varmı ya :Saruboceq:

inşallah dirimim dediğin gibi olur. hayırlısı artık.

kızlar ben şimdilik kaçıyorum mısafır geldıde çeyizlerimi göstercemkaydirigubbakcemile3
ama açık olcak bılgısyaraım hepinizi öpüyorum

yaralım Allah arzı olsun canım benim. hepimizin yardımcısı olur inşallah Rabbim. gün sayıyorum artık son 2. perşembe bu saatlerde inmek üzere olucam memleketime. senin içinde nefes alıcam gezicem diyemiyorum okadar halsizimki çünkü hep yatmakla geçicek sanırım sende inşallah yaza gelirsin hayırlısıyla Allahım huzur ve sağlık versinde.

Arkadaşına gelince insan oğlu nankördür alışmak lazım yaralım hep böyle zaman geçtikçe değişir unutulur iyilik kötülük.. unutan unutu aslında unutmayan türleri çok az kaldı.. hiç kimseye gereğinden fazla değer vermemek lazım canım oy oyy..

ayy yakınların düğünlerinde de hep bu kuaför işi olaylı olur zaten(
sen konyalımısın cnm

inşallah cnm sağol
peki şişmeye başladımı karnın
sen şimdi bana dua et çünkü hamilelerin duası kabul olurmuş
bende hayırlısıyla hamile kalıyım diye:CüvCüv:

kızlar ben şimdilik kaçıyorum mısafır geldıde çeyizlerimi göstercemkaydirigubbakcemile3
ama açık olcak bılgısyaraım hepinizi öpüyorum

görüşürüz cnm
göster cicilerini bakalım-tatlicadiarzu-

Dirimcim yani tarifte bir bardak fanta diyor ya ,ben evde eşimin içtiği çamlıca gazoz vardı onunla yapmıştım.Yani istediğin türden bir bardak asitli içecek koyacaksın.

Pamukcum Allah yardımcın olsun,ikiz gebeliği epeyce zor tatlım.Allah sana güç versin,umarım 4.aya girdikten sonra yeme içme probleminde düzelir.

inşallah cnm sağol
peki şişmeye başladımı karnın
sen şimdi bana dua et çünkü hamilelerin duası kabul olurmuş
bende hayırlısıyla hamile kalıyım diye:CüvCüv:

canım benim etmez olurmuyum ediyorum çok çok ben sizden daha heyecanlanıyorum hayırlısıyla sişzin güzel haberlerinizide alıcaz inşallah. arkadaşım vardı aynı senin gibi ameliyat olmuştu kistten şimdi hamile. duyunc aklıma geldin hayırlısıyla seninde görücez o şiş göbekli hallerini inşallah şekerim :) benim göbeğe gelince bi ara bayağı şişmişti koskocamandı şimdi biraz indi haliyle yiyip içmeyince bide gazmış sanırım. ama yinede büyüdü 38 beden eteğime girmeye çalıştım bir buçuk karış açık kaldı arkadan kafamçokkarıştı

ay kim konyalı?

ben ben been konyalıyım canım. evlendim ankaraya geldim 5 ay önce.

Pamukcum Allah yardımcın olsun,ikiz gebeliği epeyce zor tatlım.Allah sana güç versin,umarım 4.aya girdikten sonra yeme içme probleminde düzelir.

amin Allah razı olsun mısram. inşallah öyle olur . sende tatile gidiyorsun sanırım daha doğrusu buraya geliyosun haftasonu şimdiden iyi gezmeler canım saNADA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…