Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Yeni gelenler hoş gelmişte,niye elleri böyle boş gelmişler.ınsan bir kek neyim yapar klava:
Bak şimdi kociş aradı 4 gündür pasta börek kek yapmıyorum,kendimi iyi hissediyorsam yapabilirmişmiyim:)
Getirseydin hazır olurdu eve götürürdüm:roflol:

canım dün bir poğaça yaptım okul için daha önce o kadar güzel yapmamştım bir tepsisini dolaba kaldırdım bayatlamasın diye istersen göndereyim bu rada cuma günü antalya yolcusuyum gecerken sana vereyim

ohhoooo
hemde ne anlamlar ne anlamlar-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3
hemde ne anlamlar ne anlamlar kaydirigubbakcemile3
off çok heycanlı yaaa
teologcum canım evlılıgın ılk donem buhranları sanırsam bu aralardakı konu ya da havalrın bızı kotu etkılemesi
bi ara bı kadın spikker vardı
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun:lepi:
derdikaydirigubbakcemile3

evet ya havalar beni de carptı galiba olur olmaz herşeye sinirleniyorum normalde o kadar sakinimki neden böyleyim diye düşündüğüm oluyor

kızlar dağıtalım konuyu, ya hiç paraşütle atlayan varmı ben yıllardır istiyorumda eşimde babamda izin vermiyodu şimdi eşimi kandırdım, fethiyede paraşütte en iyi yamaçlar varmış, ne deriniz atlamalı mı yapan varmı

ben geldim kızlar nasılsınız
neler yaptım anlatayım
öyle geçmişi bir okuyayım.

pazar günü eşim gitti
bende annemlere gittim
çok güzel geçti
gezmlere gittik
misafireler geldi
3 gün kaldım annemlerde
buğün sabah 10 gibi evdeydim

hemen temizlik yaptım
daha bitmedi aslında ama biraz dan eşim gelecek
börek yaptım çayıda demledim eşimi bekliyorum
ilk defa eşimle ayrı uyuduk
ama inanın gezmekten okdadar
çok yorulmuşumki
annemlerde hemen uyuyordum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aklıma gelenler bunlar şimdilik

okuyun okuyun başlayın şimdiden
o bari parayla değil yerimseniben
valla nazar degmiştir belkı sıze okuyun kalbınızı rahatlatın
hemde bı kasvet oldu burda o da dagılır belkiyerimseniben:Saruboceq:

O SİPİKER BİR ŞEY DAHA DEMİŞTİ VE KANAL KAPATILMIŞTI DİYE HATIRLIYORUMkaydirigubbakcemile3

çakır hoşgeldın canım
alınyazım benim yukseklık korkum var üstüne para verseler atlayamam oralardan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…