Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Pınar merhaba,
Yeni gelenlerden ve o ilk geceyi soranlardan biri benim, duyduğuma göre engin tecrübelerini paylaşıyomuşsun, ben de duymak isterim:))

Geçmisi okudum biraz
Tubis arkadasim bende gelinligine hayran kaldim...o kadar çok yakismis ki..Allah bir omur boyu mesut etsin...
Dzcel hele sonunda gelebildin be gulum, nasil gidiyor ? az kaldi...heyecan çoktur sende simdi ne guzel
Dirimim, Angelim, Alinyazimsin hosbulduk cicilerim iyiyim iste ne olsun hava yagmurlu yine, berbat...ama yarin çalisma son gunu ya sevinçliyim.
Haktaan sen nasilsin canim ? nasil gidiyor ?

Misraam dedikodu duyacagim demissin, olsun ben aliskinim...bir laf daha duysam ne çikar
Hamileligi hissetmek çok tuhaf bir duygu..aman Allahim ya...

Bende çikolata sevmiyorum...

yaralım bir koşuşturmacadır gidiyo ya inan nasıl geçiyo anlamıyorum
heyecan desen had safhada yemek yiyemiyorum ya o kadar çok işim varki aklıma
gelmiyo yemek yemek kaydirigubbakcemile3
hepsi geçip gidicek geriye baktığım da sadece anılar kalıcak ne çabuk geçti diyeceğim biliyorum a.s

ay ben çikolataya bayılırımdelikafadulden
ama midem rahatsızlığından beri biraz kestim artık
ben de iyiyim cnm burdada hava kapalı malesef
geçsin diye dua ediyoz
artık yaz gelsin diye

sende ne var ne yok cnm

Öykü-Berk in yeni albümünü dinliyorum kızlar,gayet güzel.Eski şarkıları seslendirmişler.

Dzcel'im bu zamanini iyi degerlendir, evlenince hersey farkli oluyor
Ozleyeceksin çok o evi, ailenle çok iyi vakit geçir gulum
Hersey guzel olacak insallah

Angelim iyiyim bitanem ne olsun, yemege çikicam simdi, isdeyim, isler pek yok, takiliyorum iste oyle bos bos, aksam olsun eve gidip guzel bir banyo yapmak istiyorum hatta suyun içinde uzanmak dinlenmek istiyorum...

Cikolatayi ben nedense sevmiyorum pek, onumde paket dursun açip da yemem bile
Ben sekerleri çok seviyorum
O da çok kilo aldiriyor yaaa

dışarı çıkmayacağım galiba,tost söyledim,2 dilim kek getirmiştim,birini biraz önce yedim,diğerini de akşama doğru artık kaydirigubbakcemile3

bu arada arkadaslar ankarada olanlar ya da olmayanlar canlı bombalı saldırılar oluyo bugun lütfen dışarı çıkınca dikkat edın çok çıkmamaya çalışın

evet aslında insan baba evini çok özlüyor ama size oldumu bilmemde ilk andan itibaren de yani evliliğin ilk gününden itibaren de misafir gibi oluyor yani yine rahat yine herşey eskisi gibi ama yine de biliyor ki gün bitecek ve evine gidecek
zaten insan kendi evini de çok seviyor hele için ısındımmı da tamam
yani öle işte bişeyler değişiyor evlenince de kendinde

burdada pek iş yok varsa da yapasım yok sinirliyim buraya habire yeni eleman alıyolar sanki çok iş varmış gibi sonrada personelin primini vermiyolarkötükedihüso

dışarı çıkmayacağım galiba,tost söyledim,2 dilim kek getirmiştim,birini biraz önce yedim,diğerini de akşama doğru artık kaydirigubbakcemile3

ohh afiyet olsun şekercim
biizm burdada tavuk felan varmış galiba
çıkıp atıştırcam artık napim hergün dışardan olmuyor ki

Ayyyyyyyyyyyyyy bayilirim tosta ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay ya bende bayılarak yiyorum şuanda

kızlar selaaam
nasılsınız bugun?

bu arada arkadaslar ankarada olanlar ya da olmayanlar canlı bombalı saldırılar oluyo bugun lütfen dışarı çıkınca dikkat edın çok çıkmamaya çalışın
canım selam hiç haberim yok olaylar mı olmuş mirmirmirmir

Bende tost manyağıyım :))))))

Haktan biz iyiyiz cnm sen nasılsın?
bende çok seviyorum yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…