Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya telim de sorun vardı heralde ailem 2 saat beni aramış açıkken kapalı demiş ya sonra nişanlımı aramışlar ondan dolayı msn ye gelmiş

nişanlım da cok aramış beni tel im kaplı oldugu için sinirli şu an ama kapalı değildi ya inandıramıyorum cok sinirli

aaa nişanlınada kızıcam şimdi ama neden kapayasınki tlf nunu bence ikinizde sakinleşinceye kadar uzak durun biraz
aaa angel da gelmiş hoşgelmişşş

hoşbuldum jnazcım nasılsın
gülyüzlü arkadaşım
çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın?
sizi gördükçe daha da keyifleniyorum
kızlar nişanlımla cok kötü kavga ettik ya moralim çok bozuk

canımıniçii sakin ol biraz hiçbişey düşünme şimdi sinir anında ikinizde birbirinizi kırmışsınızdır

bende iyiyim canım
aynı işte hayatı o kadar hızlı yaşıyoruz ki yetişemiyorum valla
gün nasıl geçiyor anlamıyorum bile

sende ne var ne yok canım

canım iraz uzun ya 23 nisanda görüşecektik görüşemedik izin alamadı bu hafta görüşecektik cuma sabahı gelecekti iki saat filan kahvaltımızı yapıp yola koyulacaktık görümcemin nişanı vardı oraya gidecektik dediki cuma akşamı gelirim persembe dersim 2 de bitiyor cuma da akşama kadar bekleyeceğim off filan dedim yaa uzatma ya filan dedi ben de kırıldım dün bikaç kez cağrı attım aramadı msn ye gelmiş msn de beni göremeyince kapayıp gitmiş onu dduyunca da söylendim üstüne bu akşam ailem beni aramış tel im kapalı görünüyormuş onu aramışlar ona da kapalı görünmüş msn ye geldi bana bir güzel kızdı valla acıktı dedim inanmadı ben gidiyorum dedi msn yi kapatıp cıktı

bende iyiyim canım
aynı işte hayatı o kadar hızlı yaşıyoruz ki yetişemiyorum valla
gün nasıl geçiyor anlamıyorum bile

sende ne var ne yok canım

sorma tatlım bende aynıyım kurs ev iş derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bide bunun üzerine birisi konuşma arasında jalede uyuyor dedi o kadar sinirlendimkiiklava:
lahavle çektim bütün akşam

slm arkadaşlar uzun zamandırnbu başlıga ugrayamadım .. neler yapıyosunuz...
ayy en son nişanlı görüp şimdi evlenenler var..
sevgiliyken şimdi nişanlananlar var ne güzeld

tennolog yazını okudum boşver büyük bi kavga değilki ikinizde alıngansınız demekki bu ara biraz sakin olun biraz birbirinizin üstüne düşmeyin zaman düzelirsinizzz

canım ben alınganım o da alıngan ikimizde bunu biliyorıuz farkındayız ama bu hafta görüşecektik görüşemeyeeceğiz malesef ve 2 aya yakındır görüşemiyorduk cok moralim bozuk şu anda

ama canım cuma gelecekmiş işte... gelmiycekmiiii ... ya varyaa aslında aklımız olsa hiç böyle ufak tefek şeyleri kafamıza takmayız ama ben dahil yapıyoruz bu hatayı...

kızlar ben çıkıyorum eşim geldi
öpüyorum siziŞeniz
teologcum inşallah barışırsınız bu akşam bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…