Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben çıkıyorum,ya hava çok kötü ya,biran önce eve gitmek istiyorum :Saruboceq:

görüşürüz dirimcim
git bi an önce evine dikkat et kendine

angel canım başvurmuşum megersem ben sızın şirkete 10 gun once falan
çok yuksek ıhtımal cv ellerinizdekaydirigubbakcemile3
müşteri ilişkileri sorumlusu pozisyonuna başvurmuşum megersemkaydirigubbakcemile3

peki açık pozisyon varmıymış
sen ölesinemi başvurmuşsun
ilgilenmemi istersen sorayım bir

peki açık pozisyon varmıymış
sen ölesinemi başvurmuşsun
ilgilenmemi istersen sorayım bir

canım müşteri ilişkileri sorumlusu arıyolarmış sanırım ilanı var çünkü genel başvuru degıl yani

hala arıyolarmı bılmıyorum bana geri dönen olmadı yada oldu ben yoldaydım telefonum kapalıydı

eğer sen iş yerinden memnunsan çalışma şartları iyiyse ilgilenirsen sevinirim tabikia.s.a.s.

jnaz cnm kusura bakma ya bir kaç işim vardı kimse yok diye onlarla ugrasıyordum nasılsın bakalım

başlayayım sıkıntımı anlatmay 23 nisanda nişanlım yanıma gelecekti gelemedi neyse dedim memlekete gittim 1 mayıs tatil oldugu için görümcein nişanı vardı bu hafta birlikte atalyay gidecektik yanıma ugrayacak kahvaltı yapıp cuma sabahı hemen yola koyulacaktık bana dediki cuma akşam veya gece gelebilirim persembe dersim 2 de bitiyor cuma okul yok üstelik tüm ark lar bir yerlere gidecek ve iki aya yaklaşmış görüşmeyeli yaa filan dedim bana dediki uzatma ya niye öyle yapıyorsun bişey demedim artık telefonu kapattık gercekten cok kırıldım şimdi ona söylesem anlayışsızsın diyecek

biraz uzun oldu ama artık kusura bakmazsınız canlar bu tür şeyleri kimselere anlatmak istemiyorum ama sizin samimiyetinize güveniyorum

canım benimyaa kıyamam ben sanaŞeniz
sende haklısın tabiki ama onunda haklı bir gerekçesi vardır bence sakinleşmeye çalış ve üzerine düşme sonuçta senin kadar onunda görüşmeyi istemesi gerekiyor ve eminim oda özlemiştir

aşkolsun tatlım ne uzunu bende kimselerle paylaşamadıklarım burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım nişanlılık dönemimde

sağol canım ya aslında biraz fevri davrandım ama şuan moralim bozuk ve ben ona mırınkırın yaptığım için bana cok kırgın ama bende kırgınım ona

canım benimyaa son derece normal moralinin bozuk olması bir saat kadar yalnız bırakın birbirinizi sonra ara olur mu
böyle ufak tefek şeyleri uzatmamanız daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…