Eşin rahatsızmıydı canım, geçmiş olsun.
hayırlı olsun canım, güzel yorgunluklar bunlar. Dİğer topikte bir arkadaşım var aynı gün evleniyorsunuz sanırım ikiniznde 12 günü kalmış.
Bende cuma günü dr gittim, iltihap olmuş yumurtalığım ve idrar yollarım.
Kist olmuş düğün stresinden çatlamamıştır yumurta ondandır dedi dr korkulacak bir şey yokmuş.
dirim, senmi dr gidicektin.
tubiş evet canım doktora gittim,aynı kaderi paylaşıyoruz canım,benimde düğüne 2 gün kala yumurtalık çatlamamış hasta oluyordum,benimde kistim çıktı ozaman,stresten mi dedi doktor sana benim yeni geçti,ama doktor 3 ay daha kullanmamı söyledi ilacı tekrarlama ihtimali varmış canım
senin nasıl oldu
tubiş evet canım doktora gittim,aynı kaderi paylaşıyoruz canım,benimde düğüne 2 gün kala yumurtalık çatlamamış hasta oluyordum,benimde kistim çıktı ozaman,stresten mi dedi doktor sana benim yeni geçti,ama doktor 3 ay daha kullanmamı söyledi ilacı tekrarlama ihtimali varmış canım
senin nasıl oldu
cvp biraz geç oldu ama bi sorun vardı yine gönderemedim çalışıyorum canım benhım
iyi o zaman canımcım
sevindim işlerin yolunda olmasına
hepimizi yordu evlilik mali açıdan zaten gideni de gitmeyeni de
bu sene olmazsa seneye gidersiniz sizde
sen çalışmıyodun dimi şekercim
inşallah angel canım düzeliriz ya,hastaneleri hiç sevmiyorum :1no2:
of angel akşam olsada evimize gitsek değil mi ama :Saruboceq:
ne sıkıcı birgün,canım çalıştığın yer 19 mayısta felan tatil oluyor mu?1 mayıs tatil değildi ya size,merak ettim :sm_confused:
cumartesi ilaca başladım canım ben 15 gün kullanacakmışım sonrasında regli olucam o bitince kontrole gidicem o zaman belli olucak. Onun yanında iltihap için iğne, hap ve fitilde verdi. Onun içinde h.sonu tekrar kontrole gidicem. Kist için kötü görünmüyor dedi.
Düğün zamanı stresten yumurta çatlamamıştır dedi. Herşeyde stresten oluyor.
angel, canım hayırlısıyla Allah size bir an önce bebiş nasip etsin.
cvp biraz geç oldu ama bi sorun vardı yine gönderemedim çalışıyorum canım ben
ama bu sıralar keşke çalışmasaydım hepsi birden ağır geliyor koşturmacanın içinde
önemli değil canım normaldir o kadar çok kişi var ki burada, ben bi avukatın yanında danışmanlık yapıyorum katibesi de denilebilirevet cnm ne iş yapıyodun unutmuşum ben çalıştığını
kusura bakma tam anlamıyla yeni yeni tanıyorum
yani ana hatları biliyorum da ayrıntılarda takılıyorumkaydirigubbakcemile3
evet düğün zamanı hem hazırlıklar hem de iş yoruyor
ama sen büyüğünü atlattın bundan sonrası kolay şekercimyerimseniben
ne kadar izin kullanacaksın
önemli değil canım normaldir o kadar çok kişi var ki burada, ben bi avukatın yanında danışmanlık yapıyorum katibesi de denilebilir
aslında mesleğim bu değil ama mecburiyetten devam ediyorum
izinde sanırım düğünden sonra bir hafta olucak
gelinlikçim kızıyo aslında düğünden önce çık diyo fazla zayıflıyomuşum bu aralar da
aslında yardım ediyolarda yinede yoruluyorum işte bi oraya bi oraya.dzcel canım mecbur biraz sık dişini,çalışanlar için bu koşuşturma yorucu malesef,canım ailende sana yardım eden yok mu?ben düğünden önce mobilya için gezmenin dışında çok yorulmadım,çeyizleri yerleştirmek için annem ve yengem geldi,sağolsunlar bana çok iş yaptırmadılar.yorulma diye,düğünden önce çok harab etme kendini
angel canım işin zor ya,çocuk olduktan sonra düşünemiyorum bizi,sen çocuktan sonra çalışmayacaksın değil mi? fisfisfis
dzcel canım mecbur biraz sık dişini,çalışanlar için bu koşuşturma yorucu malesef,canım ailende sana yardım eden yok mu?ben düğünden önce mobilya için gezmenin dışında çok yorulmadım,çeyizleri yerleştirmek için annem ve yengem geldi,sağolsunlar bana çok iş yaptırmadılar.yorulma diye,düğünden önce çok harab etme kendini
angel canım işin zor ya,çocuk olduktan sonra düşünemiyorum bizi,sen çocuktan sonra çalışmayacaksın değil mi? fisfisfis
daha patronla görüşmedik bakalım beni kıracağını sanmıyorum sağolsun iyidire çık tabi tatlım ya
3 günde evlilik iznin olur 3 önce başlarsın tatile
1 haftada sonrasında
yaza da inş. tatil
dinlersiniz iyice:asigim::asigim:
daha patronla görüşmedik bakalım beni kıracağını sanmıyorum sağolsun iyidir
3 yıldırda buradayım zaten en iyi şekilde izin vereceğinden eminim (insallah kaydirigubbakcemile3)
ben düğün iznimi aslında yıllık izne saymak istemiyorum ama bakalım ne olcakinş. canım
eh yıllık iznin var dimi izin hakkın var yani
ordan halledersin
3 günde yasal evlilik izni ya ondan şeettim:))
ben düğün iznimi aslında yıllık izne saymak istemiyorum ama bakalım ne olcak
normalde 15 gün yıllık izin hakkım var ama özel iş yeri olunca bir hafta deyince mecburen bişey diyemiyosun geçen yıl öyle olmuştu 15 gün olması gerekirken 1 hafta demişti zaten o da ramazan ayına denk gelmişti bişey anlamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?