Geçmisi okudum biraz
Tubis arkadasim bende gelinligine hayran kaldim...o kadar çok yakismis ki..Allah bir omur boyu mesut etsin...
Dzcel hele sonunda gelebildin be gulum, nasil gidiyor ? az kaldi...heyecan çoktur sende simdi ne guzel
Dirimim, Angelim, Alinyazimsin hosbulduk cicilerim iyiyim iste ne olsun hava yagmurlu yine, berbat...ama yarin çalisma son gunu ya sevinçliyim.
Haktaan sen nasilsin canim ? nasil gidiyor ?
Misraam dedikodu duyacagim demissin, olsun ben aliskinim...bir laf daha duysam ne çikar
Hamileligi hissetmek çok tuhaf bir duygu..aman Allahim ya...
Bende çikolata sevmiyorum...
aslında ayıp olmaz tabiki söylerdim ama inan fiyat konusunda hiç bir fikrim yok kayınvalidem ilgilendi o konuyla şu desem yalan olur yani, bende sormadım ne kadar istiyolar diye
mrblarrr
inşallah olmaz canım
insanlık oldukça terör şiddet varolmuş egosu yuksek yaratıklar oldugumuz için
allah beterlerinden korusun deyıp bir gun turkıyenın tamamına egıtımın dogru dürüst ulaşmasını dıleyerek yaşicaz
ayy hadi geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5
canım eger ayıp olmazsa kuafore ne kadar vereceksın ogrenebılırmıyım?
bu arad asüper sadece geriye düğün kaldıkaydirigubbakcemile3
evet canım merkezdeyim ben Düzce'deAmin canım, hepimize bir ömür mutluluk evrsin Rabbim.
tatlım sen düzcenin içindemi oturuyorsun, kocişimin yeğeni o tarafa kocaya kaçtı.
selam madecim
iim haktancım saol sen nasılsın tatlım
merhabalar canlar
napıyosunuz bakalım nasılsın cssa cım
haklısın tatlım
ay bende hiç bilmiyorum kuaföre ne kadar verildi ya
ben bide saçımı başka yerde makyajı başka yerde yaptımıştım
saçları sardırdım bugidiler kafamda indik kuaförden kızılaydan taksi çağırdık bindik taksiye görümcem ve bir arkabamız ay o kadar komikti ki sonra dikimevine geldik koştur koştur çıktık diğer kuaföre yaptırdık makyajı tabi temmuz saıcağı ter ter ee yüzüme ilk defa sürülüyor o kadar malzeme suratım kabarmıştı iki gün sonra fosur fosur alerjiden
neyse makyajta bitince tekrar indik aşağı dikimevi göbeği ay herkes bize bakıyor kafada bugidiler yüzde makyaj altta kot gömlek delikafaduldendelikafadulden
oradan tekrar geldik benim kuaföre saç açıldı yapıldı gelinlik felan giyildi derken herşey güzel olmuştu:asigim:
çok şükür ama benim herşeyim hep olaydı yanikaydirigubbakcemile2
hakikaten ilginç olmuş saçlar başka biyerde makyaj başka biyerdemerhabalar canlar
napıyosunuz bakalım nasılsın cssa cım
haklısın tatlım
ay bende hiç bilmiyorum kuaföre ne kadar verildi ya
ben bide saçımı başka yerde makyajı başka yerde yaptımıştım
saçları sardırdım bugidiler kafamda indik kuaförden kızılaydan taksi çağırdık bindik taksiye görümcem ve bir arkabamız ay o kadar komikti ki sonra dikimevine geldik koştur koştur çıktık diğer kuaföre yaptırdık makyajı tabi temmuz saıcağı ter ter ee yüzüme ilk defa sürülüyor o kadar malzeme suratım kabarmıştı iki gün sonra fosur fosur alerjiden
neyse makyajta bitince tekrar indik aşağı dikimevi göbeği ay herkes bize bakıyor kafada bugidiler yüzde makyaj altta kot gömlek delikafaduldendelikafadulden
oradan tekrar geldik benim kuaföre saç açıldı yapıldı gelinlik felan giyildi derken herşey güzel olmuştu:asigim:
çok şükür ama benim herşeyim hep olaydı yanikaydirigubbakcemile2
bitanedir kendileri ya hakkaten her olaya bi çözümü anında buluverir
herkes sevmez pek ama ben seviyorum kayınvalidemi arada bi denk geliyo demekki iyileri kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrrrrrr
kızlarrr bacaklarım boğazım çok ağrıyorrr
eğer başka bir nedeni yoksa havalardandır canımkızlarrr bacaklarım boğazım çok ağrıyorrr
made slm hoşgeldin
haktancım bebiş ii biraz ağrılarım var ama çok şükür
angeliimm iiz kuşum idare ederiz yani genel bi yorgunluk var canım sen nasılsın haa bu arada neden ayrı ayrı yerlerde yaptırdın saç makyaj cicim
kızlarrr bacaklarım boğazım çok ağrıyorrr
kaydirigubbakcemile3
angel yaa ne kadar maceralısınkaydirigubbakcemile3
ama ne guzel oluyo böyle anlatacak ilginç şeyler oluyo çok hoş yaaa
bakalım biz neler anlatacaz:sm_confused:
hakikaten ilginç olmuş saçlar başka biyerde makyaj başka biyerde
iyi dayandın canım o tempoya sen ya kaydirigubbakcemile3
made slm hoşgeldin
haktancım bebiş ii biraz ağrılarım var ama çok şükür
angeliimm iiz kuşum idare ederiz yani genel bi yorgunluk var canım sen nasılsın haa bu arada neden ayrı ayrı yerlerde yaptırdın saç makyaj cicim
inş canımm darısı angelimin ve bütün isteyenlerin başına en kısa zamanda amiiiiiinnnnnnn
bide made ye gelsin bebiş aminnnnnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?