Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mısracım ya oo pronto yu normal mobilya da da kullanabiliyormuyuz ki
benim mobilyalarda venge rengi ya siyaha yakın yani hep toz beizyle geziyom elimde
onu kullansam faydası olurmuki acep?

bende mobilyalarıma kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum aldığımız yer sadece nemli bezle silin demişti annem almış prontonun iki çeşidini ama ben genellikle yerler için kullanıyorum

allah rahmet eylesin canım :Saruboceq:

cesaretliyimdir inş erkek vardır dua et benim için yerimseniben

aman aman canım allah bozmasıın hep kalsın bu halinde, bizde eşimle çok zor zamanlar atlattik birbirimize girdik sonra aileler araya girdi düzelttik oda öyle olmuş aşkım canım çok özlüyorum seni falan, neyseki biz bu halde takılı kaldık darısı sana, allah bozmasın muhabbetinizi

alınyazım dua ederım tabi
insan hayata bı kere gelıyo canı ne ıstıyosa onu yapmalı uçmak ıstıyosan uçmalısın oturmak ıstıyosan oturmalısın:lepi:

angelim allah ize versin ömrünü mutluluğunu, siz mutlu olunda yeterki o sizi görüyodur ((

benim mobilyalarda venge rengi ya siyaha yakın yani hep toz beizyle geziyom elimde

Evet cnm tam senlik pronto,1 hafta rahat edersin kesinlikle kullan

bende mobilyalarıma kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum aldığımız yer sadece nemli bezle silin demişti annem almış prontonun iki çeşidini ama ben genellikle yerler için kullanıyorum

Canım annenin aldığı muhtemelen yer için olan zaten,bende portakallısını kullanıyorum.
Mobilya için olan sprey şeklinde içi köpük gibi :)

kullanabiliyorsun, pronto pahalı ondan daha önce bizim buradaki piyasa olan toz kovar var uzay kimya üretimi ben onu kullanıyorum bir kaç yıldır kokusuda güzel ondan alabilirsin. bim, şok migros gibi mağzalarda var.

haktan cım sen ev hanımısın ve sıkılıyosun anlaşılan :teselli: hiç çalıştınmı

canım ben evli degılım henuz 24 gun sonra düğünüm
yenı mezun odlum sayılır geçen sene mezun oldum mezun olur olmaz çalışmaya başladım 6 ay once işten ayrıldım 6 aydır işsizim ama çok sıkıcı
işteyken keşke evde oturabılsem bıraz dınlenebılsem derdım çunku daha fınallerın stresını atamadan işe başlamıştım
sonra noldu?
çıktım işte aldım ağzımın payını
dışarda yaşamaya alışkın insanlar için ev hayatı uygun değil hemde hiç değil :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…