Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya canım çok ufak şeyler bunlar sıkmayın kendinizi düğün arefesi normal bunlar
ama anlamadığım ailen senin tlf kapalı olunca neden nişanlını aramış
sen ailenden ayrımı yaşıyorsun??

sorma tatlım bende aynıyım kurs ev iş derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bide bunun üzerine birisi konuşma arasında jalede uyuyor dedi o kadar sinirlendimkiiklava:
lahavle çektim bütün akşam

ismini söylediği içinmi kızdın cnm
ben bilmiyordum valla ismini
lüzumsuz ve gereksiz insanlar boşver takma canımcım

kızlar bnm moralim bozuk ya erkenden yatıp uyumak istiyorum barıştıgımızda muhakka haber veririm ama nolur dua edin cuma gelsin cok özledim onu

kızlar ben çıkıyorum eşim geldi
öpüyorum siziŞeniz
teologcum inşallah barışırsınız bu akşam bitanem

iyi geceler jnazcım çok öpüyorum tatlım
hiç sohbet edemiyoruz hemen kaçıyorsun

evet cnm ben ailem den ayrı yaşıyorum onlar afyonda ben ank dayım görev için

hımm anladım cnm peki nişanlın nerde o da başka şehirdemi

kızlar bnm moralim bozuk ya erkenden yatıp uyumak istiyorum barıştıgımızda muhakka haber veririm ama nolur dua edin cuma gelsin cok özledim onu

git yat cnm zamanda hemen geçer
sabah olur şimdi gelmeyecekmi cuma
görümcenin nişanına gitmeyecekmisin

nişanlım istanbulda 23 nisan da aslında ben yanına gşidecektim hesapladık an az 400 tl ye mal olacak o gelecekti izin alamadı off off zaten kavgalarımız hep bu nedenlerle olur

günaydın kızlar, angel, pınar aber , nasılsınız yine karanlık bi havamız var ((

Günaydın angelcım,ben güya izinliyim uyuyamıyorum kalktım 7 de Ortalığı topladım,saçımı boyadım,birazdan duşa gireceğim.

Akşam kek yaptım,yarısına nişasta koydum,ceviz-üzüm-tarçın-yoğurt koydum,tadı güzel ama , çok fazla ağızda dağılıyor,yağınıda az koymuştum,daha az nişasta koyulmalı sanırım yada daha çok yağ:)

Canım evlilik kocaman bir sabır işi ,hepimiz tatsızlıklar yaşıyoruz inan buna.Biz çok büyük badireler atlattık,şayet ben sabırlı olmasaydımşimdi boşanmıştık.Herşey hallolur,sakin sakin konuşun,kaprislerden uzak durun,yıllar sonra birbirinizi bulup şu günün şartlarında evlenmişsiniz ,elinizi ve yüreğinizi sıkıca tutun bırakmayın.

Ben şimdi duşa gidiyorum tatlım,saçlarım boyalı.Sonra kahvaltı edeceğiz,kocişi kaldıracağım,gelemeyebilirim çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…