AAAAAAA bende yapacağım kalpli kurabiyeleri ısırsam nasıl olur?:)
Geçmisi okudum biraz
Tubis arkadasim bende gelinligine hayran kaldim...o kadar çok yakismis ki..Allah bir omur boyu mesut etsin...
Dzcel hele sonunda gelebildin be gulum, nasil gidiyor ? az kaldi...heyecan çoktur sende simdi ne guzel
Dirimim, Angelim, Alinyazimsin hosbulduk cicilerim iyiyim iste ne olsun hava yagmurlu yine, berbat...ama yarin çalisma son gunu ya sevinçliyim.
Haktaan sen nasilsin canim ? nasil gidiyor ?
Misraam dedikodu duyacagim demissin, olsun ben aliskinim...bir laf daha duysam ne çikar
Hamileligi hissetmek çok tuhaf bir duygu..aman Allahim ya...
Bende çikolata sevmiyorum...
ay ya hamilelik korkusu mu diyeyim herkesin başındakaydirigubbakcemile3Yok be bebem ne hamilesi :1shok:
Sadece kotu bir ruya
Dzcel'im bu zamanini iyi degerlendir, evlenince hersey farkli oluyor
Ozleyeceksin çok o evi, ailenle çok iyi vakit geçir gulum
Hersey guzel olacak insallah
Angelim iyiyim bitanem ne olsun, yemege çikicam simdi, isdeyim, isler pek yok, takiliyorum iste oyle bos bos, aksam olsun eve gidip guzel bir banyo yapmak istiyorum hatta suyun içinde uzanmak dinlenmek istiyorum...
Cikolatayi ben nedense sevmiyorum pek, onumde paket dursun açip da yemem bile
Ben sekerleri çok seviyorum
O da çok kilo aldiriyor yaaa
dışarı çıkmayacağım galiba,tost söyledim,2 dilim kek getirmiştim,birini biraz önce yedim,diğerini de akşama doğru artık kaydirigubbakcemile3
ay ya bende bayılarak yiyorum şuandaAyyyyyyyyyyyyyy bayilirim tosta ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar selaaam
nasılsınız bugun?
canım selam hiç haberim yok olaylar mı olmuş mirmirmirmirbu arada arkadaslar ankarada olanlar ya da olmayanlar canlı bombalı saldırılar oluyo bugun lütfen dışarı çıkınca dikkat edın çok çıkmamaya çalışın
bende çok seviyorum yakaydirigubbakcemile3Bende tost manyağıyım :))))))
Haktan biz iyiyiz cnm sen nasılsın?
kızlar selaaam
nasılsınız bugun?
bu arada arkadaslar ankarada olanlar ya da olmayanlar canlı bombalı saldırılar oluyo bugun lütfen dışarı çıkınca dikkat edın çok çıkmamaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?