Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bugün neden kimse yokki
mısra yaralım çakırım made haktan kimsecikler yok
nerde herkesler

dirim, bende ilacı günd eikiz kez kullanıyorum. İnşallah tekrarlamaz.

angel, ben beybi yıl sonu düşünüyorum nasip olursa. Borçlarımız o zaman bitmiş olucak inşallah. Arayı uzatmak istemiyorum eşim 33 yaşında yaşı geçiyor. İnşallah bir aksilik olmadan kavuşuruz.
Ya sormayayım dedim ama merak ettim sen rahatsızlıkmı geçirdin. Hastaneden arkadaşım deyince iyice meraklandım. AYrıca arkadaşına acil şifalar dilerim.

evet ya toplaşalım tubiş geçer inşallah
ee hadi bir konu atalım ortaya:dance:

hadi bakalım hayırlısı canım sizin hakkınızda
ayrıca sormanda bir sakınca yok
ocak ayında ameliyat oldum öylesine bi genel kontrol için gitmiştim 2 tane kist çıktı hem rahim hemde yumurtalıkta 8 er cm. onlar için acil ameliyata alındım cnm bir ay evde raporluydum sonra 2 kez dr gittim sorun yoktu ameliyattan 3 ay sonra genel kontrol için renkli film çektircektim işte 2 hafta önce çekildim ondada herşey normal çıktı tüpler yumurtalıklar bilmem hepsi ama rahimde bi anormallik var dedi de ne olduğunu tam anlayamadığını söledi ama ameliyat veya operasyona gerek yok dedi
ben de çocuk düşünmüyordum aslında bu yıl sonuna kadar ama dr bu gibi ameliyat sonrasında beklemek hastanın aleyhinedir zaman kaybetme hamile kal bi an önce eğer yıl sonuna kadar kalamazsan da ona göre tedavi uygulayalım dedi
öyle işte canım bisde şimdi bebek hazırlıklarına başladık bakalım hayırlısı
tabi kocişte iyileşince-tatlicadiarzu-

Merhaba dirimcim.Cumartesi gezdim canım.Pazar evdeydik hep film izledik :) Siz neler yaptınız?

Merhaba dirimcim.Cumartesi gezdim canım.Pazar evdeydik hep film izledik :) Siz neler yaptınız?
ay ya bizde haftasonu film izledik,3 tane,eşim film hastası,dünde pikniğe gittik,güzel geçti :asigim:
kızlar anneler günü ne zaman bu hafta mı?geçen sene anneler gününde nişanlanmıştık.:asigim:

ay ya bizde haftasonu film izledik,3 tane,eşim film hastası,dünde pikniğe gittik,güzel geçti :asigim:
kızlar anneler günü ne zaman bu hafta mı?geçen sene anneler gününde nişanlanmıştık.:asigim:

evt cnm bu hafta pazar
ay ne alcaz ya
işin kötüsü bu hafta kayınvalidemlerde gelcek ankaraya pazar yada pzt ona da bişey almam lazım:uhm:

İyiyim angelcim sen nasılsın?

iyiyim bende canım sağol
aynen devam işte

Bizde 3 film ve de Prison Break 4.sezon :)
Anneler Günü pazar günü cnm 10 Mayıs'ta...Hala ne alacağımı bilemiyorum Anneler gününde nişanlanmak ne güzel olmuştur annelere en güzel hediye...:)

angel bizde iki hediye alacağız,ne alacağız ya,hiç gezmedim de,
yasmin canım anlamlı birgündü,ama annem nişalandığımda çok ağlamıştı :çok üzgünüm:
ya kızlar aklınızda hiç bişey yokmu fisfisfis

kızlar ben çıktım görüşürüz, yarın öğleye kadar izinliyim nikah işlemleri için öğleden sonra buralardayım inşallah..

Ben kayınvalideme danışmanı olduğum kozmetik firması hediye göndermişti onu vereceğim.Far ve ruj seti. Ama anneme ne alayım hala bulamadım.

yani anneme alabileceklerim aklımda onu yanoma alır giderim ne beğenirse de alırım
ama kayınvalidem sorun doğumgününde çok düşünmüştüm sonra dagi den eşofman tk almıştım ama şimdi ne alıcam bilmem
param çok olsa künye yüüzk falan alırdım ama kısıtlı şimdi teyzemi kızının nişanına altın görümceye bilezik eh izmir yol uzak git gel masraf hep off off
bi piyangodan felan para çıksa(gerçi almadığın oynamadığından ne parasıo çıkcakta):jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…