haktan biz senlen aynıyız galiba bende ufak tefek bişeyim ekimde 25 e gircemyok canım yaa ben memnunum yaşımdan aslında
zaten o kadar gostermıyorum ufak tefek bişeyim gören inanmıyo 25 oldumakaydirigubbakcemile3
bazıları ınanıyo amakaydirigubbakcemile3
inş canım bişi yoktur
dr bunu ancak hamiel kalırsan çözeriz dedi ya
aman be ya sıkıldım bak yine
iyiyim canık bende
orta halli devam işte
haktan biz senlen aynıyız galiba bende ufak tefek bişeyim ekimde 25 e gircem
kimse inanmıyo ne evleneceğime nede yaşıma ya
aman ne güzel işte kaydirigubbakcemile3,banada inanmıyorlardı,babam düğün davetiyemizi akrabalara dağıtırken senin kız küçük değilmiydi demişklava:
aman ağırlaştım angel aynı bende,yemek görmek istemiyorum ya
ay bende az evvel çok açtım şimdi hiç bişey gözüm görmesin çok yemişim.aman ne güzel işte kaydirigubbakcemile3,banada inanmıyorlardı,babam düğün davetiyemizi akrabalara dağıtırken senin kız küçük değilmiydi demişklava:
haktancığım bende saçımı boyatmadım,birde dalgalı düşünemiyorum artık kaydirigubbakcemile3
neyse beyazlayınca düşünüyorum boyatmayı
dzcel bende fena yemişim,aslında hafif yemek istiyorum,yazın yemekhane ağır geliyor :sm_confused:
kızlar ben kuafor işini ayarlamaya çalışıyorum bi tane begendıgım bi yer vardı tanıdıgımızda orda çalışıyomus 250 yaparım demiş gelin saçı ve makyajı
1 hafta oncedende prova yaparım demiş
sizce nasıl uygunmu?
haktan cım uygunnn bende o fiyata yaptırmıştım
Uygun canım.Makyajını porselen yaptıracaksın değil mi?
haktancım bencede uygun, bakalım biz kaça çıkıcaz kuaförden
tabi canım ben yaptıralı daha 47 gün oldu
evet evet bende merak ediyorum makyajla ilgili tavsiyede bulunun lütfen bize alkisalkisalkishayatım bende yüzümün porselen gibi olamsını ıstıyorum şöle parlak sankı hiç pürüz yokmuş gibi
ama bu işlerden pek anlamam
ne dicem bu makyaj için
özel bi ismi yada malzemelerın bı markası varmı?
aman ne güzel işte kaydirigubbakcemile3,banada inanmıyorlardı,babam düğün davetiyemizi akrabalara dağıtırken senin kız küçük değilmiydi demişklava:
orta halli olma bebem hep iyi ol hep iyi ol bugun sankı hava dah abi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?