mısracım ya oo pronto yu normal mobilya da da kullanabiliyormuyuz ki
benim mobilyalarda venge rengi ya siyaha yakın yani hep toz beizyle geziyom elimde
onu kullansam faydası olurmuki acep?
:asigim:iyi olmuş cnm ya bak ne güzel düzeliyor aranız eşinede ders olmuştur bence aşıktır tabi sana bence zaten sende ona aşıksın:asigim:
ah ananeciğimi çok ösledim bende vefat edeli 23 nisanda 8 yıl oldu o kadar çok özledim ki onu sanki daha yeni gibi bu kadar sene geçmesine rağmen hala rüyalarımdadır dilimizden hiç düşürmeyiz
:roflol::roflol::roflol:
ayy hatırladım şimdi hatırladımmmmm
alınyazım cesaret çok sende ne guzel bende korkmamayı çok isterdim
sanırım ordakı hocalar erkek ama belkı şansına vardır bayan bi hoca inşallah istediğini yapabılırsınhihoyyyt
ay geçen yıl kayınvalidemler gitmişlerdi kayınbabamla ikisi binmişler yamaç paraşütüne bide kameraman var arkada sonra geldiler tv den izledik manzara süperdi hemde çok zevkli belli ama bende asla binemem de uçamam da yükseklik korkusu var bende de :))
valla ne güzel helal anneye babaya, bende hırs yaptım eşim vazgeçmezse atlıycam hocada bayan olursa, bizde ileyip izleyip güzleriz artık kaydirigubbakcemile3
çakırcım hoşgeldin cnm
oh annenlerle ne güzel eğlenmişsin kocişte özlemiştir seni:asigim:
Alinyazimsin, bitanem, yaradi gibi bilmem pek bi asik oldu yine gunde 100 kez ariyor, çok ozlemis benide falan filanda...ama ben hala soktayim açikçasi...ama iyiyim iste
anneannem aradi simdi yarim saat konustuk iyi geldi
iyiki var kendisi yaaa Allahim uzun omurler versin o benim dert ortagim nasilda morel veriyor bana bitanecim yaa...
Allah rahmet etsin cnm cennette kavuştursun
bende mobilyalarıma kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum aldığımız yer sadece nemli bezle silin demişti annem almış prontonun iki çeşidini ama ben genellikle yerler için kullanıyorum
ya ben ev hanımı olmak istiyorum artık hihoyyyt sıkılırmıyımki acep:uhm:
ya ben ev hanımı olmak istiyorum artık hihoyyyt sıkılırmıyımki acep:uhm:
benim mobilyalarda venge rengi ya siyaha yakın yani hep toz beizyle geziyom elimde
bence sıkılırsın :çok üzgünüm:
alınyazım dua ederım tabi
insan hayata bı kere gelıyo canı ne ıstıyosa onu yapmalı uçmak ıstıyosan uçmalısın oturmak ıstıyosan oturmalısın:lepi:
Evet cnm tam senlik pronto,1 hafta rahat edersin kesinlikle kullan
bende mobilyalarıma kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum aldığımız yer sadece nemli bezle silin demişti annem almış prontonun iki çeşidini ama ben genellikle yerler için kullanıyorum
canım bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum çalışmak istemiyorum ama acaba ev hanımı oluncada evde sıkılırmıyım diye korkuyorum işide bırakamıyorum ikisinin arasında kararsız kalıyorum
haktan cım sen ev hanımısın ve sıkılıyosun anlaşılan :teselli: hiç çalıştınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?