Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım annenin aldığı muhtemelen yer için olan zaten,bende portakallısını kullanıyorum.
Mobilya için olan sprey şeklinde içi köpük gibi :)

ewt portakallı ve diğerini hatırlamıyorum ama sarıydı rengi ahşap için yazıyordu üzerinde demekki parkeler için benimkisi herhalde bilgilendirdiğin için teşekkür ederim mısracım

canım evlenince napıcan peki?

iş haytıyla evi yürütmek çok zor oluyo bekarkende çalışıyodum evlendim hiç aralıksız çalışmaya devam ediyorum işim güzel ama evimin tadını tam anlamıyla çıkartamıyorum

canım evlenince napıcan peki?

canım 6 aydır iş aramaya devam edıyorum ve evlendıkten sonrada devam edıcem
şimdi dua edıyorumkı evlendıkten sonra hemen iş bulayım dıye çunku şimdi annemın evınde ıyıyım suya sabuna dokunmuyorum ama evlendıkten sonra da evde oturursam kafayı yerim
iş aramaya devam edıcem tabıkı
dua edın bulayım:Saruboceq:

bebeğim olursa allahın izniyle çalışmam heralde çok sıkıldım...bende öğleye doğru kalkıp evimi temizleyip akşama yemek hazırlamak istiyorum aheste aheste

inş haktancım bulursun dualarımız senle ve tüm iş arayanlarla olsun (

iş haytıyla evi yürütmek çok zor oluyo bekarkende çalışıyodum evlendim hiç aralıksız çalışmaya devam ediyorum işim güzel ama evimin tadını tam anlamıyla çıkartamıyorum

işte insan hep kendınde olmayanı ısterya
işin olur evi istersin evde oturursun işi istersin
saçın düzdür kıvırcık istersin kıvırcıktır düz istersin gibi şeyler iştesırnaşık şey
yani kim nasıl kendını mutlu hıssedıyorsa öyle yaşamalı bence
imkanın varsa çalışmasamda olur geçinebilirim diyosan çalışma ama iş hayatına alışkın bırı olarak 2. haftadan sonra sıkılacagına adım gibi eminim:çok üzgünüm:

İnşallah canım dualarım seninle allah gönlüne göre versin:1hug:

bebeğim olursa allahın izniyle çalışmam heralde çok sıkıldım...bende öğleye doğru kalkıp evimi temizleyip akşama yemek hazırlamak istiyorum aheste aheste

canım inşallah bebegın olunca sende bırakırsın işini hem bebegınle hem evınle ılgılenme fırsatı bulursun
allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

angelim allah ize versin ömrünü mutluluğunu, siz mutlu olunda yeterki o sizi görüyodur ((

inş cnm çünkü çok ösledim ben onu
o kadar isterdimki evlendiğimizi görsün evime gelsin benimle kalsın kesin kalırdıda
ilk maaşımı alınca sana vericem derdim çıkıcaz gezmeye ne istersen alıcam derdim
okulu bitirip işe başlayacağım sene vefat etti göremedi meleğim çalıştığımıda ilk maaşımıda
ananem max magnum gibi dondurmaları çok severdi hep çubuklu dondurma alıyım sana derdi sonra bende derdim hep alıcam sana bunlardan bende çalışayım derdim.ben artık hiç çubuklu dondurma yemiyorum(
ay ne oldu bana ya yaralım acımı depreştirdi.

Evet cnm tam senlik pronto,1 hafta rahat edersin kesinlikle kullan

tamam canım bakayım ben marketten ona pronto mobilyalar için olanınayerimseniben

canım bulursun merak etme
neydi senin mesleğin
kariyer nete falan baktınmı

canım ben uluslararası ilişkiler mezunuyum karıyer nette 342 adet başvurum var bunlardan 50 tanesi geri dönmüştür sanırım bi taneısnde işe girdim çıktım işte dahada geri donen yok hele son 1 aydır hiç telefonum çalmıyo
onceden gunde 3 görüşmeye gittiğim oluyodu
benim begendıgım beni begenmıyo benı begenenıde ben begenmıyorum

canımsın yaa eminim çok zor anlar geçirdin bilmiyoruz o duyguyu ama eminim çok zordur, insanın annesinin yeri ayrıdır dilerimki seni bebeğinden ayırmasın allah, annenle yaşamadıklarını çocuğunla yaşarsın inş.allah önüne kötülük çkarmasın. ama olsun o seni görmüştür mutluluğun hüznünü, sen hep mutlu ol emi oda gülsün sana ordan mutluluğunla mutlu olsun :a015::Saruboceq: kıyamam sana :çok üzgünüm:

haktancım davetiye sözlerin klişelerden mi farklımı erak ettim

canım bak aynen yazıyorum :) belkıde klişelerdendir ama biz öyle şiirli falan bişey istemedık

düğün törenimizde bizlerle beraber olmanızı ve bizi onurlandırmanızı dileriz
"mutlulugumuzu bizlerle paylaşın"

şeklinde bir slogan attık kaydirigubbakcemile3

bu şekildeyerimseniben

yani ne iş yapcaksın dersem çok mu cahil olmuş olurum?

haktancım cvyolla adresine gir bi başvuru bırak çok iddalılar işe alımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…