canım inşallah son ameliyatı olur arkadaşının,
inşallah isteyen herkese verir yarabbim
bugün neden kimse yokki
mısra yaralım çakırım made haktan kimsecikler yok
nerde herkesler
dirim, bende ilacı günd eikiz kez kullanıyorum. İnşallah tekrarlamaz.
angel, ben beybi yıl sonu düşünüyorum nasip olursa. Borçlarımız o zaman bitmiş olucak inşallah. Arayı uzatmak istemiyorum eşim 33 yaşında yaşı geçiyor. İnşallah bir aksilik olmadan kavuşuruz.
Ya sormayayım dedim ama merak ettim sen rahatsızlıkmı geçirdin. Hastaneden arkadaşım deyince iyice meraklandım. AYrıca arkadaşına acil şifalar dilerim.
ay ya bizde haftasonu film izledik,3 tane,eşim film hastası,dünde pikniğe gittik,güzel geçti :asigim:Merhaba dirimcim.Cumartesi gezdim canım.Pazar evdeydik hep film izledik :) Siz neler yaptınız?
ay ya bizde haftasonu film izledik,3 tane,eşim film hastası,dünde pikniğe gittik,güzel geçti :asigim:
kızlar anneler günü ne zaman bu hafta mı?geçen sene anneler gününde nişanlanmıştık.:asigim:
İyiyim angelcim sen nasılsın?
ay ya bizde haftasonu film izledik,3 tane,eşim film hastası,dünde pikniğe gittik,güzel geçti :asigim:
kızlar anneler günü ne zaman bu hafta mı?geçen sene anneler gününde nişanlanmıştık.:asigim:
kızlar ben çıktım görüşürüz, yarın öğleye kadar izinliyim nikah işlemleri için öğleden sonra buralardayım inşallah..
angel bizde iki hediye alacağız,ne alacağız ya,hiç gezmedim de,
yasmin canım anlamlı birgündü,ama annem nişalandığımda çok ağlamıştı :çok üzgünüm:
ya kızlar aklınızda hiç bişey yokmu fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?