canımsın yaa eminim çok zor anlar geçirdin bilmiyoruz o duyguyu ama eminim çok zordur, insanın annesinin yeri ayrıdır dilerimki seni bebeğinden ayırmasın allah, annenle yaşamadıklarını çocuğunla yaşarsın inş.allah önüne kötülük çkarmasın. ama olsun o seni görmüştür mutluluğun hüznünü, sen hep mutlu ol emi oda gülsün sana ordan mutluluğunla mutlu olsun :a015::Saruboceq: kıyamam sana :çok üzgünüm:
yani ne iş yapcaksın dersem çok mu cahil olmuş olurum?
haktancım olsun canım bi farlılık var mutluluğumuz bizlerle paylaşın :))
bizimkide En güzel çocuk henüz büyütülmedi En güzel söz henüz söylenmedi Ve en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız. Atacağımız ilk adımda Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız...
böyleydi galiba, bide kapağı açınca aradaki kağıtta seninle sonsuza dek yazıyodu herkes çok beğenmiş galiba, inş da onsuza gideriz hepimiz
ay bitanem ya annem değilki ananem
annemi de kaybetmeyim Allah korusun:Saruboceq:
ama annem kadar değerlidir benim için aynı derece yani:Saruboceq:
evet hayatım bi farklılık var slogan attık oraya oldu bişeler işte önemli olan düğün sonrasıkaydirigubbakcemile3
ayy sizinkide süper olmuş
buarada cvyolla yı ilk defa duydum bı deneyeyım canım çok saol :lepi:
aman canım pardon ya allah esirgesin annenden yinede insanın sevdiğini kaybetmesi çok zor, biliyomusun bende çok siterdim ananem görsün ama benimkide göremedi
biz kk lılar süperiz zaten, bana da mail gelmişti o mail adresi baktım bi herkes memnun dene bi şansını inş ii bişeyler olur
canım şuan itibariyle cvyollaya üye oluyorum başladım soruları cevaplamayakaydirigubbakcemile3
çok saol tekrar eger burası sayesınde işe gırersem senı yemege çıkaracam
evet kk lılar süper :enbuyukkk:
hadi canım hayırlı olsun , seni çağırsınlar yeter :Saruboceq: zaten ben masrafsızımdır fazla yemem yerimseniben
kaydirigubbakcemile3
bende acayıp masrafsızımdır bende yemem çok fazla ama benı çağırsınlar işe bi gireyım sana tatlılar borekler yedırırımkaydirigubbakcemile3
bu arada sevgili nişanlım ben memleketteyken ilk dans şarkımızı seçmiş yani 400 parçadan 6 tane finalist bırakmıs dun bana dinletti ve bitanesini seçtik çok romantık:asigim:
kaydirigubbakcemile3
bende acayıp masrafsızımdır bende yemem çok fazla ama benı çağırsınlar işe bi gireyım sana tatlılar borekler yedırırımkaydirigubbakcemile3
bu arada sevgili nişanlım ben memleketteyken ilk dans şarkımızı seçmiş yani 400 parçadan 6 tane finalist bırakmıs dun bana dinletti ve bitanesini seçtik çok romantık:asigim:
iyi bakalım cnm hayırlı olsun şimdidenhihoyyyt
koçişler ne şanslı şükretsinler bize dimi :)))
şarkınızı seçmenize sevindim, türkçemi yabancımı.türkçeyse bilirimd yabancılarda cidden omantik oluyo.
ben bi şarkıyı çok istedim ama çok ağır oldupu için olmadı.nurettin rençberden lal-i reyhan
bence süper aşıklar için bu şarkı
ayy kıslar burda şimşekler çakıyor gök gürlüyor hava karardı birden
birde ezan okunuyor
valla korkarım ben böle havalardan
Buradada yağmur yağacak,ıslanmazsam iyidir şemsiyemde yok,kocişte gelemeyecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?