Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tubiş evet canım doktora gittim,aynı kaderi paylaşıyoruz canım,benimde düğüne 2 gün kala yumurtalık çatlamamış hasta oluyordum,benimde kistim çıktı ozaman,stresten mi dedi doktor sana benim yeni geçti,ama doktor 3 ay daha kullanmamı söyledi ilacı tekrarlama ihtimali varmış canım
senin nasıl oldu

sağol cnm evet eşim ameliyat oldu ama iyileşti sayılır çok şükür
bendede kist vardı ameliyat oldum şimdilik bişi yok gibi ama acil bebiş dedi dr.(

off cnm inş yenilemez
Allah hepimize acil şifalar versin şu hastalığımızdan kurtarsın bizi inş.:Saruboceq:

inşallah angel canım düzeliriz ya,hastaneleri hiç sevmiyorum :1no2:
of angel akşam olsada evimize gitsek değil mi ama :Saruboceq:
ne sıkıcı birgün,canım çalıştığın yer 19 mayısta felan tatil oluyor mu?1 mayıs tatil değildi ya size,merak ettim :sm_confused:

cumartesi ilaca başladım canım ben 15 gün kullanacakmışım sonrasında regli olucam o bitince kontrole gidicem o zaman belli olucak. Onun yanında iltihap için iğne, hap ve fitilde verdi. Onun içinde h.sonu tekrar kontrole gidicem. Kist için kötü görünmüyor dedi.
Düğün zamanı stresten yumurta çatlamamıştır dedi. Herşeyde stresten oluyor.

angel, canım hayırlısıyla Allah size bir an önce bebiş nasip etsin.

tubiş anladım canım banada önce bir hap verdi,bu hapı 10 gün kullan dedi.(günde iki kere)
hasta oldum baktıkki kist gitmiş,kör olası 2 ay sonra tekrar çıktı.
sanırım stresten oluyor düğünden önce çok stresliydim,saç diplerim sızlıyordu,hergün baş ağrısı vs.

hım
iyi o zaman canımcım
sevindim işlerin yolunda olmasına

hepimizi yordu evlilik mali açıdan zaten gideni de gitmeyeni de
bu sene olmazsa seneye gidersiniz sizde
sen çalışmıyodun dimi şekercim
cvp biraz geç oldu ama bi sorun vardı yine gönderemedim çalışıyorum canım ben
ama bu sıralar keşke çalışmasaydım hepsi birden ağır geliyor koşturmacanın içinde

inş.canım

yok bizde tatlım öle tatiller
1 mayıs 19 mayıs 23 nisan 30 ağustos c tesi tüm gün hep çalışırız hep
sadece ramazan ve kurban bayramları tüm günler ve arefeler yarım gün tatil
1 ocak tatil
geçen seneye kadar 29 ekimde tatildi ama 2008 de çalıştık bakalım bu sene çalışmayız belki
birde yıllık izinler var işte benim 20 gün
o kadarcık

inş. canım hayırlısı Allah tan:Saruboceq:
sen düşünüyomusun bebiş

cvp biraz geç oldu ama bi sorun vardı yine gönderemedim çalışıyorum canım ben
ama bu sıralar keşke çalışmasaydım hepsi birden ağır geliyor koşturmacanın içinde

evet cnm ne iş yapıyodun unutmuşum ben çalıştığını
kusura bakma tam anlamıyla yeni yeni tanıyorum
yani ana hatları biliyorum da ayrıntılarda takılıyorumkaydirigubbakcemile3
evet düğün zamanı hem hazırlıklar hem de iş yoruyor
ama sen büyüğünü atlattın bundan sonrası kolay şekercimyerimseniben
ne kadar izin kullanacaksın

önemli değil canım normaldir o kadar çok kişi var ki burada, ben bi avukatın yanında danışmanlık yapıyorum katibesi de denilebilir
aslında mesleğim bu değil ama mecburiyetten devam ediyorum
izinde sanırım düğünden sonra bir hafta olucak
gelinlikçim kızıyo aslında düğünden önce çık diyo fazla zayıflıyomuşum bu aralar da

dzcel canım mecbur biraz sık dişini,çalışanlar için bu koşuşturma yorucu malesef,canım ailende sana yardım eden yok mu?ben düğünden önce mobilya için gezmenin dışında çok yorulmadım ,çeyizleri yerleştirmek için annem ve yengem geldi,sağolsunlar bana çok iş yaptırmadılar.yorulma diye,düğünden önce çok harab etme kendini
angel canım işin zor ya,çocuk olduktan sonra düşünemiyorum bizi,sen çocuktan sonra çalışmayacaksın değil mi? fisfisfis

e çık tabi tatlım ya
3 günde evlilik iznin olur 3 önce başlarsın tatile
1 haftada sonrasında
yaza da inş. tatil
dinlersiniz iyice:asigim::asigim:

aslında yardım ediyolarda yinede yoruluyorum işte bi oraya bi oraya.
mesela dün çeyiz serilirken elini neye sürdün de pek bişeye dokunmadım ama odalar arasında çağıranlara cvp vermek için bir o odaya bir bu odaya giderken yorulmuşum kaydirigubbakcemile3

yok cnm en azından 2 3 sene ara vermeyi düşünüyorum
çünkü burası çok yoğun ve daraldım iyice bu aralar bu kadar çalışıp maaştada sıkıntı yaşayınca açıkcası soğudum iyice burdan artık yıllardır çalışıyorum ya ondan da oluyro bunlar
yani cnm hayırlısıyla inş 3-5 ayda hamile kalırımda kurtulurum burdan tabi durumlar yani maddiyat müsait olursa inş.
bakalım cnm ya herşeyin hayırlısı

e çık tabi tatlım ya
3 günde evlilik iznin olur 3 önce başlarsın tatile
1 haftada sonrasında
yaza da inş. tatil
dinlersiniz iyice:asigim::asigim:
daha patronla görüşmedik bakalım beni kıracağını sanmıyorum sağolsun iyidir
3 yıldırda buradayım zaten en iyi şekilde izin vereceğinden eminim (insallah kaydirigubbakcemile3)

daha patronla görüşmedik bakalım beni kıracağını sanmıyorum sağolsun iyidir
3 yıldırda buradayım zaten en iyi şekilde izin vereceğinden eminim (insallah kaydirigubbakcemile3)

inş. canım
eh yıllık iznin var dimi izin hakkın var yani
ordan halledersin
3 günde yasal evlilik izni ya ondan şeettim:))

inş. canım
eh yıllık iznin var dimi izin hakkın var yani
ordan halledersin
3 günde yasal evlilik izni ya ondan şeettim:))
ben düğün iznimi aslında yıllık izne saymak istemiyorum ama bakalım ne olcak
normalde 15 gün yıllık izin hakkım var ama özel iş yeri olunca bir hafta deyince mecburen bişey diyemiyosun geçen yıl öyle olmuştu 15 gün olması gerekirken 1 hafta demişti zaten o da ramazan ayına denk gelmişti bişey anlamamıştım

şimdi arkadaşımla konuştum msn den
hastanede tanıştık ameliyat olurken 3 kız yatmıştık hepimizde aynı yaşlarda onların sayesinde korkularımı biraz olsun yenmiş en azından o ilk yattığımız gecedeki korkularımı sıkıntılarımı aşmıştım hastaneden sonrada görüşmeye başladık ve kısa zamanda kaynaştık
arkadaşım tekrar ameliyat olcak bu perş. günü yatacakmış cuma ameliyat off ya çok üzülüyorum kıslar canım sıkıldı inş. bu son olur da kurtulur canım benim(

canım özel sektör olunca,napacaklarını şaşırıyorlar malesef,altıüstü bir 15 gün yılda çok mu yani?canım ben dersanede çalışmıştım.yazları tatil olurdu ama müdür beni yinede çağırırdı,yazın öğrenci bulurdu ders anlatmam için,yazın zaten para vermiyorlardı ama her hafta her hafta bıktırıyordu

anladım cnm bizimde özel sektör işte herşey rezalet ama yıllık iznimize elleyemiyor işte ben 5 yılı doldurduğum için artık 20 gün izin kullanıyorumhihoyyyt
kocişede yıllık izni ne zaman kullanacaksan hbr ver bu hafta demişler
aramış bana sordu şimdi o kadar kararsızım ki ne zaman kullansak konusunda

canım inşallah son ameliyatı olur arkadaşının,
inşallah isteyen herkese verir yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…