Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay bitanem ya annem değilki ananem
annemi de kaybetmeyim Allah korusun:Saruboceq:
ama annem kadar değerlidir benim için aynı derece yani:Saruboceq:

haktancım olsun canım bi farlılık var mutluluğumuz bizlerle paylaşın :))

bizimkide En güzel çocuk henüz büyütülmedi En güzel söz henüz söylenmedi Ve en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız. Atacağımız ilk adımda Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız...
böyleydi galiba, bide kapağı açınca aradaki kağıtta seninle sonsuza dek yazıyodu herkes çok beğenmiş galiba, inş da onsuza gideriz hepimiz

yani ne iş yapcaksın dersem çok mu cahil olmuş olurum?

yok hayatım estgfrullah ne cahılı ona bakarsan mezun olana kadar bende bılmıyodum ne iş yapacagımıkaydirigubbakcemile3
çünkü özel sektörde ne iş verirsen yaparım durumundayız iki ucu açık bı bölüm
sadece devlette çok süksemiz var devlette çalışırsam işte buyukelçiliğe kadar uzanıyo ama ben o kadar hırslı degılımkaydirigubbakcemile3
özel sektorde mezun olduktan sonra dış ilişkiler eğitim yönetim uzmanlığı yaptım
yani şirketın dış ilişkilerini eğitim organızasyonlarını falan ben yaptım
içinde ilişki bulunan her işi yapabılırımkaydirigubbakcemile3

evet hayatım bi farklılık var slogan attık oraya oldu bişeler işte önemli olan düğün sonrasıkaydirigubbakcemile3
ayy sizinkide süper olmuş
buarada cvyolla yı ilk defa duydum bı deneyeyım canım çok saol :lepi:

ay bitanem ya annem değilki ananem
annemi de kaybetmeyim Allah korusun:Saruboceq:
ama annem kadar değerlidir benim için aynı derece yani:Saruboceq:

aman canım pardon ya allah esirgesin annenden yinede insanın sevdiğini kaybetmesi çok zor, biliyomusun bende çok siterdim ananem görsün ama benimkide göremedi

biz kk lılar süperiz zaten, bana da mail gelmişti o mail adresi baktım bi herkes memnun dene bi şansını inş ii bişeyler olur

biz kk lılar süperiz zaten, bana da mail gelmişti o mail adresi baktım bi herkes memnun dene bi şansını inş ii bişeyler olur

canım şuan itibariyle cvyollaya üye oluyorum başladım soruları cevaplamayakaydirigubbakcemile3
çok saol tekrar eger burası sayesınde işe gırersem senı yemege çıkaracam
evet kk lılar süper :enbuyukkk:

bebek sahibi olmayı düşeünenler varsa bi itirafı paylaşmak istiyorum komiğime gitti

Her akşam buluşma planları yapıyoruz. Ben bir ufaklığı, o diğer ufaklığı uyutmaya gidiyor. Sonuçta ya birimiz, ya ikimiz birden uyuyakalıyoruz. Uyanık kalan, uyuyana kıyamıyor; uyuyan uyumayana karşı suçluluk hissediyor. Ama azimliyiz, buluşacağız ve mutlaka planladığımız sevişmeyi yapacağız. Kaçamak sevişmelerin neden daha heyecanlı olduğunu daha iyi anlıyoruz bu günlerde. Evlilikve çocuk seksi öldürüyor diyenlere soruyorum; "Nerede ve ne zaman buluyorsunuz sevişme fırsatını da, öldürüyorsunuz bu istekleri?"

canım şuan itibariyle cvyollaya üye oluyorum başladım soruları cevaplamayakaydirigubbakcemile3
çok saol tekrar eger burası sayesınde işe gırersem senı yemege çıkaracam
evet kk lılar süper :enbuyukkk:

hadi canım hayırlı olsun , seni çağırsınlar yeter :Saruboceq: zaten ben masrafsızımdır fazla yemem yerimseniben

hele buna oha dedim yani

Karşı apartmanda oturan ve salonları bizim evden görülen çift: Ya ön sevişmeyi de yatak odanızda yapın ya da salonda başladığınız işi salonda bitirin ya...
ğerdeleri kapatmayı unutmayalım kızlar :))

hadi canım hayırlı olsun , seni çağırsınlar yeter :Saruboceq: zaten ben masrafsızımdır fazla yemem yerimseniben

kaydirigubbakcemile3
bende acayıp masrafsızımdır bende yemem çok fazla ama benı çağırsınlar işe bi gireyım sana tatlılar borekler yedırırımkaydirigubbakcemile3
bu arada sevgili nişanlım ben memleketteyken ilk dans şarkımızı seçmiş yani 400 parçadan 6 tane finalist bırakmıs dun bana dinletti ve bitanesini seçtik çok romantık:asigim:

iyi bakalım cnm hayırlı olsun şimdidenhihoyyyt

koçişler ne şanslı şükretsinler bize dimi :)))

şarkınızı seçmenize sevindim, türkçemi yabancımı.türkçeyse bilirimd yabancılarda cidden omantik oluyo.

ben bi şarkıyı çok istedim ama çok ağır oldupu için olmadı.nurettin rençberden lal-i reyhan
bence süper aşıklar için bu şarkı

ayy kıslar burda şimşekler çakıyor gök gürlüyor hava karardı birden
birde ezan okunuyor
valla korkarım ben böle havalardan

evet çok şanslılar tabı her konuda tabı bızde şanslıyız onlara sahıp oldugumuz içinyerimseniben
canım benım nişanlım fransızcacı oldugu için fransızca şarkı seçtik
hem fransızca sarkılar daha romantık oluyo
bende türkçe eski parçalara bayılıyorum mesela bi tane tango gibi bi şarkı varkı CANIM diye ama kimin söylediğini bulamadıgım için olmadı

neyseki dün fransızca bi şarkı seçtik
anlamı çok guzeldi

eğer aşk hala varsa senin yüzüne benziyordur
eğer aşk hala varsa bana daha sıkı sarıl
eğer aşk hala varsa senin yanında uyudugum zaman bana daha sıkı sarıl

bu akşam hayat güzel görünüyor gözüme
aşk kuşu gibi geldi ve ikimizin üzerine konuverdi

eğer aşk hala varsa senin 20 yaşına benzıyordur
bize şevkat gösterip zamanı unutturan güneşe benzıyordur

diye bi çevirisi varkaydirigubbakcemile3

Buradada yağmur yağacak,ıslanmazsam iyidir şemsiyemde yok,kocişte gelemeyecekmiş

bugün benim kocişinde dikişleri alınmış ağrısı çokmuş
öğlen uğradı hastane dönüşü belki akşam gelemem dedi
ama belki havayı böle görürse dayanamaz gelir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…