Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

amannn yaralim kocama gıcık oldum bugün sabah hareketleri gözüme çok batıyor yok yok evlilik bana göre değilmişş

yaaa niye öyle diyosun sana göredirde sen acık bunalıma gırmısındır belki
nazarmı deydi yoksa
ne guzel anlatıyodun mutlulugunu
nazar deymiş nazar

amannn ne biliyimmmm yaa çok yoruluyorummmm maddi sıkıntılarr falan filannn gıcık oldum sabahta kavga ettik

evet canım nikahla başlicak düğünümüz ayy o kadar mılletın arasında nası evet dıcem zaten en çok o heycanlandırıyo beni:uhm:

amannn ne biliyimmmm yaa çok yoruluyorummmm maddi sıkıntılarr falan filannn gıcık oldum sabahta kavga ettik

canım çok zordur biliyorum ama şöyle düşün bütün dünya mali krizde hepimiz öyleyiz kaç kişi rahat yaşıyoki şu dönemde
amerika batmış ben batsam çokmu de öyle düşünyerimseniben
para bu bugun var yarın yok ya da bugun yok yarın var
böyle maddi şeyler için birbirinizi üzmeyın mutlaka gececektır bu sıkıntılar kendini üzme

evde mi yoruluyorsun tatlım
eh ilk zamanlar öle oluyor evle iş aynı anda zor düzen oturtuluncaya kadar insan biraz zorlanıyor ama merak etme herşey yoluna girecek

evet canım nikahla başlicak düğünümüz ayy o kadar mılletın arasında nası evet dıcem zaten en çok o heycanlandırıyo beni:uhm:

hım benim nikahım ayrı olmuştu ama çok isterdim salonumda olsun düğün nikahla başlasın
bence çok güzel canım dersin hiç merak etme bağıra bağıra evettt de:asigim:

:) derim derim ama anlaştık nişanlımla evet dışında bişey demicezkaydirigubbakcemile3
hani şu sonsuza kadar gibi sıfatlar kurmıcaz yanikaydirigubbakcemile3
bu arada çok guzel moral vermıssın çalışmasan bile ütü çamaşır yemek demişsin harika kaydirigubbakcemile3
alışırım canım napalım mecbur evde oturunca ev kızı olcamkaydirigubbakcemile3

yaa pınarcım sakinleş biraz azıcık kafanı dagıt
eve gitmek istemıyorum deme
sanırım herkes geçiyo aynı donemlerden
aklına guzel seyler getır ve geçecegıne inan bugunlerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…