canım sen tavuk sevmiyormusun,ben çok severim,evet aslında insan baba evini çok özlüyor ama size oldumu bilmemde ilk andan itibaren de yani evliliğin ilk gününden itibaren de misafir gibi oluyor yani yine rahat yine herşey eskisi gibi ama yine de biliyor ki gün bitecek ve evine gidecek
zaten insan kendi evini de çok seviyor hele için ısındımmı da tamam
yani öle işte bişeyler değişiyor evlenince de kendinde
burdada pek iş yok varsa da yapasım yok sinirliyim buraya habire yeni eleman alıyolar sanki çok iş varmış gibi sonrada personelin primini vermiyolarkötükedihüso
ohh afiyet olsun şekercim
biizm burdada tavuk felan varmış galiba
çıkıp atıştırcam artık napim hergün dışardan olmuyor ki
canım sen tavuk sevmiyormusun,ben çok severim,
Bende iyiyim canlarım
önce bilkent üniversitesinde teşebbüs etmişler bir tane bayan öğrenciyim diye eski adalet bakanı Hikmet sami tğrke saldırmayı planlamıs korumaları farketmiş etkısız hale getırmısler
eş zamanlı olarakta dıyarbakırda olmuş 9 şehit var sanırım
bende bugun okula yani bilkente davetıye bırakmaya gitcektim benıde nişanlım uyardı:Saruboceq:
canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın?bu arada arkadaslar ankarada olanlar ya da olmayanlar canlı bombalı saldırılar oluyo bugun lütfen dışarı çıkınca dikkat edın çok çıkmamaya çalışın
canım hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
inşallah olmaz canımanladım cnm
inşallah kimseye bişey olmaz ya
off ne olcak bu milletin hali böyle
ay evet sayılı yaiyiyim hayatım
günlerimiz zayılı artıkkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın? neler yaptın görüşmeyeli
ay evet sayılı ya
evi düzdük çok şükür dün aksam itibariyle ufak tefek şeyler kaldı işte yerimseniben
ay çok az kaldı ya
evet ayarladım tatlım kuaför foto hepsinden sıra alındıayy canım yaa hadi sen atlatmışsın zor olanını
dzcel canım kuaforunu ayarladınmı?
evet ayarladım tatlım kuaför foto hepsinden sıra alındı
heyecanla düğün gününü bekliyoruz
aslında ayıp olmaz tabiki söylerdim ama inan fiyat konusunda hiç bir fikrim yok kayınvalidem ilgilendi o konuyla şu desem yalan olur yani, bende sormadım ne kadar istiyolar diyeayy hadi geçmiş olsunkaydirigubbakcemile5
canım eger ayıp olmazsa kuafore ne kadar vereceksın ogrenebılırmıyım?
bu arad asüper sadece geriye düğün kaldıkaydirigubbakcemile3
aslında ayıp olmaz tabiki söylerdim ama inan fiyat konusunda hiç bir fikrim yok kayınvalidem ilgilendi o konuyla şu desem yalan olur yani, bende sormadım ne kadar istiyolar diye
bitanedir kendileri ya hakkaten her olaya bi çözümü anında buluverirhımm anladım canım
inşallah herşey çok guzel olur çok çok az kaldı yaa
ama senin kayınvalide de her derde deva işbitiriciyerimseniben maşallah
slm made h.geldin canım nasıl gidiyo ne var ne yok??selam kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?